איך להעתיק מהמחשב לתוך ה popcorn ?
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לא מצליח לי. אין לי מושג מה צריך לעשות בכלל. הנה מה ניסיתי:
הגדרתי workgroup בשם WORKGROUP בעזרת הוויזארד וציפיתי פשוט לראות את ה popcorn.
ה popcorn רואה את המחשב גם דרך ה myiHome וגם ב network share אני יכול להוסיף ספריות שעשיתי להן share במחשב.
כמו כן, ping עובד והכול נראה תקין.
בתוך ה popcorn יושב הארד דיסק המפורמט כ ntfs
אני עובד עם xp. לפני כן לא הייתה מוגדרת לי רשת
תודה
עודי רז
הגדרתי workgroup בשם WORKGROUP בעזרת הוויזארד וציפיתי פשוט לראות את ה popcorn.
ה popcorn רואה את המחשב גם דרך ה myiHome וגם ב network share אני יכול להוסיף ספריות שעשיתי להן share במחשב.
כמו כן, ping עובד והכול נראה תקין.
בתוך ה popcorn יושב הארד דיסק המפורמט כ ntfs
אני עובד עם xp. לפני כן לא הייתה מוגדרת לי רשת
תודה
עודי רז
אתה צריך לראות האם במחשב שלי הפופקורן מזוהה, אם כן , לחץ קליק ימני בעכבר ובחר
map network drive , תמפה את הכונן של הפופקורן לאות Z נגיד, לאחר האישור צריך להופיע לך כונן חדש באות Z ברשימת הכוננים הקשיחים אתה אמור להיות מסוגל להעתיק אליו קבצים כמו לכל כונן במחשב.
כמובן אתה צריך להפעיל את שרת ה - SMB בפופקורן הוא נמצא תחת NMT APLICATTION ברגע שהוא פועל הפופקורן צריך להיות מזוהה במחשב שלי.
בהצלחה
map network drive , תמפה את הכונן של הפופקורן לאות Z נגיד, לאחר האישור צריך להופיע לך כונן חדש באות Z ברשימת הכוננים הקשיחים אתה אמור להיות מסוגל להעתיק אליו קבצים כמו לכל כונן במחשב.
כמובן אתה צריך להפעיל את שרת ה - SMB בפופקורן הוא נמצא תחת NMT APLICATTION ברגע שהוא פועל הפופקורן צריך להיות מזוהה במחשב שלי.
בהצלחה
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

או, החלק הזה היה חסר לי. אבל אני לא מוצא בתפריט של ה popcorn את התפריט NMT APLICATTION. עברתי על כלהתפריטים. לא שיש כל כך הרבה.katalanh כתב: כמובן אתה צריך להפעיל את שרת ה - SMB בפופקורן הוא נמצא תחת NMT APLICATTION ברגע שהוא פועל הפופקורן צריך להיות מזוהה במחשב שלי.
בהצלחה...
אהה, רגע ? בשביל זה אני צריך לבצע פעם אחת NMT setup wizard ? כלומר הוא יפרמט לי את ההארד דיסק בפורמט אחר השונה מ ntfs ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ה A-100 חסר יכולת כתיבה לכוננים קשיחים בפורמט NTFS.
במידה ואתה מעוניין ביכולות כתיבה כזאת, יש לפרמט את הכונן הקשיח דרך התפריטים של ה A-100 (פעולה זו תמחק את כל התכנים הקיימים בו), לאחר מכן לאפשר את שירות ה SMB בתפריטים של ה A-100 ואז כתיבה מרחוק תהיה אפשרית.
שים לב כי מהירות הכתיבה תהיה בין 3-5MBps ולכן לא ממש שימושית כאשר יש צורך להעביר קבצים עתירי נפח.
במידה ואתה מעוניין ביכולות כתיבה כזאת, יש לפרמט את הכונן הקשיח דרך התפריטים של ה A-100 (פעולה זו תמחק את כל התכנים הקיימים בו), לאחר מכן לאפשר את שירות ה SMB בתפריטים של ה A-100 ואז כתיבה מרחוק תהיה אפשרית.
שים לב כי מהירות הכתיבה תהיה בין 3-5MBps ולכן לא ממש שימושית כאשר יש צורך להעביר קבצים עתירי נפח.
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

1. כן. נדמה לי שאפשר גם 2.5 עם מתאם.מכיר מישהו ששם 500G, אני לא ראיתי שיש למצוא ב ZAP משהו יותר גדול.kobil כתב:?kobil כתב:1. איזה סוג כוננים קשיחים מתאים ל -popcorn ?
רק P-ATA 3.5 ?
מה הנפח המקסימלי ?
2. אפשר לחבר תכונן קשיח SATA חיצוני ל -popcorn דרך USB ?......
2. כן
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

העניין הוא כזה. אני נלחם כבר כמה זמן לעשות רשת אצלי בבית. משכתי כבלים ולא עובד. בינתיים אני מפרק כל פעם את ההארד דיסק ומחבר למחשב. הברגים הגדולים של הקופסא מתחילים להחרש וחשבתי פשוט לחבר את ה popcorn לראוטר במקום לפרק את ההארד דיסק ולהעתיק. אני מבין ממך שאם אני רוצה להעביר כמה סרטים, אני אמור להפרד מהמכשיר לשבוע...ziv_r כתב:ה A-100 חסר יכולת כתיבה לכוננים קשיחים בפורמט NTFS.
שים לב כי מהירות הכתיבה תהיה בין 3-5MBps ולכן לא ממש שימושית כאשר יש צורך להעביר קבצים עתירי נפח....
למרות המהירות הנמוכה ב SMB
אני מעביר את הקבצים בלילה, ככה שהזמן לא משחק תפקיד.
המהירות שזיו הזכיר מאפשרת העתקה של 15 ג'יגה בשעה , ככה שאם זה בלילה אפשר בשמונה שעות להעתיק לא מעט.
בנתיים כל סדרת העולם המופלא ב 1080P על הדיסק של הפופ...
המהירות שזיו הזכיר מאפשרת העתקה של 15 ג'יגה בשעה , ככה שאם זה בלילה אפשר בשמונה שעות להעתיק לא מעט.
בנתיים כל סדרת העולם המופלא ב 1080P על הדיסק של הפופ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ל A-100 ניתן להתאים רק כונן IDE. נפח מקסימלי שנבדק עומד על 750GB.
udiraz,
על מנת לא להסיט את נושא השרשור המקורי, פתח אחד חדש ובו תפרט מה בדיוק עשית על מנת להקים את הרשת ובאיזה בעיות נתקלת.
katalanh,
למה לא לבצע Streaming?
udiraz,
על מנת לא להסיט את נושא השרשור המקורי, פתח אחד חדש ובו תפרט מה בדיוק עשית על מנת להקים את הרשת ובאיזה בעיות נתקלת.
katalanh,
למה לא לבצע Streaming?
לצורך הדגמה אצל אחרים
יש לי כמה חברים שרכשו LCD ונורא רוצים לדעת איך נראה HDTV אמיתי , ככה אני יכול לסחוב אליהם רק את הפופ וכבל HDMI , ללא כונן נייד נוסף.
פשוט יותר נוח, אז תמיד אני שם כמה קבצי 1080P איכותיים בכונן הפנימי שיהיה מה להדגים ולהשוויץ.
אחרי ההדגמה הם כמובן רצים להזמין להם פופ משלהם...
פשוט יותר נוח, אז תמיד אני שם כמה קבצי 1080P איכותיים בכונן הפנימי שיהיה מה להדגים ולהשוויץ.
אחרי ההדגמה הם כמובן רצים להזמין להם פופ משלהם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נהיית סוכן מכירות של ממש.
תשלח לי בפרטי מספר חשבון בנק ואני איידע את חברת Popcorn Hour
תשלח לי בפרטי מספר חשבון בנק ואני איידע את חברת Popcorn Hour