משדר אלחוטי לDVI
-
MyNickname
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מחפש משדר אלחוטי ל ו DVI ו USB, יש לי מסך מחשב 22 שאני רוצה להתקין בחדש שינה כמסך נוסף למחשב שלי בסלון. אני לא רוצה את פתרונות הסטרימרים אלא ממש "הרחבה" של המחשב מהסלון.
משהו מכיר מוצרים כלאה?
אני מחפש משדר אלחוטי ל ו DVI ו USB, יש לי מסך מחשב 22 שאני רוצה להתקין בחדש שינה כמסך נוסף למחשב שלי בסלון. אני לא רוצה את פתרונות הסטרימרים אלא ממש "הרחבה" של המחשב מהסלון.
משהו מכיר מוצרים כלאה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש מוצר כזה שמעביר באוויר תמונה באיכות HD אבל הוא עדיין לא יצא, של חברה ישראלית שנקראת AMIMON, אבל המוצר הזה הולך להיות די יקר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MyNickname
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצאתי כמה מוצרים כמו זה:
http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=4318#buy
אבל הם יקרים בטירוף!
קיצר נראה לי שאני פשוט אקנה כבלים של RGB ושל אודיו ממש ארוכים (10 מטר) ואיזה שלט RF ולא אינפרה ואסגור את הסיפור במינימום הוצאות...
הבעיה בלקנות עוד מחשב זה שהוא מרעיש וגדול יחסית ואני לא רוצה להתחיל להשקיע במאווררים וכו'.
תודה בכל אופן.
http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=4318#buy
אבל הם יקרים בטירוף!
קיצר נראה לי שאני פשוט אקנה כבלים של RGB ושל אודיו ממש ארוכים (10 מטר) ואיזה שלט RF ולא אינפרה ואסגור את הסיפור במינימום הוצאות...
הבעיה בלקנות עוד מחשב זה שהוא מרעיש וגדול יחסית ואני לא רוצה להתחיל להשקיע במאווררים וכו'.
תודה בכל אופן.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אמימון לא מייצרים את המוצר רק את הצ'יפ עבור WIRELESS HDpixies כתב:יש מוצר כזה שמעביר באוויר תמונה באיכות HD אבל הוא עדיין לא יצא, של חברה ישראלית שנקראת AMIMON, אבל המוצר הזה הולך להיות די יקר....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם