מצלמת EYE ל PS 3
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ילד שלי משחק איתה מדי פעם ב-THE EYE OF JUDGMENT
זה מגיע עם המשחק..
היא עושה את העבודה די טוב
זה מגיע עם המשחק..
היא עושה את העבודה די טוב
- michael123
- חבר מכור קשה

חיברתי
יש איזה device חדש - USB Camera-B4.04.27.1
בסוף Windows לא מצא דרייבר..
לא יודע מה להגיד לך.. plug-n-play זה לא
יש איזה device חדש - USB Camera-B4.04.27.1
בסוף Windows לא מצא דרייבר..
לא יודע מה להגיד לך.. plug-n-play זה לא
מצלמה באיכות מאוד גבוהה לדעתי, עדיין אין יותר מדי משחקים שעושים בה שימוש, אבל אלו שכן עושים בה שימוש בהחלט מכניסים עניין חדש בקונסולות המשחקים. אני חושב שלאור זה שמדובר במוצר ייחודי יחסית ל-PS3 הם צריכים להוציא יותר משחקים שיעשו בזה שימוש, בהחלט מדובר ברעיון מגניב.
בחנות של ה-PS לדוגמא יש משחק להורדה שדורש ממך להזיז חלקים מסויימים בגוף כדי שמשטח על המסך יזוז ותוכל להוביל את הכדור מצד אחד לצד שני. משחק מאוד פשוט - ומאוד מיוחד לדעתי, אתה ממש צריך לשלוט בגוף שלך ולעשות תנועות קטנות ורגישות בשביל להצליח, זה בהחלט גיוון רציני מכל משחקי היריות שיוצאים בזמן האחרון וכל אחד נראה כמו השני...
בחנות של ה-PS לדוגמא יש משחק להורדה שדורש ממך להזיז חלקים מסויימים בגוף כדי שמשטח על המסך יזוז ותוכל להוביל את הכדור מצד אחד לצד שני. משחק מאוד פשוט - ומאוד מיוחד לדעתי, אתה ממש צריך לשלוט בגוף שלך ולעשות תנועות קטנות ורגישות בשביל להצליח, זה בהחלט גיוון רציני מכל משחקי היריות שיוצאים בזמן האחרון וכל אחד נראה כמו השני...
נישאלת השאלה האם המצלמה יכולה להיתחבר גם למחשב ?nadav-g כתב:מצלמה באיכות מאוד גבוהה לדעתי, עדיין אין יותר מדי משחקים שעושים בה שימוש, אבל אלו שכן עושים בה שימוש בהחלט מכניסים עניין חדש בקונסולות המשחקים. אני חושב שלאור זה שמדובר במוצר ייחודי יחסית ל-PS3 הם צריכים להוציא יותר משחקים שיעשו בזה שימוש, בהחלט מדובר ברעיון מגניב.
בחנות של ה-PS לדוגמא יש משחק להורדה שדורש ממך להזיז חלקים מסויימים בגוף כדי שמשטח על המסך יזוז ותוכל להוביל את הכדור מצד אחד לצד שני. משחק מאוד פשוט - ומאוד מיוחד לדעתי, אתה ממש צריך לשלוט בגוף שלך ולעשות תנועות קטנות ורגישות בשביל להצליח, זה בהחלט גיוון רציני מכל משחקי היריות שיוצאים בזמן האחרון וכל אחד נראה כמו השני......
- michael123
- חבר מכור קשה

אני עשיתי את "הניסוי" אתמול - מחשב לא מזהה את ה-EYE..
אבל באמת - מה הנקודה? EYE תוכנן ל-PS3, יש לו כמה פיצ'רים מיוחדים (כמו WIDE)
אבל באמת - מה הנקודה? EYE תוכנן ל-PS3, יש לו כמה פיצ'רים מיוחדים (כמו WIDE)
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמה עולה ? אפשר לקנות בארץ ?
- michael123
- חבר מכור קשה

בארה"ב עלה לי גרושים - 70-80 שקלים..זיזי_טריפו כתב:כמה עולה ? אפשר לקנות בארץ ?...
תשמע $39 זה לא הרבה, יש את Eye of Judgment שזה משחק נחמד לכל מי שאוהב משחקי כרטיסים כאלה, אתה יכול לקנות באנדל של המצלמה, EoJ וקלפים ל-EoJ c ב-$70 נדמה לי.
יש גם משחקים ב-PS STORE, אישית אני חושב שרק המשחק שדיברתי עליו שאתה צריך להזיז את הגוף כדי להזיז את הכדור על המסך שווה את ה-$39 שעולה המצלמה, ויש עוד כמה משחקים מגניבים. כרגע כמו שאמרתי אין יותר מדי משחקים, זה נכון, אבל יצאו עוד כמה בהמשך, אני בטוח בזה, כי זה גאדג'ט חמוד ומגניב עם אפשרויות רבות שהוא ייחודי ל-PS3.
לדעתי זה שווה, אבל כמובן שזה תלוי בכיס שלך.
יש גם משחקים ב-PS STORE, אישית אני חושב שרק המשחק שדיברתי עליו שאתה צריך להזיז את הגוף כדי להזיז את הכדור על המסך שווה את ה-$39 שעולה המצלמה, ויש עוד כמה משחקים מגניבים. כרגע כמו שאמרתי אין יותר מדי משחקים, זה נכון, אבל יצאו עוד כמה בהמשך, אני בטוח בזה, כי זה גאדג'ט חמוד ומגניב עם אפשרויות רבות שהוא ייחודי ל-PS3.
לדעתי זה שווה, אבל כמובן שזה תלוי בכיס שלך.