אשמח לשמוע דעות על ה- SONY KLV-S40A10. באחד האתרים ראיתי ביקורת על כמות וסוג הקונקטורים. יש למישהו משהו טוב / רע להגיד על המוצר?
תודה,
SONY KLV-S40A10
יש לי טלויזיה כזו וההתייחסות היא כדלהלן:
1. איכות תמונה - תמונת DVD ו מחשב נהדרת. תמונת טלויזיה עלובה למדי גם לאחר ששדרגתי ועברתי ל HOT דיגיטלי (יוצאי הדופן הם הערוצים המשדרים בפורמט 16:9 שאז מתקבלת תמונה חדה וטובה)
2. חיבורים - ישנם 6 כניסות מעבר לכניסת אנטנה, דבר שלטעמי נוח מאוד ומאפשר (אצלי לפחות) חיבור ישיר של מחשב (כניסת PC), ממיר כבלים (כניסת SCART), וידאו (כניסת SCART נוספת), DVD (כניסת קומפוננט) ועוד נותרו שתי כניסות נוספות פנויות, (כניסת S-VIDEO ו RCA) וכניסת HDTV
שורה תחתונה - מומלצת
1. איכות תמונה - תמונת DVD ו מחשב נהדרת. תמונת טלויזיה עלובה למדי גם לאחר ששדרגתי ועברתי ל HOT דיגיטלי (יוצאי הדופן הם הערוצים המשדרים בפורמט 16:9 שאז מתקבלת תמונה חדה וטובה)
2. חיבורים - ישנם 6 כניסות מעבר לכניסת אנטנה, דבר שלטעמי נוח מאוד ומאפשר (אצלי לפחות) חיבור ישיר של מחשב (כניסת PC), ממיר כבלים (כניסת SCART), וידאו (כניסת SCART נוספת), DVD (כניסת קומפוננט) ועוד נותרו שתי כניסות נוספות פנויות, (כניסת S-VIDEO ו RCA) וכניסת HDTV
שורה תחתונה - מומלצת
SONY
מיכה, תודה על התגובה. בינתיים רכשתי את המכשיר, בעיקר מתוך תקווה לשידורי HD בשנה הבאה (הגביע העולמי, למשל). הבעיה היא שאכן שידורי הטלויזיה הם באיכות מתסכלת. נאמר לי שמעבר לממיר (YES) איכותי יותר, למשל YES MAX בשילוב כבלים איכותיים - ישפרו את המצב, אך אין לי ספק שהשיפור לא יהיה מהותי. שידורי כדורגל הם ממש לא כיפיים לצפיה. אני גם רואה על המסך לעתים מופע של הפרעה מוזרה, מעין קוים אלכסוניים מרגיזים. אני עדיין שוקל האם להחזיר את המוצר.