ב-apex רואים טוב יותר מב-DV410
היי,
מוזר לי לגמרי מה שקורה פה.
קיבלתי היום את ה pioneer dv410 וחיברתי אותו במקום ה- apex 811. מדובר בפלזמה 42Q91 של סמסונג.
ב-apex הייתי מרוצה עד השמיים מהתמונה דרך ה-component אבל הוא התחיל לזייף לי בקריאה של דיסקים (כבר השני שלי) ורציתי גם יציאת HDMI אז החלטתי "לשדרג". מה שהזוי פה, זה שדרך הפיוניר רואים פחות טוב ב-compnonent מאשר ב-apex ועוד פחות טוב ב-HDMI. תמונה פחות חדה, פחות פרטים, פחות צבעים וכהה יותר.
יש למישהו מושג מה יכול להיות הגורם? הכבלים נשארו אותם כבלים ולא נגעתי בהגדרות של הטלוויזיה.
תודה
מוזר לי לגמרי מה שקורה פה.
קיבלתי היום את ה pioneer dv410 וחיברתי אותו במקום ה- apex 811. מדובר בפלזמה 42Q91 של סמסונג.
ב-apex הייתי מרוצה עד השמיים מהתמונה דרך ה-component אבל הוא התחיל לזייף לי בקריאה של דיסקים (כבר השני שלי) ורציתי גם יציאת HDMI אז החלטתי "לשדרג". מה שהזוי פה, זה שדרך הפיוניר רואים פחות טוב ב-compnonent מאשר ב-apex ועוד פחות טוב ב-HDMI. תמונה פחות חדה, פחות פרטים, פחות צבעים וכהה יותר.
יש למישהו מושג מה יכול להיות הגורם? הכבלים נשארו אותם כבלים ולא נגעתי בהגדרות של הטלוויזיה.
תודה
ואת הגדרות רזולציה של הפיוניר הגדרת?
הגדרת את הרזולוציה ליציאת הקומפוננט או ה HDMI במכשיר?
ללא אפסקייל התמונה של הפיוניר דיי בינונית.
תנסה להגדיר את היציאות לP 1080
או 720P
ללא אפסקייל התמונה של הפיוניר דיי בינונית.
תנסה להגדיר את היציאות לP 1080
או 720P
עוד טיפים
בעקרון תכוון את הפיוניר לרזולוציה שבא המסך שלך תומך , זאת אומרת 720P , כבלים קומפוננט איכותיים בהחלט מומלצים על פני הפשוטים.
כמובן גם איכות החומר המשודר קובעת, אם המקור איכותי התמונה בפיוניר נראית מצויין.
אם מדובר בקובץ דיווקס דחוס באיכות בינונית אז בפיוניר לעומת האפקס זה יותר בולט, אתה צריך להשוות בינהם כאשר אתה מציג די וי די מקורי , ולא קובץ דיווקס.
כמובן גם איכות החומר המשודר קובעת, אם המקור איכותי התמונה בפיוניר נראית מצויין.
אם מדובר בקובץ דיווקס דחוס באיכות בינונית אז בפיוניר לעומת האפקס זה יותר בולט, אתה צריך להשוות בינהם כאשר אתה מציג די וי די מקורי , ולא קובץ דיווקס.
טוב, חיברתי את שני המכשירים במקביל לשתי כניסות הקומפוננט בפלזמה. צרבתי העתק נוסף של DVD Xmen-2 וישבתי שעה וראיתי קטעים כולל הקפאות מסך.
האמת, ההבדל לא כ"כ משמעותי, אבל המנצח פה בקטנה לפי דעתי הוא האפקס. תמונה קצת יותר מפורטת ותנועה מוחשית יותר.
האמת, ההבדל לא כ"כ משמעותי, אבל המנצח פה בקטנה לפי דעתי הוא האפקס. תמונה קצת יותר מפורטת ותנועה מוחשית יותר.