זרוע ל-50" וקיר גבס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ohad78 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לתלות פלזמה 50" על הקיר בסלון באמצעות זרוע כדי שאפשר יהיה לקחת את הטלויזיה קדימה ולסובב הצידה (לאפשר צפייה גם מאיזור שנמצא במקביל לקיר). השאלה שלי היא האם קיר שבנוי מבלוקים של גבס מסוגל להחזיק משקל של טלויזיה בגודל כזה כאשר לוקחים אותה קדימה כמו שתיארתי?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

ohad78 כתב:אני רוצה לתלות פלזמה 50" על הקיר בסלון באמצעות זרוע כדי שאפשר יהיה לקחת את הטלויזיה קדימה ולסובב הצידה (לאפשר צפייה גם מאיזור שנמצא במקביל לקיר). השאלה שלי היא האם קיר שבנוי מבלוקים של גבס מסוגל להחזיק משקל של טלויזיה בגודל כזה כאשר לוקחים אותה קדימה כמו שתיארתי?
...
בלוקים או גבס? אין בלוקים של גבס למיטב ידעתי.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

גם אני לא שמעתי על בלוקים של גבס,אבל אם מדובר על לוחות של גבס אז אני הייתי מפחד לתלות פלזמה במשקל כזה ועוד עם זרוע שתצא קדימה ( מה שיגרום ליותר עומס על הגבס ).הייתי מציע לך להתיעץ עם איש מקצוע שעוסק בגבס.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #4 

guy11 כתב:גם אני לא שמעתי על בלוקים של גבס,אבל אם מדובר על לוחות של גבס אז אני הייתי מפחד לתלות פלזמה במשקל כזה ועוד עם זרוע שתצא קדימה ( מה שיגרום ליותר עומס על הגבס ).הייתי מציע לך להתיעץ עם איש מקצוע שעוסק בגבס.
...
(Y)

ohad78 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

הבלוקים הם מה שנקרא בלוק אשבונד והם בעובי של בערך 10 ס"מ. זו דירה חדשה מקבלן וכל קירות הפנים בנויים כך. אם למישהו יש ניסיון רלבנטי אשמח לשמוע

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

ohad78 כתב:הבלוקים הם מה שנקרא בלוק אשבונד והם בעובי של בערך 10 ס"מ. זו דירה חדשה מקבלן וכל קירות הפנים בנויים כך. אם למישהו יש ניסיון רלבנטי אשמח לשמוע
...
טוב לדעת (Y) .בכל אופן לדעתי הכי טוב להתיעץ עם איש מקצוע שמתעסק בגבס.יש לי חבר שעוסק בזה,אני אבדוק איתו במוצ"ש ונראה מה הוא יודע על זה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #7 

ohad78 כתב:הבלוקים הם מה שנקרא בלוק אשבונד והם בעובי של בערך 10 ס"מ. זו דירה חדשה מקבלן וכל קירות הפנים בנויים כך. אם למישהו יש ניסיון רלבנטי אשמח לשמוע
...
הינה למדנו היום עוד משהו חדש... :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”