למה להשאר ביס עם המבצעים העכשווים של הוט?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראיתי באתר שלהם שהם מציעים ב 269 שקלים את כל הערוצים, אינטרנט 1.5 מגה, וקו טלפון במסלול הלייט וכל זה בהתחייבות לשנתיים.
כרגע אני משלם רק ליס 273 שקלים "לכל הערוצים" עם אינטרנט...
יש איזה שהיא סיבה להשאר איתם שאני לא רואה?
יש איזה שהיא סיבה להשאר איתם שאני לא רואה?
תוסיף 26 ש"ח לסכום שאתה משלם ביס , בהוט אתה מקבל בנוסף ממיר HD .yan כתב:ראיתי באתר שלהם שהם מציעים ב 269 שקלים את כל הערוצים, אינטרנט 1.5 מגה, וקו טלפון במסלול הלייט וכל זה בהתחייבות לשנתיים.
יש איזה שהיא סיבה להשאר איתם שאני לא רואה?...
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מי אמר שרק המחיר זה העיניין ?
מה עם איכות התוכן ואיכות השירות?
תבוא אלי אני מוכר פעם ביומיים שקיות מלאות *** ב-5 ש"ח .
ואם תתלונן על סירחון תקבל בעיטה .
נראה לך עיסקה טובה ?
מה עם איכות התוכן ואיכות השירות?
תבוא אלי אני מוכר פעם ביומיים שקיות מלאות *** ב-5 ש"ח .
ואם תתלונן על סירחון תקבל בעיטה .
נראה לך עיסקה טובה ?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
זה הקטע... הוט לא גרועים בכלל לדעתי.
במיוד שיש להם את ערוצי הספרוט 1,2 פתוחים...
איזה 10 חבילות תוכן יש להם?
במיוד שיש להם את ערוצי הספרוט 1,2 פתוחים...
איזה 10 חבילות תוכן יש להם?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כלל בחיים:מה שחינם זה חינם ושאר ירקות.
הזמן שתבזבז בחינם בעזרת הטלפון לייט כמובן
עם השרות הטלפוני המעולה שלהם
יחזיר אותך 8 שנות אור אחורה ברוורס,
בתקלה טכנית ראשונה תבין טוב מאוד:
הטריפל מגיע דרך כבל RG59
אחדהמכיל בתוכו את כל החינם הזה.תקלת
חשמל קטנה בבית ואתה מוצא עצמך
מחייג מהסוללרי .
נעים להישאר מנותק מהאינטרנט, טלפון
וטלוויזיה ?
ספורט 1+2 חינם?
בזמן שאתה מחייג מטלפון שקלים
מהפיצוציה הקרובה תוכל ליצפות
שם בחינם,
לא הספיקו כלבוטק, אמנון לוי
אמון הציבור?גבי גזית" וחבריך לפורום!
הזמן שתבזבז בחינם בעזרת הטלפון לייט כמובן
עם השרות הטלפוני המעולה שלהם
יחזיר אותך 8 שנות אור אחורה ברוורס,
בתקלה טכנית ראשונה תבין טוב מאוד:
הטריפל מגיע דרך כבל RG59
אחדהמכיל בתוכו את כל החינם הזה.תקלת
חשמל קטנה בבית ואתה מוצא עצמך
מחייג מהסוללרי .
נעים להישאר מנותק מהאינטרנט, טלפון
וטלוויזיה ?
ספורט 1+2 חינם?
בזמן שאתה מחייג מטלפון שקלים
מהפיצוציה הקרובה תוכל ליצפות
שם בחינם,
לא הספיקו כלבוטק, אמנון לוי
אמון הציבור?גבי גזית" וחבריך לפורום!
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
קח בחשבון שהטלפון שלהם הוא לא ממש טלפון,עובד אולי 10 אחוז מהזמן וגם זה שומעים רק בכיוון אחד בד"כ - פרוייקט שעדיין לא גמור,ננטש איפשהו לקראת הסוף מטעמים תקציביים.
2. הם רוצים התחייבות לשנתיים וזה חשוב להם יותר מהכל.
3.החברה במצב כלכלי גרוע מאוד ולכן כל המבצעים האלה.
המידע ממקור ראשוני .
התשתית של הוט היא כ"כ גרועה,שאף אחד לא מעלה על דעתו בכלל.
המון כסף כל הכבלים האלה,העצה הכי טובה היא לעשות צלחת או כמה צלחות על הגג ולסגור עניין בלי התחייבות חודשית.
2. הם רוצים התחייבות לשנתיים וזה חשוב להם יותר מהכל.
3.החברה במצב כלכלי גרוע מאוד ולכן כל המבצעים האלה.
המידע ממקור ראשוני .
התשתית של הוט היא כ"כ גרועה,שאף אחד לא מעלה על דעתו בכלל.
המון כסף כל הכבלים האלה,העצה הכי טובה היא לעשות צלחת או כמה צלחות על הגג ולסגור עניין בלי התחייבות חודשית.
GioraS כתב:לפי דעתי, ב- HOT, זה לא כל הערוצים, אלא 10 חבילות תוכן...
אתה חושב נכון.
yan, אתה דוגמה לקלאסית לאדם שקורא את הכותרת, אבל לא את האותיות הקטנות. תקרא את נספח החוזה של הטריפל שהוצע לך (הנה, ממש כאן: http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/5/11935.pdf) . מדובר על 10 חבילות תוכן, או בעצם כל הערוצים חוץ מערוצי פרימיום כלומר בלי ספורט 1/2 או לייב וגולד, כמו גם ג'וניור, ערוץ הבריאות, אוכל, אגו ואגו טוטאל או Nat Geo Wild. מה כן כלול? את זה תמצא כאן: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=529&lang=he.
בנוסף, המסלול כולל שני ממירים בלבד, על כל ממיר נוסף תוסיף שכירות של 10 ש"ח. שלא לדבר על כך שמערכות שבנויות על תשתית טלפונית כגון אזעקה ביתית או לחצן מצוקה לא יעבדו עם התשתית של HOT. כן, גם זה מופיע שם בחוזה, כך שאתה בעצם פוטר אותם מאחראיות במידה ופורצים לך לבית ובגלל התשתית שלהם מע' האזעקה שלך לא עבדה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טוב שלא הגזמת... יש לא מעט אנשים שעובדים עם זה כטלפון מרכזי וזה עובד להם היטב...קח בחשבון שהטלפון שלהם הוא לא ממש טלפון,עובד אולי 10 אחוז מהזמן וגם זה שומעים רק בכיוון אחד...
yan,
ההבדל בין הוט ליס פחות מתבטא ביתרון כלכלי או באיכות תמונה כיום. מרבית ההבדלים הם התוכן. כדאי שתראה איזו חברה נותנת לך תוכן שיותר נוגע אליך ותתחבר אליה.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
עופר כל הכבוד תשובה הוגנת וללא כל התיסכולים של הקודמים בשירשור.oferlaor כתב:טוב שלא הגזמת... יש לא מעט אנשים שעובדים עם זה כטלפון מרכזי וזה עובד להם היטב...קח בחשבון שהטלפון שלהם הוא לא ממש טלפון,עובד אולי 10 אחוז מהזמן וגם זה שומעים רק בכיוון אחד...
yan,
ההבדל בין הוט ליס פחות מתבטא ביתרון כלכלי או באיכות תמונה כיום. מרבית ההבדלים הם התוכן. כדאי שתראה איזו חברה נותנת לך תוכן שיותר נוגע אליך ותתחבר אליה....
אני חושב שהגזמתם לגמרי בקשר להוט...
אני אתחיל בזה שאני לא עובד בהוט (למקרה שמישהו יחשוב כך...)
אני עזבתי את יס אחרי שנתיים בהן הייתי משוכנע שקיבלתי איכות יותר טובה ממה שרואים בהוט... עזבתי כי העלו לי את המחיר באמצע התחייבות (כן כן באמצע ההתחייבות) ולא מתנו לי אפשרות להתנתק. כשנגמרה ההתחייבות ביקשתי אישור בכתב כי המחיר ישאר קבוע לאורך תקופת ההתחייבות הבאה. מיליון ניסיונות שכנוע של אנשי יס כולל הבטחות כי הייתה העלאת מחיר חד פעמים (לא הסכימו לתת לי אישור בכתב) לא עזרו ועברתי בסוף להוט.
עברתי להוט וגיליתי שהכל BS... אותה איכות, אותם סרטים. הטלפון עובד מעולה ואחרי כמה חודשים המרתי גם את הקו של הפקס ואת הקו העסקי לטלפון של הוט כי זה פשוט חוסך המון כסף!
יש לי UPS למחשב שגם מחזיק את המודמים של הוט אז אין לי בעיות של הפסקות חשמל בלי טלפון. דרך אגב, כל פעם הנציג דאג להדגיש שהטלפון לא יעבוד בהפסקת חשמל בדיוק כמו כל טלפון אלחוטי שיש לכם בבית.
לפי דעתי, YES גובים סכומים לא מוצדקים בעליל.
אני אתחיל בזה שאני לא עובד בהוט (למקרה שמישהו יחשוב כך...)
אני עזבתי את יס אחרי שנתיים בהן הייתי משוכנע שקיבלתי איכות יותר טובה ממה שרואים בהוט... עזבתי כי העלו לי את המחיר באמצע התחייבות (כן כן באמצע ההתחייבות) ולא מתנו לי אפשרות להתנתק. כשנגמרה ההתחייבות ביקשתי אישור בכתב כי המחיר ישאר קבוע לאורך תקופת ההתחייבות הבאה. מיליון ניסיונות שכנוע של אנשי יס כולל הבטחות כי הייתה העלאת מחיר חד פעמים (לא הסכימו לתת לי אישור בכתב) לא עזרו ועברתי בסוף להוט.
עברתי להוט וגיליתי שהכל BS... אותה איכות, אותם סרטים. הטלפון עובד מעולה ואחרי כמה חודשים המרתי גם את הקו של הפקס ואת הקו העסקי לטלפון של הוט כי זה פשוט חוסך המון כסף!
יש לי UPS למחשב שגם מחזיק את המודמים של הוט אז אין לי בעיות של הפסקות חשמל בלי טלפון. דרך אגב, כל פעם הנציג דאג להדגיש שהטלפון לא יעבוד בהפסקת חשמל בדיוק כמו כל טלפון אלחוטי שיש לכם בבית.
לפי דעתי, YES גובים סכומים לא מוצדקים בעליל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
TangoMan,
טווח המחירים של שתי החברות דומה עד זהה... לגבי העלאת המחירים, לדעתי מותר להם לעלות (לפי חוק) את מחיר הבסיס (שגורר אחריו העלאות מחירים בעצם בכל החבילות) פעם ב-X זמן בגלל עליות מדד. אותו דבר קיים בהוט, בבזק ובעוד מקומות אחרים רבים...
igk,
לא יודע לגביך, אבל לי יש YES MAX (בהוט יש HOT MAGIC). יש לי בכל זמן נתון בסביבות 40 תוכניות וסרטים (כלומר, בסביבות 15-20 שעות) שאני לא מספיק לראות. אז או שיש לך המון זמן צפיה, או שאין לך את המכשיר (ואז אתה צופה בזמן אמת תמיד בדברים שבאמת לא מעניינים אף אחד) או ששום דבר לא מעניין אותך...
מניסיוני גם בהוט וגם ביס יש המון דברים מעניינים, רק שהם מוצגים תמיד כשאתה לא בבית, או שאתה לא יודע שהם קיימים או מתי הם קיימים...
טווח המחירים של שתי החברות דומה עד זהה... לגבי העלאת המחירים, לדעתי מותר להם לעלות (לפי חוק) את מחיר הבסיס (שגורר אחריו העלאות מחירים בעצם בכל החבילות) פעם ב-X זמן בגלל עליות מדד. אותו דבר קיים בהוט, בבזק ובעוד מקומות אחרים רבים...
igk,
לא יודע לגביך, אבל לי יש YES MAX (בהוט יש HOT MAGIC). יש לי בכל זמן נתון בסביבות 40 תוכניות וסרטים (כלומר, בסביבות 15-20 שעות) שאני לא מספיק לראות. אז או שיש לך המון זמן צפיה, או שאין לך את המכשיר (ואז אתה צופה בזמן אמת תמיד בדברים שבאמת לא מעניינים אף אחד) או ששום דבר לא מעניין אותך...
מניסיוני גם בהוט וגם ביס יש המון דברים מעניינים, רק שהם מוצגים תמיד כשאתה לא בבית, או שאתה לא יודע שהם קיימים או מתי הם קיימים...
עופר,oferlaor כתב:TangoMan,
טווח המחירים של שתי החברות דומה עד זהה... לגבי העלאת המחירים, לדעתי מותר להם לעלות (לפי חוק) את מחיר הבסיס (שגורר אחריו העלאות מחירים בעצם בכל החבילות) פעם ב-X זמן בגלל עליות מדד. אותו דבר קיים בהוט, בבזק ובעוד מקומות אחרים רבים......
אני לא מדבר על העלאת מחיר בגלל עליית המדד. מדובר בהעלאת מחיר לעסקת חבילה בה אני מתחייב להשאר לקוח של יס לתקופה מסוימת ובתמורה הם מבטיחים לי מחיר למשך תקופה זו. העלאת מחירים בתקופה הזאת לא אמורה להשפיע על מי שנמצא בחבילת התחייבות וככה זה באמת קורה בהוט (וגם רשום בהסכם עבור כל חבילה!). ביס לא היו מוכנים לתת לי התחייבות ששווה להתחייבות שלי וברוב חוצפתם עוד דרשו ממני כסף כדי לסיים את ההתקשרות איתם בגלל שהעלו את המחיר במהלך התקופה. אני רוצה להדגיש שוב שהמדד לא עלה באותה תקופה (ובטח לא בשיעור שעלה המחיר...).
אפילו היום כשאני נזכר בזה זה מרתיח אותי...
זה קרה לפני 2-3 שנים...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
TangoMan כתב:oferlaor כתב:TangoMan,
אפילו היום כשאני נזכר בזה זה מרתיח אותי...![]()
זה קרה לפני 2-3 שנים......
אם מדובר על ארוע לפני 2 שנים" מדוע לא פנית
לבית המישפט או לאמון הציבור?
ככה ויתרת על כספים?
מכירים מישהו שמשכו לו מהחשבון כספים, ועבר
לסדר היום?
אם זה מרתיח מישהו ,שילך להכין קפה עדיף....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
oferoferlaor כתב:,
igk,
מניסיוני גם בהוט וגם ביס יש המון דברים מעניינים, רק שהם מוצגים תמיד כשאתה לא בבית, או שאתה לא יודע שהם קיימים או מתי הם קיימים......
דבר ראשון אתה צודק בקשר לזמן יש לי המון זמן פנוי
דבר שני יש לי HOT VOD
ועדין את הסדרות והסרטים שאני רואה אני רואה לפני שהם מגיעים לארץ
חוץ מכדורגל ותוכניות בישול שגם הם בשידור חוזר אני בקושי רואה טלוויזיה
- Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בדעה של עופר, ההבדלים היום בחברות יחסית קטנים לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו
תלך לפי תכנים
ולפי שירות ללקוח שזה לפי דעתי אחד הדברים החשובים.
תלך לפי תכנים
ולפי שירות ללקוח שזה לפי דעתי אחד הדברים החשובים.