צריך עזרה בבחירת טלוויזיה בתקציב של כ4000 שקל
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בכדי שנוכל לעזור לך לבחור מסך מתאים נשמח לדעת בנוסף מה הדרישות שלך, מרחק צפיה, תנאי תאורה, סוגי תכנים ואחוזי צפיה בהם. מכירת R81 הופסקה לפני שבועות מספר. והדגמים של סמסונג בדרכם לארצנו - חברים לפורום כבר הזמינו בתערוכה האחרונה (לפני כשבועיים)orzc כתב:בינתיים אני די מתלבט בין R81 לP3000E.
אבל שמעתי שבקרוב סמסונג מוציאה את הדגמים החדשים שלה..
אז אפשר קצת פרטים עליהם (שמות, מחירים תאריכים וכו')?
תודה מראש...
השימוש: בעיקר לPS3.nils3373 כתב:בכדי שנוכל לעזור לך לבחור מסך מתאים נשמח לדעת בנוסף מה הדרישות שלך, מרחק צפיה, תנאי תאורה, סוגי תכנים ואחוזי צפיה בהם. מכירת R81 הופסקה לפני שבועות מספר. והדגמים של סמסונג בדרכם לארצנו - חברים לפורום כבר הזמינו בתערוכה האחרונה (לפני כשבועיים)orzc כתב:בינתיים אני די מתלבט בין R81 לP3000E.
אבל שמעתי שבקרוב סמסונג מוציאה את הדגמים החדשים שלה..
אז אפשר קצת פרטים עליהם (שמות, מחירים תאריכים וכו')?
תודה מראש......
מרחק צפיה: כשני מטר\מטר וחצי.
תאורה: זה לחדר אז לא בעיה להחשיך.
ובקשר לדגמים של סמסונג, כמה יעלו בערך הדגמים החדשים של ה32?
יש מצב אני יכול לעלות טיפה את התקציב.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

נראה שמסך LCD הוא באמת המתאים לך ביותר. אני לא בקי במחירי הסדרות החדשות של סמסונג חוץ מדגם אחד - 40A450 אשר נרכש בתערוכה האחרונה בפחות מ-7000 ש"ח באלמ - ואלו חדשות טובות גם בשבילך שכנראה תוכל לקנות מסך מהסדרה הנ"ל בגודל 32 אינץ' במחיר סביר ביותר. אז תתקשר אליהם, תשאל על זמינות המסכים ותקפוץ להתרשמות אלא אם כן אתה יודע על מקום אחר שמחזיק בהם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

עיין בקישור הבא:orzc כתב:תוכל להגיד לי בבקשה מה שמות המסכים בסדרה החדשה של סמסונג בגודל 32?...
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... 2A450C1XXA
nils3373 כתב:עיין בקישור הבא:orzc כתב:תוכל להגיד לי בבקשה מה שמות המסכים בסדרה החדשה של סמסונג בגודל 32?...
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... A32A450C1X
]
ועל איזו מהן אתה הכי ממליץ לי ביחס של תמורה למחיר?
אבל אני מעדיף כמה שפחות יקרה....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני ממליץ על הדגם 32A450 למרות שאני אישית לא ראיתי אותו אבל בתור מסך שמחליף (פחות או יותר) את ה-R81 אינו מהווה הימור כלל. בכל מקרה וכמו שאמרתי מקודם תבדוק אותו בעצמך באל"מ.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אתמול בערב הייתי בא.ל.מ בגבעתיים ואחד מהמוכרים אמר לי שהיא תתומחר בסביבות ה-4.5K.orzc כתב:תודה, וידוע משהו על מחיר?nils3373 כתב:אני ממליץ על הדגם 32A450 למרות שאני אישית לא ראיתי אותו אבל בתור מסך שמחליף (פחות או יותר) את ה-R81 אינו מהווה הימור כלל. בכל מקרה וכמו שאמרתי מקודם תבדוק אותו בעצמך באל"מ.......
היום אמרו לי מחיר של 4350 שח'
דיי מעצבן שהם מנפיצים מחיר מהאוויר, אני פשוט שונא שעושים דברים כאלה. אני ממש לא יודע להתמקח אבל אני דיי בטוח שאפשר להוריד אותם במחיר.
אני הייתי מעדיף שלא יהיה שום מיקוח אבל שיתנו לי את המחיר הריאלי ישירות בלי משחקים פסיכולוגיים מעצבנים.
דיי מעצבן שהם מנפיצים מחיר מהאוויר, אני פשוט שונא שעושים דברים כאלה. אני ממש לא יודע להתמקח אבל אני דיי בטוח שאפשר להוריד אותם במחיר.
אני הייתי מעדיף שלא יהיה שום מיקוח אבל שיתנו לי את המחיר הריאלי ישירות בלי משחקים פסיכולוגיים מעצבנים.