כניסות בממירים של יס
שלום,
יש לי LCD AV500 של טושיבה
כרגע לא רואים כל כך טוב את שידורי יס (הממיר מחובר ב- RCA)
שאלתי היא מה עדיף מבחינת החיבור...
חיבור עם אותו הממיר מ- 21 פינים ל- S VIDEO בטלוויזיה ?
או להחליף את הממיר ל- 3100 ושם יש יציאה של S VIDEO ואז החיבור יהיה S VIDEO ל-
S VIDEO ?
כך איכות השידור תהיה יותר טובה ?
תודה רבה.
יש לי LCD AV500 של טושיבה
כרגע לא רואים כל כך טוב את שידורי יס (הממיר מחובר ב- RCA)
שאלתי היא מה עדיף מבחינת החיבור...
חיבור עם אותו הממיר מ- 21 פינים ל- S VIDEO בטלוויזיה ?
או להחליף את הממיר ל- 3100 ושם יש יציאה של S VIDEO ואז החיבור יהיה S VIDEO ל-
S VIDEO ?
כך איכות השידור תהיה יותר טובה ?
תודה רבה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם השאלה שלך היא האם s-video דרך SCART שונה באיכות מ S-video בחיבור רגיל? התשובה היא שלא.
אם אתה יכול, חבר את הממיר לטלוויזיה בכבל SCART to SCART ותגדיר בממיר לשלוח RGB זה יתן לך בעיקרון את התמונה שהכי קרובה למקור המשודר. תבדוק רק במסך שלך מה הוא מסוגל לקבל בכניסת ה SCART יש כאלה שלא יכולים לקבל RGB או S-Video.
אם אתה יכול, חבר את הממיר לטלוויזיה בכבל SCART to SCART ותגדיר בממיר לשלוח RGB זה יתן לך בעיקרון את התמונה שהכי קרובה למקור המשודר. תבדוק רק במסך שלך מה הוא מסוגל לקבל בכניסת ה SCART יש כאלה שלא יכולים לקבל RGB או S-Video.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אבל זה לא מה שהמאמר המקושר אומר.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
זה לא מדוייק.sunny_jim כתב:אני לא מבין למה כולם מתעקשים על SCART אם המאמר על הממיר 3100S מציין שהאיכות בSVIDEO שווה לאיכות בRGB בממיר הנ"ל....
אומרים שההבדלים באיכות הם זניחים אבל אני יכול להעיד שאצלי השיפור הוא מורגש מאוד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=324Catskinner כתב:אבל זה לא מה שהמאמר המקושר אומר....
"הממיר מוציא SVIDEO תקין מיציאת ה-SCART שלו, והתמונה חדה בדיוק כמו ב-SCART RGBcvS - כך שיש שיפור תמונה מזערי מעל ה-PACE1000 בקטגוריה הזו. לא הצלחתי לראות שינוי (אפילו לא מזערי) בין איכות הוידאו ב- SVIDEO לבין RGBcvS."
- Catskinner
- חבר במועדון HT

sunny_jim, המאמר נמקושר המקורי שך מרטין לא התייחס לממיר ולא להבדלים באיכות, אבל לא חשוב, טוב לראות בחזרה את מאמר הסקירה על ה 3100S.
לגופו של עניין השאלה הייתה האם יש עדיפות באחכות התמונה בין חיבור SCART עם כבל 21 פינים על פני חיבור s-video רגיל שידרוש את החלפת הממיר והתשובה עודנה שלילית היות ואיכות ה s-video מ SCART בהשוואה לזו מחיבור DIN רגיל של s-video זהה. אתה הנחת שאם מדברים על SCART התכוונו ל RGB אבל זה לא היה המקרה כאן.
assafon, חיבור SCART מאפשר לך להעביר 3 שיטות שידור נפרדות. composite שזה בעצם מה שמועבר בחיבור עם ה"בננה" RCA הצהובה, s-video שכאמור זהה למה שתקבל בחיבור עם כבל רגיל ו RGB. שידור RGB נחשב לאיכותי יותר אבל ההבדלים בינו לבין s-video הם אפסיים ברמת החדות ומורגשים בעיקר ברמת הפרדת הצבעים. במסכים של 32 אינטש אתה כמעט בטוח שלא תראה שום הבדל בין שתי השיטות דרך אגב.
המגרעות היחידות שיש לחיבור עם SCART הן כבל עבה ומסורבל, מחברים ללא נעילה שנוטים להשתחרר לבד עם הזמן וחוסר המשוב לגבי איזה אות אתה באמת מקבל. היות וכל חוסר התאמה בין המסך לממיר יביא אותך למצב שתראה רק composite (כפי שכנראה קרה ל shraga007) אתה אולי תעדיף לחבר מתאם לשקע ה SCART בממיר ומשם כבל s-video רגיל למסך.
לגופו של עניין השאלה הייתה האם יש עדיפות באחכות התמונה בין חיבור SCART עם כבל 21 פינים על פני חיבור s-video רגיל שידרוש את החלפת הממיר והתשובה עודנה שלילית היות ואיכות ה s-video מ SCART בהשוואה לזו מחיבור DIN רגיל של s-video זהה. אתה הנחת שאם מדברים על SCART התכוונו ל RGB אבל זה לא היה המקרה כאן.
assafon, חיבור SCART מאפשר לך להעביר 3 שיטות שידור נפרדות. composite שזה בעצם מה שמועבר בחיבור עם ה"בננה" RCA הצהובה, s-video שכאמור זהה למה שתקבל בחיבור עם כבל רגיל ו RGB. שידור RGB נחשב לאיכותי יותר אבל ההבדלים בינו לבין s-video הם אפסיים ברמת החדות ומורגשים בעיקר ברמת הפרדת הצבעים. במסכים של 32 אינטש אתה כמעט בטוח שלא תראה שום הבדל בין שתי השיטות דרך אגב.
המגרעות היחידות שיש לחיבור עם SCART הן כבל עבה ומסורבל, מחברים ללא נעילה שנוטים להשתחרר לבד עם הזמן וחוסר המשוב לגבי איזה אות אתה באמת מקבל. היות וכל חוסר התאמה בין המסך לממיר יביא אותך למצב שתראה רק composite (כפי שכנראה קרה ל shraga007) אתה אולי תעדיף לחבר מתאם לשקע ה SCART בממיר ומשם כבל s-video רגיל למסך.