המלצה ל-LCD של חברת טושיבה
שלום לכולם
ישמח אם תוכלו לתת לי עצה ל-LCD של טושיבה דגם 42av500
במחיר 7890 שקל כולל המתנה שהם נותנים (די וי די)
כמו שהבנתי זה הדגם החדש שלהם והוא גם יותר מתקדם.
זו החנות היחידה שמצאתי בזול (הוט שופ)
כמו שהבנתי כל אלה במוחרים ביותר זול הם ללא אחריות מקורית של ניופאן.
ישמח אם תוכלו לתת לי תשובה אם המחיר שווה תמוצר.
קישור למפרט באתר
http://www.hotshop.co.il/productspec.asp?id=396&name
ישמח אם תוכלו לתת לי עצה ל-LCD של טושיבה דגם 42av500
במחיר 7890 שקל כולל המתנה שהם נותנים (די וי די)
כמו שהבנתי זה הדגם החדש שלהם והוא גם יותר מתקדם.
זו החנות היחידה שמצאתי בזול (הוט שופ)
כמו שהבנתי כל אלה במוחרים ביותר זול הם ללא אחריות מקורית של ניופאן.
ישמח אם תוכלו לתת לי תשובה אם המחיר שווה תמוצר.
קישור למפרט באתר
http://www.hotshop.co.il/productspec.asp?id=396&name
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
"50miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
ראיתי אותו במחסני חשמל מוכרים אותו הרבה יותר לא זוכר בכמה.
מרחק הצפייה זה בסביבות 4/4.5 מטר ....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
אישית לא הייתי ממליץ בכלל על טושיבה (ובפרט על דגם הנ"ל) שהיא נמצאת (לדעתי) בשורות התחתונות של חברות LCD. יש דגמים טובים של פיליפס, סמסונג וסוני שהן בכמה רמות מעל טושיבה.
איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
אישית לא הייתי ממליץ בכלל על טושיבה (ובפרט על דגם הנ"ל) שהיא נמצאת (לדעתי) בשורות התחתונות של חברות LCD. יש דגמים טובים של פיליפס, סמסונג וסוני שהן בכמה רמות מעל טושיבה....
- Rino
- חבר מכור קשה

אתה לא חושב שממרחק צפיה כמו שלך "42 ייראה קטן מדי?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
אישית לא הייתי ממליץ בכלל על טושיבה (ובפרט על דגם הנ"ל) שהיא נמצאת (לדעתי) בשורות התחתונות של חברות LCD. יש דגמים טובים של פיליפס, סמסונג וסוני שהן בכמה רמות מעל טושיבה.......
ההמלצה היא ל "50 , תתחיל מפה אם נראה לך....
חוצמזה , למה LCD ?
.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
אני חוזר על השאלה: איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
אישית לא הייתי ממליץ בכלל על טושיבה (ובפרט על דגם הנ"ל) שהיא נמצאת (לדעתי) בשורות התחתונות של חברות LCD. יש דגמים טובים של פיליפס, סמסונג וסוני שהן בכמה רמות מעל טושיבה.......
אם לא נדע מה הדרישות לא נוכל להמליץ לך על מסכים.
גם ככה כולם פה ממליצים על פלזמהnils3373 כתב:אני חוזר על השאלה: איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
אם לא נדע מה הדרישות לא נוכל להמליץ לך על מסכים....
פעם היה נחשוב בפורום של LCD יש יתרון ב HD ולפלזמה ב SD, עכשיו כביכול הפלזמה התגברה על החיסרון הזה וה LCD נישאר עם החיסרון שלו, אז לא ממש משנה מה התכנים, ימליצו על פלזמה
- Rino
- חבר מכור קשה

לא מדוייק ...,roeish כתב:גם ככה כולם פה ממליצים על פלזמהnils3373 כתב:אני חוזר על השאלה: איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
פעם היה נחשוב בפורום של LCD יש יתרון ב HD ולפלזמה ב SD, עכשיו כביכול הפלזמה התגברה על החיסרון הזה וה LCD נישאר עם החיסרון שלו, אז לא ממש משנה מה התכנים, ימליצו על פלזמה...
סה"כ אנשים מנסים להבין את הצרכים ולעזור בבחירה , בשורה התחתונה אתה זה שמחליט....
לא אומר שלא, אבל נהיה קונצנזוס על הפלזמהRino כתב:לא מדוייק ...,roeish כתב:גם ככה כולם פה ממליצים על פלזמהnils3373 כתב:אני חוזר על השאלה: איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
פעם היה נחשוב בפורום של LCD יש יתרון ב HD ולפלזמה ב SD, עכשיו כביכול הפלזמה התגברה על החיסרון הזה וה LCD נישאר עם החיסרון שלו, אז לא ממש משנה מה התכנים, ימליצו על פלזמה...
סה"כ אנשים מנסים להבין את הצרכים ולעזור בבחירה , בשורה התחתונה אתה זה שמחליט.......
- Rino
- חבר מכור קשה

זה נראה ככה , אבל תלך לפי מה שטוב לך ומה שאתה באמת צריך,roeish כתב:לא אומר שלא, אבל נהיה קונצנזוס על הפלזמהRino כתב:לא מדוייק ...,roeish כתב:גם ככה כולם פה ממליצים על פלזמהnils3373 כתב:אני חוזר על השאלה: איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?roeish כתב:איזה דגמים? אני מדבר על LCD 42 אינץ.nils3373 כתב:למרחק הנ"ל לא הייתי ממליץ (כמו קודמיי) על פחות מ-50 אינצ'ים ובכל זאת איזה סוגי תכנים אתה צופה (אחוזי צפיה יהיה נחמד), תקציב?miki_bak כתב:היית רוצה לקבל המלצה על הדגם הזה אם הוא שווה תמחיר שהם נותנים?
סה"כ אנשים מנסים להבין את הצרכים ולעזור בבחירה , בשורה התחתונה אתה זה שמחליט..........
כך אני נוהג לעשות
- Rino
- חבר מכור קשה

במסכי LCD מסדרות גבוהות רואים SD אפילו מצוין כך התרשמתי מסדרה Z של טושיבה.ironman כתב:אני רואה ב-LCD תכני SD ואני מרוצה .
להורים שלי יש פלזמה פנסוניק EDTV ורואים פחות טוב....