עזרה - LCD 37 של פיליפס או פלזמה 42 של סמסונג ???
נראה לי ש 50" זה גדול מדי למרחק צפיה שציינתי במיוחד שאיכות התמונה של ממיר רגיל (לא HD) היא נמוכה יחסית.
במחשבה ראשונה גם 42" נראה לי טיפה גדול ביחס למרחק צפייה ופוגם באיכות התמונה - זה מה שגורם לי להתלבט.
האמת היא שהתמונה של הדגם הספציפי של הפיליפס 37" מדהימה ואפילו מושלמת אך קצת יקרה !!
במחשבה ראשונה גם 42" נראה לי טיפה גדול ביחס למרחק צפייה ופוגם באיכות התמונה - זה מה שגורם לי להתלבט.
האמת היא שהתמונה של הדגם הספציפי של הפיליפס 37" מדהימה ואפילו מושלמת אך קצת יקרה !!
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
רק לשידורי SD לא הייתי ממליץ על LCD,ZEBRA כתב:נראה לי ש 50" זה גדול מדי למרחק צפיה שציינתי במיוחד שאיכות התמונה של ממיר רגיל (לא HD) היא נמוכה יחסית.
האמת היא שהתמונה של הדגם הספציפי של הפיליפס 37" מדהימה ואפילו מושלמת אך קצת יקרה !!...
- Rino
- חבר מכור קשה

ידוע ש LCD של פיליפס נחשבים לרמה בפני עצמה , אני לא מכיר את הדגם אבל אם השוותה לפלזמה ואהבת את ה LCD אז לך על זהZEBRA כתב:למה לא???
ראיתי בחנות שידורי YES וברב הערוצים מי יותר מי פחות רואים טוב. ובפיליפס 7332 רואים הכי טוב, מכל ה LCD. פשוט רמה אחת מעל שאר ה LCD....
נו אז?
העניין הוא האם שווה לקחת את הפיליפס, שאהבתי אך אינה זולה במיוחד.
או לשלם 1500-2000 ש"ח פחות ולקבל בסמסונג מסך גדול יותר ואולי גם תמונה טבעית יותר? (הרבה כדורגל)
במילים אחרות אני מנסה להבין איזה מסך יתן לי תמורה טובה יותר לכסף ???
או לשלם 1500-2000 ש"ח פחות ולקבל בסמסונג מסך גדול יותר ואולי גם תמונה טבעית יותר? (הרבה כדורגל)
במילים אחרות אני מנסה להבין איזה מסך יתן לי תמורה טובה יותר לכסף ???
- Rino
- חבר מכור קשה

פחות כסף + מסך גדול יותר + תמונה טבעית = Q91ZEBRA כתב:נו אז?
במילים אחרות אני מנסה להבין איזה מסך יתן לי תמורה טובה יותר לכסף ???...
נראה לי הבחירה הנכונה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
"נראה לי" זה לא מדע...ZEBRA כתב:נראה לי ש 50" זה גדול מדי למרחק צפיה שציינתי במיוחד שאיכות התמונה של ממיר רגיל (לא HD) היא נמוכה יחסית.
האמת היא שהתמונה של הדגם הספציפי של הפיליפס 37" מדהימה ואפילו מושלמת אך קצת יקרה !!...
אם יש באפשרותך התקציבית לרכוש מסך ב-11K שקלים אז הסמסונג Q91 בגודל 50 אינץ' זה המסך בשבילך.
42 אינץ' מתאימה (לפי דעתי בקושי) למרחק צפיה של כ-3 מטרים אבל מעל ל4 אין מה לדבר.
יש לי מסך בגודל 46 אינץ' למרחק צפיה של פחות או יותר 2.7 מטרים ולא הייתי מתנגד ל-52 אינץ' (בתכני HD כמובן - אולי אני מגזים קצת אבל ככה אני אוהב את זה).
אולי בהתחלה תרגיש שהמסך קצת גדול אליך אבל כעבור 15 דקות אתה כבר תחשוב אחרת...
- Rino
- חבר מכור קשה

הבנו ת'עניין , למה 30 פעם??asimo2 כתב:לפני מספר חודשים רכשתי פיליפס 32" 7332 LCD עד עתה לא ראיתי משהו שעולה עליה.
אני נדהם כל פעם מחדש איכות התצוגה שלה. מצטער שלא רכשתי 37" ההבדל במחיר הוא זניח לאורך הזמן...