עזרה בהרכבת רסיבר אונקיו, 5 רמקולים של אינפיניטי וסאב ג'אמו
שלום, אני חדש בתחום והגיע לידי מערכת קולנוע מעט ישנה אמנם בל הבנתי שהייתה יקרה מאד בזמנו..
הבעיה שלי היא שההבנה שלי בתחום היא דלה ואני לא יודע איך לחבר כל רמקול ולאיזה כניסה על מנת לשמוע סראונד, או על מנת לשמוע בצורה האופטימלית.
בנוסף, אין לי מושג איך אני אמור לחבר את הסאב..
העליתי פה תמונות של כל חלקי המערכת לאלבום התמונות, ואשמח מאד לקבל הסבר קצר של איך לחבר אותה.
בתודה,
ערן
הבעיה שלי היא שההבנה שלי בתחום היא דלה ואני לא יודע איך לחבר כל רמקול ולאיזה כניסה על מנת לשמוע סראונד, או על מנת לשמוע בצורה האופטימלית.
בנוסף, אין לי מושג איך אני אמור לחבר את הסאב..
העליתי פה תמונות של כל חלקי המערכת לאלבום התמונות, ואשמח מאד לקבל הסבר קצר של איך לחבר אותה.
בתודה,
ערן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה פשוט:
1) מאחורי המגבר יש לך את הכניסות של הרמקולים נכון? חבר את הרמקולים הגדולים בתור קדמיים, FRONT LEFT - קידמי שמאלי, FRONT RIGHT - קידמי אחורי, כנ"ל לגבי הרמקוליים האחוריים REAR ויש גם חיבור לסנטר שזה הרמקול שיושב מתחת או מעל לטלוויזיה. שים לב שאתה מחבר את הרמקולים עם חוטים לפלוס ולמינוס שלא יהיו לך בעיות עם הרסיבר.
2) יש לך במגבר חיבור שנקרא SUB IN - לשם הולך הסאב.
3) DIGITAL IN- כניסה דיגיטלית בין המגבר ל דיוידי (תשתמש בכבל קוואקס בלבד שההתנגדות שלו 75 אוהם!!!)
בהצלחה.
1) מאחורי המגבר יש לך את הכניסות של הרמקולים נכון? חבר את הרמקולים הגדולים בתור קדמיים, FRONT LEFT - קידמי שמאלי, FRONT RIGHT - קידמי אחורי, כנ"ל לגבי הרמקוליים האחוריים REAR ויש גם חיבור לסנטר שזה הרמקול שיושב מתחת או מעל לטלוויזיה. שים לב שאתה מחבר את הרמקולים עם חוטים לפלוס ולמינוס שלא יהיו לך בעיות עם הרסיבר.
2) יש לך במגבר חיבור שנקרא SUB IN - לשם הולך הסאב.
3) DIGITAL IN- כניסה דיגיטלית בין המגבר ל דיוידי (תשתמש בכבל קוואקס בלבד שההתנגדות שלו 75 אוהם!!!)
בהצלחה.
השאלה היא איפה לחבר
השאלה היא איפה לחבר את הרמקולים הגדולים והקטנים? יש כניסה של "ספיקרס A" ויש כניסה של "ספיקרס B" ויש כניסה של "סראונד ספיקרס", ?
בנוגע לסאב, לסאב יש שתי יציאות RCA - LEFT וRIGHT וברסיבר יש שתי כניסות מיועדות לסאב שבנויות מRCA אחד, PRE OUT SUB והשנייה MULTY CH IPUT,
השאלה היא אם צריך כבל מיוחד, ולאיזה מהם לחבר אותו?
את הסנטר אני יודע איפה לחבר.. את השאר אין לי מושג עדיין לאן, A,B,SERROUND?
שוב תודה על העזרה
בנוגע לסאב, לסאב יש שתי יציאות RCA - LEFT וRIGHT וברסיבר יש שתי כניסות מיועדות לסאב שבנויות מRCA אחד, PRE OUT SUB והשנייה MULTY CH IPUT,
השאלה היא אם צריך כבל מיוחד, ולאיזה מהם לחבר אותו?
את הסנטר אני יודע איפה לחבר.. את השאר אין לי מושג עדיין לאן, A,B,SERROUND?
שוב תודה על העזרה
לסאב אתה צריך מתאם (נקבה לשתי זכרים).
את הרמקולים הקידמיים (הגדולים) אתה צריך לחבר ל "ספיקרס" ואת האחוריים (הקטנים) אתה צריך לחבר ל "SERROUND".
אתה תצטרך לבדוק בהוראות של הרסיבר האם A זה שמאל או ימין אצל המגבר שלך.
חשבתה אולי לשלם קצת כסף ולקחת מישהו שיתקין לך את המערכת?!
את הרמקולים הקידמיים (הגדולים) אתה צריך לחבר ל "ספיקרס" ואת האחוריים (הקטנים) אתה צריך לחבר ל "SERROUND".
אתה תצטרך לבדוק בהוראות של הרסיבר האם A זה שמאל או ימין אצל המגבר שלך.
חשבתה אולי לשלם קצת כסף ולקחת מישהו שיתקין לך את המערכת?!
כן, חשבתי ת'אמת... לא משהו שיש לי בעיה לעשות.. רציתי לדעת עד כמה מסובך הדבר קודם לכן... אם אתה אומר שמספיק בשביל להזמין מישהו אז אעשה את זה...
אם יש מישהו שתוכלו להמליץ עליו באזור המרכז.... אודה לכם..
ותודה על כל העזרה בכל אופן..!
אם יש מישהו שתוכלו להמליץ עליו באזור המרכז.... אודה לכם..
ותודה על כל העזרה בכל אופן..!
לפי מה שאני מצליח לראות בתמונות המגבר לא תומך בסאונד דיגיטלי אלא בפרולוגיק (הדמיית סראונד)
לגבי החיבורים:
1.הקדמיים (הגדולים יותר) לחבר לספירס A .
2.סנטר לרמקול המרכזי
3.הרמקולים הקטנים לחיבורי סראונד
4.הסאב בחיבור RCA בודד מה-preout (מתחת לכניסות הצהובות במגבר) לאחד מהכניסות בסאב יעשה את העבודה
לגבי החיבורים:
1.הקדמיים (הגדולים יותר) לחבר לספירס A .
2.סנטר לרמקול המרכזי
3.הרמקולים הקטנים לחיבורי סראונד
4.הסאב בחיבור RCA בודד מה-preout (מתחת לכניסות הצהובות במגבר) לאחד מהכניסות בסאב יעשה את העבודה