צריך ייעוץ לגבי כמה מוצרים ספציפיים
אחרי שהבטיחו שהHyundai דיוטי-פרי $200 לא תחזיק יותר מ6 חודשים, היא סוגרת 4 שנים ללא תקלות חוץ מהמטרד שלפעמים זה נתקע קצת על דיסקים קצת שרוטים.
תמיד חשבתי שאחכה שהיא תמות כדי לקנות משהו יותר רציני אך התייאשתי ממנה והחלטתי לעשות זאת עכשיו, קרי לקנות מערכת מלאה חדשה.
תקציב: סדר גודל של 5000 ש"ח , אך לא איכפת לי להוציא גם פחות אם אני לא באמת צריך, או יותר אם תהיה סיבה טובה.
אילוץ: רמקולים קטנים שקל לשים על הקיר במקום הנוכחיים.
הייתי בחנות והדגימו לי סט Jamo A102 , ב2500 ש"ח.
לגבי מגבר הוא הדגים עם Onkyo 304 , אך אמר שאם המטרה היא ק"ב בלבד אז ממליץ יותר על Luxman 6500.
1) אשמח לשמוע חוות דעת על הנ"ל ואחרים.
2) אם מישהו יתן לי לינק למדריך כללי שנכתב פה באתר לבחירת מערכת ק"ב, אודה לו מאוד.
3) אם בא לי לחסוך כסף, האם מגבר כנ"ל יכול בכלל לעבוד עם הרמקולים הישנים של הHyundai ?
תמיד חשבתי שאחכה שהיא תמות כדי לקנות משהו יותר רציני אך התייאשתי ממנה והחלטתי לעשות זאת עכשיו, קרי לקנות מערכת מלאה חדשה.
תקציב: סדר גודל של 5000 ש"ח , אך לא איכפת לי להוציא גם פחות אם אני לא באמת צריך, או יותר אם תהיה סיבה טובה.
אילוץ: רמקולים קטנים שקל לשים על הקיר במקום הנוכחיים.
הייתי בחנות והדגימו לי סט Jamo A102 , ב2500 ש"ח.
לגבי מגבר הוא הדגים עם Onkyo 304 , אך אמר שאם המטרה היא ק"ב בלבד אז ממליץ יותר על Luxman 6500.
1) אשמח לשמוע חוות דעת על הנ"ל ואחרים.
2) אם מישהו יתן לי לינק למדריך כללי שנכתב פה באתר לבחירת מערכת ק"ב, אודה לו מאוד.
3) אם בא לי לחסוך כסף, האם מגבר כנ"ל יכול בכלל לעבוד עם הרמקולים הישנים של הHyundai ?
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא אוהב אך רגיל, אבל זו הייתה שאלה בעיקר תאורטית
. אם כבר, אז כבר. נחליף הכל.
תודה על התשובות גם בכל השרשורים הנלווים.
לא מצאתי - יש לנו באתר איזה מאמר השוואתי על מגברים בתחום ה 2000-3000 ש"ח וכנ"ל לרכיבים האחרים בטווח המחירים כמו שהזכרתי למעלה?
תודה על התשובות גם בכל השרשורים הנלווים.
לא מצאתי - יש לנו באתר איזה מאמר השוואתי על מגברים בתחום ה 2000-3000 ש"ח וכנ"ל לרכיבים האחרים בטווח המחירים כמו שהזכרתי למעלה?
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: