זרוע ל-50" וקיר גבס
אני רוצה לתלות פלזמה 50" על הקיר בסלון באמצעות זרוע כדי שאפשר יהיה לקחת את הטלויזיה קדימה ולסובב הצידה (לאפשר צפייה גם מאיזור שנמצא במקביל לקיר). השאלה שלי היא האם קיר שבנוי מבלוקים של גבס מסוגל להחזיק משקל של טלויזיה בגודל כזה כאשר לוקחים אותה קדימה כמו שתיארתי?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בלוקים או גבס? אין בלוקים של גבס למיטב ידעתי.ohad78 כתב:אני רוצה לתלות פלזמה 50" על הקיר בסלון באמצעות זרוע כדי שאפשר יהיה לקחת את הטלויזיה קדימה ולסובב הצידה (לאפשר צפייה גם מאיזור שנמצא במקביל לקיר). השאלה שלי היא האם קיר שבנוי מבלוקים של גבס מסוגל להחזיק משקל של טלויזיה בגודל כזה כאשר לוקחים אותה קדימה כמו שתיארתי?...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
guy11 כתב:גם אני לא שמעתי על בלוקים של גבס,אבל אם מדובר על לוחות של גבס אז אני הייתי מפחד לתלות פלזמה במשקל כזה ועוד עם זרוע שתצא קדימה ( מה שיגרום ליותר עומס על הגבס ).הייתי מציע לך להתיעץ עם איש מקצוע שעוסק בגבס....
טוב לדעתohad78 כתב:הבלוקים הם מה שנקרא בלוק אשבונד והם בעובי של בערך 10 ס"מ. זו דירה חדשה מקבלן וכל קירות הפנים בנויים כך. אם למישהו יש ניסיון רלבנטי אשמח לשמוע...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הינה למדנו היום עוד משהו חדש...ohad78 כתב:הבלוקים הם מה שנקרא בלוק אשבונד והם בעובי של בערך 10 ס"מ. זו דירה חדשה מקבלן וכל קירות הפנים בנויים כך. אם למישהו יש ניסיון רלבנטי אשמח לשמוע...