המלצה למערכת רמקולים+רסיבר עד 1000 ש"ח
אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה1000.
חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product. ... =23&sId=21
שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית.
רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב?
תודה לעוזרים!
חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product. ... =23&sId=21
שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית.
רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב?
תודה לעוזרים!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה אין? הרי בזכות החשיפה שלך יש לי בפינת העבודה את ה JVC TH-L1 המוזכר לעיל שעלה לי הרבה פחות מ 1000 שקל בדיוטי פרי ובינתיים הדולר רק המשיך לצנוח. ומבחינת איכות אז אין מה להשוות, הם נשמעים הרבה יותר טוב מה Logitech - אם זה הבסיס להשוואה.MartinHSabag כתב:לא מכיר משהו סביר במחיר הזה....
אה,יש לך כאלה,Catskinner כתב:למה אין? הרי בזכות החשיפה שלך יש לי בפינת העבודה את ה JVC TH-L1 המוזכר לעיל שעלה לי הרבה פחות מ 1000 שקל בדיוטי פרי ובינתיים הדולר רק המשיך לצנוח. ומבחינת איכות אז אין מה להשוות, הם נשמעים הרבה יותר טוב מה Logitech - אם זה הבסיס להשוואה.MartinHSabag כתב:לא מכיר משהו סביר במחיר הזה.......
כמה כניסות יש לכבל אופטי? ואם איזה כבל אתה מחבר אותם למחשב?
ויחסית לz5500 אם אתה שמעת אותם , הם ברמה שלהם?
אני מחפש בנרות את המערכת JVC TH-L1
שמעתי עליה ביקורות נהדרות בין היתר פה ומחבר.
רציתי לחבר אותה למחשב שבחדר אך כבר חודשיים לפחות 5-6 פעמים ביררתי שם והם ציינו שכל פעם זה אזל מהמלאי עד שלבסוף הצלחתי להוציא מהם שהם כבר לא יביאו את זה יותר בגלל העזיבה שלהם מהדיוטי פרי .
חבל!!
אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את המערכת במחיר ריאלי אני אשמח....
מקווה שעזרתי.
שמעתי עליה ביקורות נהדרות בין היתר פה ומחבר.
רציתי לחבר אותה למחשב שבחדר אך כבר חודשיים לפחות 5-6 פעמים ביררתי שם והם ציינו שכל פעם זה אזל מהמלאי עד שלבסוף הצלחתי להוציא מהם שהם כבר לא יביאו את זה יותר בגלל העזיבה שלהם מהדיוטי פרי .
חבל!!
אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את המערכת במחיר ריאלי אני אשמח....
מקווה שעזרתי.