הלחמה
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מעוניין לבנות ממתג לשני מגברים לזוג רמקולים ורציתי לדעת מהו החומר הטוב ביותר מבחינת סאונד להלחמת הכבלים למפסקים?
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

יש כאן כל כך הרבה חבר'ה שבונים או בנו רמקולים ויש לי תחושה שהם לא חיברו את החוטים עם דבק דו צדדי , מהו החומר שבעזרתו אני מלחים חוטים בסאונד? בדיל רגיל כסף ? זהב? טיטניום מהחלל? חול ומים? 
כמה חברים שלי שעשו דברים כאלה השתמשו בכל מניי סוגי בדיל. אחד בבדיל של CARDAS, האחר בבדיל של Mundorf. בינינו, לא נראה לי שאפשר לשמוע בינהם הבדל. אני גם לא בטוח שהיה הבדל אם הם היו משתמשים בבדיל טוב של חברה לא "אודיופילית". העיקר שהבדיל יתפוס נורמאלי ולא כזה שיתפרק תוך שבוע (בדר"כ, בדיל שמכיל עופרת יהיה גם זול יותר וגם חזק יותר).
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מאוד אוהבת את הבדיל של skl (הגרסא עם האחוז פלקס המוגדל)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

אם אני מבין נכון סה"כ ההלחמה היא בדיל ולא חומר מסוג אחר , מאיפה אני רוכש בדיל כזה? והאם המחיר גבוהה יותר משמעותית מבדיל רגיל?
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

אז מה אתם אומרים איפה אני אוכל להשיג את הסוג הספציפי חנות אלקטרוניקה או חנות אחרת?