AnyDVD בהנחה של 20% לרגל יורו 2008
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
שלום,
אני שוקל לקנות את AnyDVD ו-AnyDVD HD במבצע הזה למרות שזה עדיין לא זול.
מישהו מכיר פתרון אחר להסרת הגנת איזורים מ-DVD ו-BD?
מדובר על דיסקים פיזיים ולא על rip.
תודה
אני שוקל לקנות את AnyDVD ו-AnyDVD HD במבצע הזה למרות שזה עדיין לא זול.
מישהו מכיר פתרון אחר להסרת הגנת איזורים מ-DVD ו-BD?
מדובר על דיסקים פיזיים ולא על rip.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אי אפשר להסיר איזורים מדיסק קיים (אלה דיסקים READ ONLY...) - זה רק לטובת RIPS
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

כוונתי בהסרה, הייתה שיתאפשר לי לנגן כל DVD ו-BD מכל איזור במחשב ושהכונן והתוכנה לא יספרו שינויים.
אני חושב שאפשר לומר בביטחון רב שכולנו גנבים, פשוט אצל כל אחד, הגבול עובר במקום טיפה שונה.ride כתב:כי חלקנו לא גנביםלמה לקנות?! אם אפשר להוריד מהאימיול פרוץ......
נערך לאחרונה על ידי dorin ב 13/06/2008 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל יפי הנפש מבינכם
כולם גונבים, אפילו ראש הממשלה, ,יש לי עוד רשימה ארוכה בשבילכם
אבל זה כבר יתאים לפורום אחר.
כנס לכאן תוריד כמה תוכנות שאתה רוצה בחינם, הכל חוקי!
http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=45
אני בטוח שלכולם יש אופיס חוקי, אנטיוירוס חוקי, תוכנת צריבה, מערכת הפעלה ועוד ועוד ועוד...
אם כל אחד יעשה חשבון פשוט כמה כל התוכנות שמותקנות לו במחשב עולות הוא יגיע לסכום של קניית מחשב חדש
תבלו
אני בטוח שלכולם יש אופיס חוקי, אנטיוירוס חוקי, תוכנת צריבה, מערכת הפעלה ועוד ועוד ועוד...
אם כל אחד יעשה חשבון פשוט כמה כל התוכנות שמותקנות לו במחשב עולות הוא יגיע לסכום של קניית מחשב חדש
תבלו
פיטר גם אם יפילו את הפורום הזה זה לא יעזור
יפתחו עוד 10 במקומו ולא חסרים ברשת תאמין לי, מי שמחפש בסוף מוצא.
מה גם שחברנו החמור (אימיול) נמצא בשטח ומי כמוך יודע שאפשר להוריד משם הכל.
שוק חופשי
עזבו אתכם שטויות עוד מעט חגיגת היורו מתחילה
תבלו
יפתחו עוד 10 במקומו ולא חסרים ברשת תאמין לי, מי שמחפש בסוף מוצא.
מה גם שחברנו החמור (אימיול) נמצא בשטח ומי כמוך יודע שאפשר להוריד משם הכל.
שוק חופשי
עזבו אתכם שטויות עוד מעט חגיגת היורו מתחילה
תבלו
אתה אולי גנב - אני בטוח לא!itzik_vip כתב:כל יפי הנפש מבינכם![]()
אני בטוח שלכולם יש אופיס חוקי, אנטיוירוס חוקי, תוכנת צריבה, מערכת הפעלה ועוד ועוד ועוד...![]()
אם כל אחד יעשה חשבון פשוט כמה כל התוכנות שמותקנות לו במחשב עולות הוא יגיע לסכום של קניית מחשב חדש![]()
תבלו...
אני מצטער לאכזב אותך - אתה מוזמן אלי הביתה ולא תמצא על אף מחשב אף תוכנה לא חוקית.
על המחשב בסלון - יש לינוקס (הפצה חופשית) עם mythtv (תוכנה חופשית). על המחשב של אישתי יש חלונות XP חוקי שנרכש יחד עם הלפטופ מדל. אותו כנ"ל האופיס והאנטי וירוס.
על הלפטופ שלי יש לינוקס (שוב, הפצה חופשית), וחלונות XP במכונה וירטואלית (רשיון חוקי מהעבודה, אותו כנ"ל אופיס, visio וכו').
בקיצור - אל תנסה לעמעם את הקו הברור של גניבה, ואל תנסה להיות "גיבור" גדול ולהשתין מהמקפצה, גם אם כולם משתינים בתוך הבריכה.
You are never fully dressed without a smile
אין טעם להתעצבן shed
אני העלתי דעה, ואתה לא חייב להסכים כמובן.
גנב זו מילה קצת קשה אתה מבין.
וקצת לעובדות:
ישראל היא המדינה השנייה בעולם בשימוש תוכנות לא חוקיות/הורדות ביחס לאוכלוסיה אחרי יפן.
כל עוד אני משתמש בתוכנות אלה לשימוש הפרטי כמובן ואני לא מפיץ את זה מבחינתי זה חוקי ומי שלא חושב כך שיאכל את החלק הקשה בלחם
קצת נסחפנו עם התגובות באשכול הזה, וגם אני.
איש באמונותו יחייה
ויעשה כרצונו
המשך יום נפלא
אני העלתי דעה, ואתה לא חייב להסכים כמובן.
גנב זו מילה קצת קשה אתה מבין.
וקצת לעובדות:
ישראל היא המדינה השנייה בעולם בשימוש תוכנות לא חוקיות/הורדות ביחס לאוכלוסיה אחרי יפן.
כל עוד אני משתמש בתוכנות אלה לשימוש הפרטי כמובן ואני לא מפיץ את זה מבחינתי זה חוקי ומי שלא חושב כך שיאכל את החלק הקשה בלחם
איש באמונותו יחייה
ויעשה כרצונו
המשך יום נפלא
אני אמשיך להציק.itzik_vip כתב:אין טעם להתעצבן shed![]()
וקצת לעובדות:
כל עוד אני משתמש בתוכנות אלה לשימוש הפרטי כמובן ואני לא מפיץ את זה מבחינתי זה חוקי ומי שלא חושב כך שיאכל את החלק הקשה בלחם![]()
איש באמונותו יחייה
ויעשה כרצונו
המשך יום נפלא...
1. גם אם אתה משתמש בתוכנות האלה לשימושך הפרטי - זה לא חוקי.
2. אני יודע שהמילה גניבה קצת "קשה", אבל זה בדיוק מה שזה: ישב מישהו, השקיע עשרות, מאות ואלפי שעות בפיתוח מוצר (תוכנה במקרה שלנו) ואתה גונב לו אותו.
3. "איש באמונתו יחיה ויעשה כרצונו" - האמנם? אם כל אחד יעשה כרצונו אנחנו נהיה בכאוס. אני לא ממש רוצה לשלם מס הכנסה ולעשות מילואים, אבל עדיין אני משלם כל חודש מס, ויוצא לחודש מילואים בקיץ הקרוב.
1. השאלה האם הורדתי או לא הורדתי לא רלוונטית לנושא החוקיות והאם הפעולה הזו היא גניבה או לא.dorin כתב:Shed, מעולם לא הורדת סרט או פרק של סדרה?...
2. לשאלתך - לא.
3. יש הבדל עצום בין להשתין בבריכה (ואת זה עשיתי) לבין לעמוד על המקפצה, להוציא את ה*** ולהשתין מול כל העולם (את זה לא עשיתי).
מה שהכי מרגיז אותי בכל הסיפור הזה, זה שהחריג הפך לנורמה, ודווקא מי שמתנהג בסדר (קרי רוצה לרכוש תוכנה) מקבל תגובות מתפלאות בנוסח "למה לקנות כשיש באימיול". כמות התירוצים שמנסים להצדיק פעולה שברור לכולם שהיא שגויה פשוט מעוררת השתאות (החל מ"זה יקר מדי" דרך "כולם עושים את זה, אז זה בסדר" ועד ל"בעיני זה חוקי ומי שלא טוב לו - שילך לה****").
אני בהחלט מסכים עם מה שאתה רושם ועם רוח הדברים.
מוריד בפניך את הכובע, אני חושב שאתה מיעוט בנושא של הורדת תכנים, אני מאמין שאצל רוב חברי האתר הגבול עובר בדיוק שם - אני לא מצדיק את זה או טוען שזה תקין, ובטח שבעצמי לא הייתי מנופף בזה לעבר כל.
מוריד בפניך את הכובע, אני חושב שאתה מיעוט בנושא של הורדת תכנים, אני מאמין שאצל רוב חברי האתר הגבול עובר בדיוק שם - אני לא מצדיק את זה או טוען שזה תקין, ובטח שבעצמי לא הייתי מנופף בזה לעבר כל.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מצטער להחזיר את השרשור לנושא המקורי 
הגעתי למסקנה שאין לי צורך בתוכנה לאחר שנתקלתי במאמר הבא:
http://www.digital-digest.com/articles/ ... page2.html
כמו כן הבנתי שניהול איזורים לגבי blu-ray נעשה בתוכנה בלבד ולא בחומרה ולכן מספיק להוריד את הנעילה מ-power dvd.
הגעתי למסקנה שאין לי צורך בתוכנה לאחר שנתקלתי במאמר הבא:
http://www.digital-digest.com/articles/ ... page2.html
כמו כן הבנתי שניהול איזורים לגבי blu-ray נעשה בתוכנה בלבד ולא בחומרה ולכן מספיק להוריד את הנעילה מ-power dvd.