חידוש ההתקשרות עם yes
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
השבוע התקשרו מ-yes להודיע שהמנוי מסתיים ב-22/8 (כן, בעוד חודשיים), והציעו לי לחדש את המנוי אלא שהפעם הם לא מציעים תשתית לאינטרנט דרך בזק.
כרגע אני מחובר לסרטים שלוש חבילות ושירות מקס (הוא בבעלותי) ותשתית 1.5 במחיר של 260.
הם מציעים אותו הדבר בלי אינטרנט 218 ש"ח. התחייבות לשנה.
לא ברור לי למה הם יזמו חידוש כבר עכשיו. מישהו יודע על מהפכה שצפויה עד אוגוסט (איזו ירידה דרמטית או משהו?) בדרך כלל הם מחכים לסוף החוזה או פשוט ממשיכים אוטומטי במחיר מופקע.
האם המחיר אטרקטיבי? (לא איכפת לי להוריד חבילות למרות שזה לא ישפיע כלל על המחיר).
מה לגבי HD? האם מישהו להתחבר ללא התחייבות לשלוש שנים ומחיר של 60 ש"ח?
כרגע אני מחובר לסרטים שלוש חבילות ושירות מקס (הוא בבעלותי) ותשתית 1.5 במחיר של 260.
הם מציעים אותו הדבר בלי אינטרנט 218 ש"ח. התחייבות לשנה.
לא ברור לי למה הם יזמו חידוש כבר עכשיו. מישהו יודע על מהפכה שצפויה עד אוגוסט (איזו ירידה דרמטית או משהו?) בדרך כלל הם מחכים לסוף החוזה או פשוט ממשיכים אוטומטי במחיר מופקע.
האם המחיר אטרקטיבי? (לא איכפת לי להוריד חבילות למרות שזה לא ישפיע כלל על המחיר).
מה לגבי HD? האם מישהו להתחבר ללא התחייבות לשלוש שנים ומחיר של 60 ש"ח?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
הסיבה שהתקשרו אליך מוקדם יחסית היא כי הקמנו מחלקה שהתפקיד שלה הוא להתקשר ללק' לפני שנגמר להם החוזה. זאת לאחר שהרבה לקוחות התלוננו שתמיד המבצע שלהם נגמר והם עוברים למחירון והם לא את ההודעה ששלחנו להם בממיר ואף אחד לא מודיע להם אחרת.
התשתית הכי זולה שיש בyes ל1.5M היא בעלות של 49.9 ש"ח (התחייבות לשנה מול בזק) המסלול של ה218 ש"ח למיטב ידיעתי הוא בהתחייבות לשנתיים. אבל yes מתחייבת למחיר הזה לכל התקופה, כך שאין לך מה לדאוג בנושא הזה.
הסה"כ יוצא 267.9 ש"ח.
התשתית הכי זולה שיש בyes ל1.5M היא בעלות של 49.9 ש"ח (התחייבות לשנה מול בזק) המסלול של ה218 ש"ח למיטב ידיעתי הוא בהתחייבות לשנתיים. אבל yes מתחייבת למחיר הזה לכל התקופה, כך שאין לך מה לדאוג בנושא הזה.
הסה"כ יוצא 267.9 ש"ח.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
yes הפנימו שהשיטה שלהם לחייב לקוחות
במלוא המחיר {לאחר סיים החוזה} זה דבר פסול, שלא מוסיף להם לקוחות...וזאת כמובן לאחר הרבה מכתבים/טלפונים זועמים של לקוחות נאמנים {אני ביניהם} שהתריעו על אופן פעולה זה.
לפני כמה חודשים קיבלתי טלפון לחידוש המנוי - ולאחר כמה לבטים האם לעבור להוט, החלטתי שאני נשאר ב yes בגלל השירות/איכות/תכנים שקולעים לטעמי. מה קיבלתי? נכון אחרי לחץ מתון...
ארבע חבילות
כולל אגו טוטאל {ועוד ערוץ פרימיום אחד} חמישה ממירים,תשתית אינטרנט 1.5Mb, וכל זה
במחיר של 250 ש"ח בהתחיבות לשנה.{ לא מוכן ליותר}
לפני כמה חודשים קיבלתי טלפון לחידוש המנוי - ולאחר כמה לבטים האם לעבור להוט, החלטתי שאני נשאר ב yes בגלל השירות/איכות/תכנים שקולעים לטעמי. מה קיבלתי? נכון אחרי לחץ מתון...
כולל אגו טוטאל {ועוד ערוץ פרימיום אחד} חמישה ממירים,תשתית אינטרנט 1.5Mb, וכל זה
במחיר של 250 ש"ח בהתחיבות לשנה.{ לא מוכן ליותר}
sam22 כתב:לדעתי זו לא הפנמה
לדעתי זה עבר בחוק
עידו_F,
אתה עובד ב YES
טוב לדעת.......
עובד בyes, אבל כבר לא במחלקה רלוונטית ללקוחות, מצטער.
ואתה טועה אגב, אין חוק מחייב להודיע ללק' בטלפון על סיום מבצע, ועובדה שאין הרבה חברות שמתקשרות ללקוחות שלהם מראש בנושא.
למעשה, אני אנדב קוריוז קטן. בעבר הרחוק הייתה מחלקה כזו בyes שהתקשרה חודש לפני להודיע ללקוח שהמסלול שלו עומד להתסיים. הבעיה שהובילה לסגירת אותה מחלקה הייתה ש80% ואני לא מגזים, 80% מהשיחות ללקוחות נענו או ב"מה אתם מתקשרים אלי? נודניקים!" או "אני לא יכול לדבר על זה עכשיו, אני כבר אתקשר אליכם". המחלקה נסגרה אז כי בyes הניחו שהלקוחות לא רוצים שהחברה תתקרצץ אליהם. רק להראות כמה אי אפשר לרצות לקוחות אף פעם בשום דרך.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אין מה לעשות,
שיחות נופלות לפעמים בזמן לא טוב
ומצד שני לYES אין אסמכתא על נסיון ההתקשרות.
לכן, הודעה בדואר (פיזית), מייל והודעה בממיר זו דרך יותר הגיונית
כל הכבוד אם הם עושים את זה ללא חובת המחוקק
בושה שהמחוקק לא חוקק את זה עדיין
שיחות נופלות לפעמים בזמן לא טוב
ומצד שני לYES אין אסמכתא על נסיון ההתקשרות.
לכן, הודעה בדואר (פיזית), מייל והודעה בממיר זו דרך יותר הגיונית
כל הכבוד אם הם עושים את זה ללא חובת המחוקק
בושה שהמחוקק לא חוקק את זה עדיין
העם דורש..... כל מיני דברים
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

Re: yes הפנימו שהשיטה שלהם לחייב לקוחות
טוב לדעת. מה לגבי HD יש מישהו שהתחבר ללא התחייבות לשלוש שנים ובפחות כסף?עופר_צפריר כתב:... ארבע חבילות כולל אגו טוטאל {ועוד ערוץ פרימיום אחד} חמישה ממירים,תשתית אינטרנט 1.5Mb, וכל זה במחיר של 250 ש"ח בהתחיבות לשנה.{ לא מוכן ליותר}...
לגבי yes. אם הם מתקשרים חודשיים לפני סיום חוזה כדי להמנע מחיוב מופרז, אז כל הכבוד להם. אבל נראה לי הוגן יותר להודיע בכתב ללקוח על ניתוק או פשוט לא לחייב בתעריפים כל כך מופרזים (שהם מחירון שאף אחד לא משלם). מכל מקום אני לא הייתי שוכח.
חבל מאוד אבל שישנם פערים כאלה גדולים בין התעריפים שהם מציעים לבין אלא שניתנים ללקוחות לאחר מיכוח.
לא קרה לי פעם אחת שחידשתי חוזה (חמש פעמים כבר) מבלי שהייתי צריך להודיע על ניתוק ומעבר ל-HOT.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

לגבי HD
יש להם מסלול למי שלוקח מקס ו HD
60 ש"ח לשניהם
במקום 80 או 70 (תלוי בסוג הלקוח)
התקנה משלמים רק פעם אחת
אבל,
ההתחיבות קיימת
אפשר לחשוב מה יזוז בהוט ב3 שנים הקרובות
יש להם מסלול למי שלוקח מקס ו HD
60 ש"ח לשניהם
במקום 80 או 70 (תלוי בסוג הלקוח)
התקנה משלמים רק פעם אחת
אבל,
ההתחיבות קיימת
אפשר לחשוב מה יזוז בהוט ב3 שנים הקרובות
העם דורש..... כל מיני דברים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
במעבר דירה - מה עדיף - להתנתק/להתחבר מ-YES (לקבל מחיר חדש - ??) או להעביר קו?
יש למישהו נסיון?
יש למישהו נסיון?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

מאוד תלוי מה אתה "סוחב" איתךmichael123 כתב:במעבר דירה - מה עדיף - להתנתק/להתחבר מ-YES (לקבל מחיר חדש - ??) או להעביר קו?
יש למישהו נסיון?...
לקוח ותיק - ייתכן ויש לך מסלולים אטרקטיביים שאין כיום והתחיבויות
לקוח חדש - מבצעים מפתים בייחוד מקס ללא תשלום חודשי
מציע לך פשוט להתקשר פעמיים
דרך אגב,
כלקוח חדש, תתקשר מטלפון שהם לא מכירים במערכת
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודה!sam22 כתב:מאוד תלוי מה אתה "סוחב" איתךmichael123 כתב:במעבר דירה - מה עדיף - להתנתק/להתחבר מ-YES (לקבל מחיר חדש - ??) או להעביר קו?
יש למישהו נסיון?...
לקוח ותיק - ייתכן ויש לך מסלולים אטרקטיביים שאין כיום והתחיבויות
לקוח חדש - מבצעים מפתים בייחוד מקס ללא תשלום חודשי
מציע לך פשוט להתקשר פעמיים
דרך אגב,
כלקוח חדש, תתקשר מטלפון שהם לא מכירים במערכת...
לא בטוח עם יש לי משהו מיוחד.
יש לי MAX בבעלותי
אני רוצה לקבל עוד MAX אחד ו-HD
אני לא צריך אינטנרט דרך YES
מבחינת החבילות - רק ערוצי הילדים ו-HD
(אנחנו פשוט לא רואים טלויזיה - אני כל הזמן פה בפורום, אישתי מצלמת..)
אתה יודע כמה זה אמור לעלות ~?
מה התמחור היום ל-MAX ו-HD?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
NimrodKadim,
אם אתה מעונין במקס או HD ללא התחייבות אתה צריך לבדוק את מסלולי הפקדון שקיימים כרגע.
לי יש מקס ו-HD ללא התחייבות, אבל אני לא מעודכן במסלולי הפקדון ש-yes מציעים היום.
אם אתה מעונין במקס או HD ללא התחייבות אתה צריך לבדוק את מסלולי הפקדון שקיימים כרגע.
לי יש מקס ו-HD ללא התחייבות, אבל אני לא מעודכן במסלולי הפקדון ש-yes מציעים היום.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

אז זהו (כבר שבועיים)
עברתי ל-HOT אחרי הרבה שנים ב-YES.
295 ש"ח לשלוש שנים כולל:
1. חבילת טריפל פרימיום (תשתית 1.5, 10 חבילות צפייה, וקו קל לטלפון)
2. חבילת HD
3. ממיר MAGIC
4. קו טלפון נוסף לפקס
חוץ מזה אין ממירים נוספים (רק נקודות אנלוגיות).
אני מוכרח לציין שלפחות בהתחלה השירות היה ממש בסדר וטיפלו בהעברה (אינטרנט מול נטויזן, ניוד מספרים מול בזק וכמובן הטלויזיה) בצורה יעילה ביותר ומהירה.
חוץ מזה, גם מכרתי את המקס שהיה בבעלותי
עברתי ל-HOT אחרי הרבה שנים ב-YES.
295 ש"ח לשלוש שנים כולל:
1. חבילת טריפל פרימיום (תשתית 1.5, 10 חבילות צפייה, וקו קל לטלפון)
2. חבילת HD
3. ממיר MAGIC
4. קו טלפון נוסף לפקס
חוץ מזה אין ממירים נוספים (רק נקודות אנלוגיות).
אני מוכרח לציין שלפחות בהתחלה השירות היה ממש בסדר וטיפלו בהעברה (אינטרנט מול נטויזן, ניוד מספרים מול בזק וכמובן הטלויזיה) בצורה יעילה ביותר ומהירה.
חוץ מזה, גם מכרתי את המקס שהיה בבעלותי
נערך לאחרונה על ידי NimrodKadim ב 12/09/2008 5:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תתחדש!
האמת שאין לי מושג איך קיבלת מחיר כזה... זה ממש זול לטריפל HD עם 10 חבילות. המבצע שכולל טריפל HD עם 10 חבילות, עד כמה שידוע לי, הוא של 269 ש"ח.
כמו כן, לא הבנתי איך ממיר מג'יק כולל חבילת HD... האם קיבלת 2 ממירים, אחד HD ואחד מג'יק?
האמת שאין לי מושג איך קיבלת מחיר כזה... זה ממש זול לטריפל HD עם 10 חבילות. המבצע שכולל טריפל HD עם 10 חבילות, עד כמה שידוע לי, הוא של 269 ש"ח.
כמו כן, לא הבנתי איך ממיר מג'יק כולל חבילת HD... האם קיבלת 2 ממירים, אחד HD ואחד מג'יק?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

טעות שלי, המחיר הוא 295. תיקנתי.pixies כתב:תתחדש!
כמו כן, לא הבנתי איך ממיר מג'יק כולל חבילת HD... האם קיבלת 2 ממירים, אחד HD ואחד מג'יק?...
כן. קיבלתי שני ממירים. HD+מג'יק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

או, זה כבר נשמע יותר הגיוני. תתחדש שוב! עדיין מחיר מצויין. 
אני לקחתי את המבצע הבסיסי של טריפל HD ב-269, והוספתי לזה 2 ממירים דיגיטליים פשוטים (ללא ערוץ חזור).
לאחר שכמה מאנשי המכירות של הוט לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת הנחה על הממירים הנוספים, החלטתי ללכת על פקדונות של 545 ש"ח לכל ממיר (מהם הוט מורידה פחת 10% כל שנה). בחישוב לטווח ארוך זה יוצא משתלם יותר מ-13 ש"ח דמי שכירות לכל ממיר.
אני לקחתי את המבצע הבסיסי של טריפל HD ב-269, והוספתי לזה 2 ממירים דיגיטליים פשוטים (ללא ערוץ חזור).
לאחר שכמה מאנשי המכירות של הוט לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת הנחה על הממירים הנוספים, החלטתי ללכת על פקדונות של 545 ש"ח לכל ממיר (מהם הוט מורידה פחת 10% כל שנה). בחישוב לטווח ארוך זה יוצא משתלם יותר מ-13 ש"ח דמי שכירות לכל ממיר.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

זה כנראה אותו מבצע. ההפרש זה עבור המג'יק. 10% לשנה על הפקדון יוצא באמת הרבה יותר משתלם.
אני מקווה שהמעבר הזה היה נכון, יש הרבה תלונות על שירות של HOT.
אני מקווה שהמעבר הזה היה נכון, יש הרבה תלונות על שירות של HOT.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מנסיון של משפחה וחברים שעברו להוט HD בחודש האחרון, ה"סטנדרט" כשמזמינים הוט זה שמגיע מתקין זוטר שעושה את רוב העבודה השחורה אבל מהר מאוד מגלים קצת בעיות איכות ותקלות.
אחרי שמזמינים טכנאי נוסף בעל נסיון רב יותר לתיקון התקלות, העניינים מסתדרים (החלפה/עדכון תוכנה של ממיר/מודם/קופסת VOIP, הוספת מגבר/איזולטור בכניסה, וכו).
בסה"כ שירות שמתקרב ברמתו לשירות של יס. לא הרבה יותר גרוע...
אחרי שמזמינים טכנאי נוסף בעל נסיון רב יותר לתיקון התקלות, העניינים מסתדרים (החלפה/עדכון תוכנה של ממיר/מודם/קופסת VOIP, הוספת מגבר/איזולטור בכניסה, וכו).
בסה"כ שירות שמתקרב ברמתו לשירות של יס. לא הרבה יותר גרוע...