המצלה לשילוב רמקולים וסאב + מגבר תקציב עד 2000
יש לי חדר קטן יחסית 3.40 על 3.00
השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה דרך המחשב (פסיכודאלי, מטאל, קצת ראפ) אני מאוד אוהב באס וצליל איכותי
שימוש נוסף זה טלויזיה ו סרטים מהמחשב
לא מתכוון לשמוע בפול ווליום כי אין אפשרות אבל חשוב מאוד שבעוצמה בינונית ישמעו באס טוב מאוד ומדוייק
איזה באנדל אתם יכולים להמליץ לי עליו בתקציב שיש לי
תודה מראש
אלכס.
השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה דרך המחשב (פסיכודאלי, מטאל, קצת ראפ) אני מאוד אוהב באס וצליל איכותי
שימוש נוסף זה טלויזיה ו סרטים מהמחשב
לא מתכוון לשמוע בפול ווליום כי אין אפשרות אבל חשוב מאוד שבעוצמה בינונית ישמעו באס טוב מאוד ומדוייק
איזה באנדל אתם יכולים להמליץ לי עליו בתקציב שיש לי
תודה מראש
אלכס.
דבר ראשון תרד מחדש כי כל מה שתמצא במחיר הזה יהיה מוצר מדבקה{גרוע}
הייתי ננעל רק על יד שניה
אבל גם ביד שניה התקציב שלך מאד גבולי...
קודם כל תרד מסאב!!{סאב נורמלי יעלה לך 1000 מינימום ביד שניה}
לדעתי תרכוש מגבר וינטאז' ישן ב600 ש'ח גג, של סאנסוי או מרנצ או לקסמן{יתנו לך אחלה תמורה}
ובשאר חפש רצפתיים{של חברה נורמלית} עם באס בריא{גם פה רק יד שניה יתן לך תמורה לכסף}
הייתי ננעל רק על יד שניה
אבל גם ביד שניה התקציב שלך מאד גבולי...
קודם כל תרד מסאב!!{סאב נורמלי יעלה לך 1000 מינימום ביד שניה}
לדעתי תרכוש מגבר וינטאז' ישן ב600 ש'ח גג, של סאנסוי או מרנצ או לקסמן{יתנו לך אחלה תמורה}
ובשאר חפש רצפתיים{של חברה נורמלית} עם באס בריא{גם פה רק יד שניה יתן לך תמורה לכסף}
מה ATP 3 יתנו לי תוצאות יותר טובות מרמקולים של מע' סטריאו.?...
יש לי מע' של כבר 10 שנים של SANSUI לא משו מיוחד אבל הרמקולים מפציצים.... לא כמו שאני אוהב אבל פעם הם עבדו טוב אז אני רוצה שיפור מהם
אין לי בעיה עם יד שנייה
אבל יש שם מלה דגמים ואני בכלל לא מבין בזה
עם אתם יודעים משו אז תנו כיוון
תודה
יש לי מע' של כבר 10 שנים של SANSUI לא משו מיוחד אבל הרמקולים מפציצים.... לא כמו שאני אוהב אבל פעם הם עבדו טוב אז אני רוצה שיפור מהם
אין לי בעיה עם יד שנייה
אבל יש שם מלה דגמים ואני בכלל לא מבין בזה
עם אתם יודעים משו אז תנו כיוון
תודה
לאחי יש ATP3 ולפי דעתי הם נשמעים יותר טוב ממערכת סטריאו.
למה אני קורא יותר טוב? אז הכוונה שלי היא - שהם יותר מפורטים,מדוייקים ונעימים לאוזן למשל ממערכת סטריאו
של איווה ששימשה אותי בעבר הרחוק.
למה אתה קורא יותר טוב? אני לא יודע.
ההמלצה שלי - בגדול, היא לחסוך עוד קצת...
ועדיין לקנות מיד שניה.
הייתי מתייחס ברצינות להמלצה של Ron31, רעיון מצויין
.
ונכון, יש הרבה דגמים, אבל כשיהיה לך תקציב מסודר ניתן יהיה לצמצם את מספרם עד שתתלבט בין בודדים בלבד...
בהצלחה.
למה אני קורא יותר טוב? אז הכוונה שלי היא - שהם יותר מפורטים,מדוייקים ונעימים לאוזן למשל ממערכת סטריאו
של איווה ששימשה אותי בעבר הרחוק.
למה אתה קורא יותר טוב? אני לא יודע.
ההמלצה שלי - בגדול, היא לחסוך עוד קצת...
ועדיין לקנות מיד שניה.
הייתי מתייחס ברצינות להמלצה של Ron31, רעיון מצויין
ונכון, יש הרבה דגמים, אבל כשיהיה לך תקציב מסודר ניתן יהיה לצמצם את מספרם עד שתתלבט בין בודדים בלבד...
בהצלחה.
אלה רמקולי מדף!MadCow כתב:ב 2500 ש"ח, אתה יכול לקנות חדש זוג רמקולי Wharfedale Diamond 9.1, מגבר סטריאו של אונקיו, ימאהה או דנון (יש להם כל מיני דגמים באיזור ה 1800)....
לדעתי אם אתה מחפש באס בריא תרד מהם