כל מומחי הפורום התגייסו נא... צריך עזרה בבנית HTCP הכי טוב!!
אוקיי קודם כל תודה שנכנסתם...
אז מה זה בעצם הכי טוב... אני אכוון אותכם פחות או יותר
עושה מערכת קולנוע ביתית אצלי בבית ואין לי מגבלות של תקציב אז קניתי רסיבר דנון 4308 עם סט רמקולים משובח של JBL (סדרה LS) למי שמכיר וטלווזיה 57" של טושיבה FULL HD יש לי גם PS3 ככה שמהבחינה הזו אני מכוסה...
עכשיו נשאר המדיה סנטר
חוץ ממארז שנראה לי ממש יפה ומתאים לי בול לסלון
http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5603
על שום דבר אחר אני לא סגור
חשוב לי שתבנו לי מערכת שתוכל לתת תמיכה מלאה ב-HD גם באודיו וגם בווידאו... אם נחוץ כרטיס מסך שהוא לא מובנה אז תוסיפו כרטיס מסך שכזה... אל תחסכו. הצלחתי להבין מבין השורות שיש סדרה חדשה של ATI4000 משהו אז אם זה יצא... סבבה אפשר גם קישורים לאתרים מחו"ל למוצרים שאין בארץ... יש לי מישהו בארה"ב... כמו כן לגבי PVR הבנתי שיש PVR של hauppauge שיודע להקליט HD. האם ניתן לרכוש אותו בארץ בחו"ל? האם הוא ידע להקליט סיגנל של YES? איך הוא בדיוק מתממשק עם המחשב והממיר?
המון שאלות... אודה לעוזרים.
יום טוב
אז מה זה בעצם הכי טוב... אני אכוון אותכם פחות או יותר
עושה מערכת קולנוע ביתית אצלי בבית ואין לי מגבלות של תקציב אז קניתי רסיבר דנון 4308 עם סט רמקולים משובח של JBL (סדרה LS) למי שמכיר וטלווזיה 57" של טושיבה FULL HD יש לי גם PS3 ככה שמהבחינה הזו אני מכוסה...
עכשיו נשאר המדיה סנטר
חוץ ממארז שנראה לי ממש יפה ומתאים לי בול לסלון
http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5603
על שום דבר אחר אני לא סגור
חשוב לי שתבנו לי מערכת שתוכל לתת תמיכה מלאה ב-HD גם באודיו וגם בווידאו... אם נחוץ כרטיס מסך שהוא לא מובנה אז תוסיפו כרטיס מסך שכזה... אל תחסכו. הצלחתי להבין מבין השורות שיש סדרה חדשה של ATI4000 משהו אז אם זה יצא... סבבה אפשר גם קישורים לאתרים מחו"ל למוצרים שאין בארץ... יש לי מישהו בארה"ב... כמו כן לגבי PVR הבנתי שיש PVR של hauppauge שיודע להקליט HD. האם ניתן לרכוש אותו בארץ בחו"ל? האם הוא ידע להקליט סיגנל של YES? איך הוא בדיוק מתממשק עם המחשב והממיר?
המון שאלות... אודה לעוזרים.
יום טוב
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
המארז שבחרת לא יפה לדעתי.
תראה את זה:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=460910
אולי גם כדי לך לחשוב על החברה הזו (אף פעם לא ראיתי מארזים שלהם, אבל הם נראים לי ממבט באינטרנט אחלה)
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... 122=269809
תראה את זה:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=460910
אולי גם כדי לך לחשוב על החברה הזו (אף פעם לא ראיתי מארזים שלהם, אבל הם נראים לי ממבט באינטרנט אחלה)
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... 122=269809
פנה למנש מדיגיטז לגבי מה שאתה מחפש - הקלטה מHD של PVR
כנל לגבי המקלדת תשמש במה שהוא מציע.
אני משתמש בה בשם מדבקה אחר
אבל היא פשוט טובה
כנל לגבי המקלדת תשמש במה שהוא מציע.
אני משתמש בה בשם מדבקה אחר
אבל היא פשוט טובה
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
http://www.digitize.co.il/
הוא מיבא כרטיסי הPVR כולל קופסא חיצונית עם מה שחיפשת. הפרוספרט כבר הופיע בתערוכת DIGITOWN
לטענתו אין בעיה בלהקליט HD כי לא מצפינים את היציאה עכשיו ...
המקלדת שאני מדבר עליה היא התואמת ל"שם המדבקה" Xgene
הוא מיבא כרטיסי הPVR כולל קופסא חיצונית עם מה שחיפשת. הפרוספרט כבר הופיע בתערוכת DIGITOWN
לטענתו אין בעיה בלהקליט HD כי לא מצפינים את היציאה עכשיו ...
המקלדת שאני מדבר עליה היא התואמת ל"שם המדבקה" Xgene
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
AdiLev, אתה אומר דברים לא מדויקים ואתקן אותך ברשותך
ראשית כל השידורים מוצפנים חוץ מהערוצים 1,22,10 כל השאר בכול הצורות (SD,HD) מוצפנים
הוט כרגע לא מצפינה את ערוצי ה HD שלה בגלל מגבלה של הממירים שלה אבל הדבר ישתנה ממש בקרוב
הכרטיס (או הקופסא החיצונית ליתר דיוק) של חברת hauppauge מסוגל לקבל אות בקומפוננט (HD) מתוך הממירים
בגלל שאיני מכיר את הממיר של הוט אבל אני יודע שבממיר של YES אות קומפוננט קיים אזי אפשרי להתחבר לממיר דרך כבל קומפוננט ולהקליט שידורי HD באיכות כמעט מקסימילית (בכול זאת קומפוננט הוא כבל אנאלוגי).
הדבר לא מבטל את הממיר בכלל והוא עדיין דרוש. כל פיתרון אחר הוא לא חוקי כמובן.
מה שעדי אמר ש"לא מצפינים את היציאה" זו כנראה טעות\הטעיה מצד הספקים בתערוכה.
בהצלחה.
ראשית כל השידורים מוצפנים חוץ מהערוצים 1,22,10 כל השאר בכול הצורות (SD,HD) מוצפנים
הוט כרגע לא מצפינה את ערוצי ה HD שלה בגלל מגבלה של הממירים שלה אבל הדבר ישתנה ממש בקרוב
הכרטיס (או הקופסא החיצונית ליתר דיוק) של חברת hauppauge מסוגל לקבל אות בקומפוננט (HD) מתוך הממירים
בגלל שאיני מכיר את הממיר של הוט אבל אני יודע שבממיר של YES אות קומפוננט קיים אזי אפשרי להתחבר לממיר דרך כבל קומפוננט ולהקליט שידורי HD באיכות כמעט מקסימילית (בכול זאת קומפוננט הוא כבל אנאלוגי).
בהצלחה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
דרור, לדעתי הבחור התכוון לומר שמימר יס HD מוציא HD גם ביציאת קומפוננט ולא רק ב-HDMI עם הצפנת HDCP אשר לא היתה מאפשר הקלטה על ידי ה-PVR HD.droren כתב:AdiLev, אתה אומר דברים לא מדויקים ואתקן אותך ברשותך
בהצלחה....
You are never fully dressed without a smile
כן - שוחחתי עם מנש עןד פעם בנחת והפעם הסתכלתי על הקופסא עצמה
כניסת הHDMI יכולה מו הסתם להקליט מצלמות HD.
בYES HD דרך ההקלטה היא אנלוגית דרך החיבורים האנלוגים של הקופסא כפי שSHED אמר שעליו אין הצפנה,
אבל מוקלט ברזולציה HD כפי שנאמר למעלה.
הHDMI זה סיפור אחר ודי מעניין.
בYES HD דרך ההקלטה היא אנלוגית דרך החיבורים האנלוגים של הקופסא כפי שSHED אמר שעליו אין הצפנה,
הHDMI זה סיפור אחר ודי מעניין.
"HDMI encodes, carries and decodes digital signals to high-definition displays, like HDTVs.
HDMI also has the ability to protect data from piracy. It uses high-bandwidth digital copy protection (HDCP) to accomplish this. HDCP is an authentication protocol. Basically, each home-theater device has identification data and encryption data stored on its extended display identification data (EDID) chip. The source device, such as a Blu-ray player, checks the authentication key of the receiving device, such as an HDTV. If both keys check out, the sending device moves on to the next step. It generates a new key and shares it with the receiving device. In other words, it creates a shared secret. Ideally, this whole process, known as a handshake, takes place almost instantaneously. "
מה שכתוב למה נכון בערבון מסוים ולקוח מHOWTHINGWORKS - לכל אלו שמעונינים לדעת את ההגנה של HDMI ההגנה מבוססת על לוגיקה ומידע הנמצא בציפ EDID ובודק האם הKEY הנמצא במטרה - מסך או כרטיס לכידה מאושר ותואם למה שהוא מצפה ואז מחולל מפתח זמני שמשמש להצפנת המידע הדיגטאלי הנשלח ומפעונח חזרה במסך למשל.
HDMI also has the ability to protect data from piracy. It uses high-bandwidth digital copy protection (HDCP) to accomplish this. HDCP is an authentication protocol. Basically, each home-theater device has identification data and encryption data stored on its extended display identification data (EDID) chip. The source device, such as a Blu-ray player, checks the authentication key of the receiving device, such as an HDTV. If both keys check out, the sending device moves on to the next step. It generates a new key and shares it with the receiving device. In other words, it creates a shared secret. Ideally, this whole process, known as a handshake, takes place almost instantaneously. "
מה שכתוב למה נכון בערבון מסוים ולקוח מHOWTHINGWORKS - לכל אלו שמעונינים לדעת את ההגנה של HDMI ההגנה מבוססת על לוגיקה ומידע הנמצא בציפ EDID ובודק האם הKEY הנמצא במטרה - מסך או כרטיס לכידה מאושר ותואם למה שהוא מצפה ואז מחולל מפתח זמני שמשמש להצפנת המידע הדיגטאלי הנשלח ומפעונח חזרה במסך למשל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
על איזו קופסא מדובר? ה-Hauppauge HD-PVR החדש שהופיע כפוסטר בתערוכה? אין לו כניסת HDMI אלא רק כניסת קומפוננט. כמו כן, המוצר לא מופיע עדיין באתר של דיג'יטייז.AdiLev כתב:כן - שוחחתי עם מנש עןד פעם בנחת והפעם הסתכלתי על הקופסא עצמה
הHDMI זה סיפור אחר ודי מעניין....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"