דיון מכירות/קניות/החלפות (הרשמי ?)
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
חשבתי שכדאי לפתוח דיון מרוכז שבו כל אחד יוכל לפרסם מודעת מכירה / קנייה או החלפה למשחק וכך נעזור אחד לשני.
כל מי שמעוניין למכור שיפרסם את המשחק, מחירו, מצבו (חדש, משומש וכ') וכדאי גם גרסאת המשחק (PAL/NTSC) כי לפעמים זה משנה ולפעמים לא.
מרטין/עופר - אולי כדאי להפוך את הדיון לדביק....
אני אתחיל בכך שאני מעוניין לקנות את המשחק Gran Turismo 5 Proglogue - GT5P, מי שמעוניין למכור - שיפרסם כאן או שישלח בפרטי.
כל מי שמעוניין למכור שיפרסם את המשחק, מחירו, מצבו (חדש, משומש וכ') וכדאי גם גרסאת המשחק (PAL/NTSC) כי לפעמים זה משנה ולפעמים לא.
אני אתחיל בכך שאני מעוניין לקנות את המשחק Gran Turismo 5 Proglogue - GT5P, מי שמעוניין למכור - שיפרסם כאן או שישלח בפרטי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
לעומת זאת, ברגע שיש דיון כזה בפורום אז אנשים שיכנסו לפורום, יראו לוח מודעות מכירה (רלוונטית לנושא הדיון כמובן), ואולי יכנסו סתם לראות מה קורה, יראו מחיר אטרקטיבי ואז יש סיכוי שירצו לקנות אפילו אם לא חשבו על זה מראש. כך יש סיכוי הרבה יותר גבוה למכירה/קנייה.
אפשר לנסות לתקופה קצרה, לא ילך - לבטל...
לעומת זאת, ברגע שיש דיון כזה בפורום אז אנשים שיכנסו לפורום, יראו לוח מודעות מכירה (רלוונטית לנושא הדיון כמובן), ואולי יכנסו סתם לראות מה קורה, יראו מחיר אטרקטיבי ואז יש סיכוי שירצו לקנות אפילו אם לא חשבו על זה מראש. כך יש סיכוי הרבה יותר גבוה למכירה/קנייה.
אפשר לנסות לתקופה קצרה, לא ילך - לבטל...
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מסכים איתך ב 100%.yossigab כתב:אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
אפשר לנסות לתקופה קצרה, לא ילך - לבטל......
לדעתי קניה\מכירה בפורום פרקטית ואפקטיבית הרבה יותר מהלוחות שיש היום באתר.
לשיקולכם.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
סדר בטוח לא יהיה פה, ובסוף זה יגרר לנושאים שלא קשורים למכירה בכלל,kingshoko כתב:מסכים איתך ב 100%.yossigab כתב:אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
אפשר לנסות לתקופה קצרה, לא ילך - לבטל......![]()
לשיקולכם....
בקיצור , שוק
יאללה בלגן....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
גם אני חושב שזה רעיון טוב, לפחות כניסיון, גם אני לא טורח להיכנס ללוחות אבל כן לפורום. אנא אשרו את הצעתו 
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

לא צריך לגלוש לנושאים לא קשורים ולא צריך להיות בלאגן, אם רק אנשים יקפידו לעסוק רק בנושא קנייה/מכירהRino כתב:סדר בטוח לא יהיה פה, ובסוף זה יגרר לנושאים שלא קשורים למכירה בכלל,kingshoko כתב:מסכים איתך ב 100%.yossigab כתב:אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
לשיקולכם....
בקיצור , שוק![]()
יאללה בלגן.......
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שים לב לנושאי השרשורים (לא כולם) ותבדוק את התוכן , זה בחיים לא נשאר באותו נושא תמיד זה גולש לעניינים אחרים , שזה בסדר אבל בהקשר של מכירה וקניה זה כבר עניין אחר,yossigab כתב:לא צריך לגלוש לנושאים לא קשורים ולא צריך להיות בלאגן, אם רק אנשים יקפידו לעסוק רק בנושא קנייה/מכירהRino כתב:סדר בטוח לא יהיה פה, ובסוף זה יגרר לנושאים שלא קשורים למכירה בכלל,kingshoko כתב:מסכים איתך ב 100%.yossigab כתב:אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
לשיקולכם....
בקיצור , שוק![]()
יאללה בלגן..........
שלא יובן אחרת , לי אין שום בעיה עם זה , אבל לא נראה לי שזה יעבור בהנהלה , או שכן ואז זה ינעל מהר מהמצופה.
אם בפורומים של vgames וגיימר הם מצליחים לשמור על שרשור המכירות כמו שצריך אז אני בטוח שגם האתר שלנו יכול, אחרי הכל 70% שם ילדודסRino כתב:שים לב לנושאי השרשורים (לא כולם) ותבדוק את התוכן , זה בחיים לא נשאר באותו נושא תמיד זה גולש לעניינים אחרים , שזה בסדר אבל בהקשר של מכירה וקניה זה כבר עניין אחר,yossigab כתב:לא צריך לגלוש לנושאים לא קשורים ולא צריך להיות בלאגן, אם רק אנשים יקפידו לעסוק רק בנושא קנייה/מכירהRino כתב:סדר בטוח לא יהיה פה, ובסוף זה יגרר לנושאים שלא קשורים למכירה בכלל,kingshoko כתב:מסכים איתך ב 100%.yossigab כתב:אני מסכים איתך שיש לוחות אך התנועה שם יחסית "דלה" והתפוצה לא מי יודע. אני מניח שאפילו אם מישהו מעוניין לקנות הוא לא "רץ" להסתכל בלוחות.
לשיקולכם....
בקיצור , שוק![]()
יאללה בלגן..........
שלא יובן אחרת , לי אין שום בעיה עם זה , אבל לא נראה לי שזה יעבור בהנהלה , או שכן ואז זה ינעל מהר מהמצופה....
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

דיון מכירות/קניות/החלפות (הרשמי ? - חדש)
מאחר והדיון הקודם שפתחתי הפך להיות דיון על הדיון עצמו אני פותח דיון חדש בתקווה שיהיה בו רק התוכן הרצוי.
מטרת הדיון: דיון מרוכז שבו כל אחד יוכל לפרסם מודעת מכירה / קנייה או החלפה למשחק וכך נעזור אחד לשני. נא לא להכניס ביקורות על משחקים וחוות דעת, אפשר לדון במחירים...
מטרת הדיון: דיון מרוכז שבו כל אחד יוכל לפרסם מודעת מכירה / קנייה או החלפה למשחק וכך נעזור אחד לשני. נא לא להכניס ביקורות על משחקים וחוות דעת, אפשר לדון במחירים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מוכר את המשחקים הבאים, כולם במצב כמו חדש:
Resistance: Fall of Man - 100
Motorstorm - 100
Assassin's Creed - 200
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 - 150
למעוניינים נא לפנות במייל - [email protected] או בהודעה פרטית באתר. הנחות ינתנו למי שקונה יותר ממשחק אחד!
Resistance: Fall of Man - 100
Motorstorm - 100
Assassin's Creed - 200
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 - 150
למעוניינים נא לפנות במייל - [email protected] או בהודעה פרטית באתר. הנחות ינתנו למי שקונה יותר ממשחק אחד!
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב - בואו נתחיל, לא?
יש לי SIMPSONS ו ARMY OF TWO להחלפה.
יש לי SIMPSONS ו ARMY OF TWO להחלפה.
- Huber
- חבר במועדון HT

למכירה/החלפה:
SIMPSONS
ARMY OF TWO
SIMPSONS
ARMY OF TWO
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
בבקשה לא לפרסם כאן דברים למכירה, אחרת כל אחד בכל תחום יתחיל לשרשר או אפילו ליצור שרשור משלו לכל תחום שרק מתחשק לו...
יצרתי קטגוריה חדשה בלוחות המכירה במיוחד עבור זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... d_catg=226
אגב, למי שחושש שהתנועה דלילה, איזור הלוחות הוא עמוד מס' 5 בפופולריות של פעילות באתר.
יצרתי קטגוריה חדשה בלוחות המכירה במיוחד עבור זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... d_catg=226
אגב, למי שחושש שהתנועה דלילה, איזור הלוחות הוא עמוד מס' 5 בפופולריות של פעילות באתר.
עופר, אני באמת לא מבין מה הביג דיל. גם בגיימר וגם ב-vgames יש שרשור אחד שיועד למוכרים/קונים/מחליפים, ואפילו הילדודס שבדרך כלל מאכלסים את האתרים הללו שומרים על החוקים ולא מזהמים את השרשור. פה ושם יש איזה משתמש חדש שפותח הודעה חדשה על מכירה או קנייה, ואז המנהלים מפנים אותו לדיון הרשמי ונועלים את ההודעה שפתח.
אני באמת חושב שלא יזיק לכם לתת קצת חופש למשתמשים שלכם.
אני באמת חושב שלא יזיק לכם לתת קצת חופש למשתמשים שלכם.
- Huber
- חבר במועדון HT

כל מילה בסלע. קהל הגולשים שלכן ברובו קהל בוגר, לא צריך להכפיף משמעת ברזל בכל הזדמנות רק כי נוח וקל ואפשרי.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
חברים יקרים,
אל נא תשכחו שאין צורך ללחוץ או להתמרד, ישנם נושאים שהם מנדטוריים מבחינת מנהלי האתר, ולא תמיד אנחנו רואים את התמונה המלאה, כנראה שזה אחד שכזה, וזהו רצונם.
לכן אני מציע לשקול שוב התרעמות או התפלסמות מיותרת, הנושא דיי הודגש כמה פעמים ע"י עופר ומרטין, ולדעתי צריך לתת להם את הכבוד המנימאלי של לכבד את בקשתם.
אני בטוח גם שכול מה שנאמר ונכתב עד כה כן יחלחל ואולי יהיה שינוי, או שלא, בכול מקרה, יש לזכור שוב כי זהו אתר פרטי ויש לכבד את רצונות ודעות המנהלים שלו.
כולנו רוצים בסופו של יום את אותה המטרה.
אנקדוטה קטנה, יש לזכור כי מי אם לא אנחנו יכולים לגרום לשינוי, הרי אם אתם בתור אלו שמתלוננים על תנועה דלילה בפורום קניה ומכירה, לא ניכנסים לשם בעצמכם, מה יגידו אזובי הקיר?
שימו לב כי אפשר בפשוטות וביעילות להפנות המון שירשורים ודיונים על קניה ומכירה לפורום הראוי,הדבר יצור תעבורה גבוהה והעינות משני הצדדים, זאת לאור העובדה הפשוטה שעופר הדגיש במפורש את אחוז הכניסות לפורום המכירה\קניה.
נ.ב כול מה שנאמר פה, כוונתו הינה אחת, לשמור על רוח טובה ואווירה שקטה, אין פה שום כוונה לפגוע, ואם מישהו נפגע, אני מתנצל מראש.
אל נא תשכחו שאין צורך ללחוץ או להתמרד, ישנם נושאים שהם מנדטוריים מבחינת מנהלי האתר, ולא תמיד אנחנו רואים את התמונה המלאה, כנראה שזה אחד שכזה, וזהו רצונם.
לכן אני מציע לשקול שוב התרעמות או התפלסמות מיותרת, הנושא דיי הודגש כמה פעמים ע"י עופר ומרטין, ולדעתי צריך לתת להם את הכבוד המנימאלי של לכבד את בקשתם.
אני בטוח גם שכול מה שנאמר ונכתב עד כה כן יחלחל ואולי יהיה שינוי, או שלא, בכול מקרה, יש לזכור שוב כי זהו אתר פרטי ויש לכבד את רצונות ודעות המנהלים שלו.
כולנו רוצים בסופו של יום את אותה המטרה.
אנקדוטה קטנה, יש לזכור כי מי אם לא אנחנו יכולים לגרום לשינוי, הרי אם אתם בתור אלו שמתלוננים על תנועה דלילה בפורום קניה ומכירה, לא ניכנסים לשם בעצמכם, מה יגידו אזובי הקיר?
שימו לב כי אפשר בפשוטות וביעילות להפנות המון שירשורים ודיונים על קניה ומכירה לפורום הראוי,הדבר יצור תעבורה גבוהה והעינות משני הצדדים, זאת לאור העובדה הפשוטה שעופר הדגיש במפורש את אחוז הכניסות לפורום המכירה\קניה.
נ.ב כול מה שנאמר פה, כוונתו הינה אחת, לשמור על רוח טובה ואווירה שקטה, אין פה שום כוונה לפגוע, ואם מישהו נפגע, אני מתנצל מראש.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הסיבה פשוטה, אם נעשה את זה במשחקים, אז נאלץ לעשות את זה בכל התחומים האחרים (למה לא שרשור על מסכים משומשים, או דיסקים, או שלטים או כל דבר). יבואו עוסקים בתחום ויתחילו לשרשר גם הם (אם מותר למישהו פרטי, למה לא גם למישהו שעוסק בזה למחיה)?
מה שזה יגרום הוא פשוט שהפורומים יהפכו לזירת מסחר, דבר שאנחנו בפירוש לא רוצים.
לשם כך יש את הלוחות, שם כל אחד יכול לפרסם.
יש חוקים באתר, אם כל אחד יעשה מה שנראה לו נסיים בכאוס וזה הרי לא המטרה של אף אחד (כך נראה לי).
זה נכון, החוקים לעיתים נראים שרירותיים או מעיקים ובהחלט אנחנו יותר לחוצים בנושא הזה מאתרים אחרים. העניין הוא שאנחנו חיות אינטרנט ותיקות מאוד וחיות פורומים עוד יותר עתיקות (16 שנה באינטרנט, ועוד לא מעט שנים לפני כן במערכות BBS שונות). כבר היינו בכמה סרטים ולפעמים דברים טריוואליים הופכים למג'וריים אחרי כמה שנים, אנחנו כבר היינו שם ולכן הקמנו לוחות במקום לשלב את המכירות בפורומים.
העובדות בשטח מדברות. כשקמנו, במקביל אלינו קם אתר שהדגיש את נושא לוחות מכירה/קניה והחליט שעדיף לו להקים פורומים במקום לשלב כוחות איתנו. כיום יש לנו קרוב ל-1000 מוצרים שונים בלוחות (לא מעט עבור מדינה קטנה ועבור תחום נישתי כזה) והאתר השני די נעלם מהשטח...
מבחינת TRAFFIC, הלוחות מקבלות TRAFFIC מדהים. לוחות האודיו מקבלות יותר מבקרים מהפורום אודיו המקביל. זה לא סתם שהאיזור הזה באתר הוא מס' 5 במספר הכניסות אליו. זה אולי בשקט ומתחת לרדאר, אבל הלוחות שלנו מאוד פעילים ובאמת עובדים.
מה שזה יגרום הוא פשוט שהפורומים יהפכו לזירת מסחר, דבר שאנחנו בפירוש לא רוצים.
לשם כך יש את הלוחות, שם כל אחד יכול לפרסם.
יש חוקים באתר, אם כל אחד יעשה מה שנראה לו נסיים בכאוס וזה הרי לא המטרה של אף אחד (כך נראה לי).
זה נכון, החוקים לעיתים נראים שרירותיים או מעיקים ובהחלט אנחנו יותר לחוצים בנושא הזה מאתרים אחרים. העניין הוא שאנחנו חיות אינטרנט ותיקות מאוד וחיות פורומים עוד יותר עתיקות (16 שנה באינטרנט, ועוד לא מעט שנים לפני כן במערכות BBS שונות). כבר היינו בכמה סרטים ולפעמים דברים טריוואליים הופכים למג'וריים אחרי כמה שנים, אנחנו כבר היינו שם ולכן הקמנו לוחות במקום לשלב את המכירות בפורומים.
העובדות בשטח מדברות. כשקמנו, במקביל אלינו קם אתר שהדגיש את נושא לוחות מכירה/קניה והחליט שעדיף לו להקים פורומים במקום לשלב כוחות איתנו. כיום יש לנו קרוב ל-1000 מוצרים שונים בלוחות (לא מעט עבור מדינה קטנה ועבור תחום נישתי כזה) והאתר השני די נעלם מהשטח...
מבחינת TRAFFIC, הלוחות מקבלות TRAFFIC מדהים. לוחות האודיו מקבלות יותר מבקרים מהפורום אודיו המקביל. זה לא סתם שהאיזור הזה באתר הוא מס' 5 במספר הכניסות אליו. זה אולי בשקט ומתחת לרדאר, אבל הלוחות שלנו מאוד פעילים ובאמת עובדים.