שמע... הפונוסטייג' שיש לך ב 7070 הוא לא רע בכלל, והוא טוב יותר ממגברי וינטאז' אחרים שניסיתי מבחינת הפונו. הייתי הולך עם המגבר לקנות, ומשווה אחד מול אחד, אם ישנו הבדל שמצדיק הוספת הפונו סטייג' בתקציב הזה. הגם שהם לא רעים בכלל לפי בקורות ברשת, כדאי לבדוק אם אכן יהיה הבדל שמצדיק הוספת אחד כזה במקום השימוש במובנה.
היה מעניין באמת לערוך מבחן השוואתי בין השניים..
באופן עקרוני, אני ממליץ לך להאמין למשמע אוזניך בלבד ולא להסתמך על המלצות (למרות שכבודו של נמר במקומו מונח, ויש כבוד!).
אין לי עכשיו שום ראש לפטיפון
צריך לקבל אוטוטו אודיוטכניקה 110E
יאיר לא משנה , מקסימום אני אמכור אותו ואקנה פונוסטייג' יותר רציני
מהשיטוטים שלי באודיוקארמה הבנתי שה 640P מאוד מומלץ
והוא יותר טוב בהרבה מה 540P
עוד כמה דקות אני אעלה לפה סמפל של ה phono box II
וסמפל של הפונוסטייג של ה 7070
1
הפטיפון הוא טורנס 160 +ראש של אודיו טכניקה AT 110E
המגבר הוא סנסוי 7070
הפונוסטייג' החיצוני כאמור הוא phono box mk2 של פרוג'קט .
השיר הוא once upon a time in the west של דייר סטרייטס
ההקלטה בוצעה עם כרטיס קול מובנה של realtek
נערך לאחרונה על ידי yehudaa ב 18/06/2008 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
שמעתי בחפזה את שני הדוגמאות (אני בעבודה). לדעתי ה-LL1 נשמע יותר "חי" עם נפח בצליל. אני אבדוק יותר לעומק בערב ואנסה להעלות כמה מדידות ספקטרליות השוואתיות. שמיעתית ממבט ראשון ה-LL1 נשמע לי יותר טוב.
בהצלחה במה שתבחר.
איך היה ה-MAGIC SAX?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
כן הפונו בוקס .
ה-7070 נשמע מאופק משהו, כאילו שהתיקון RIAA שלו חלש בקצוות הספקטרום ובמיוחד בתדר הנמוך. אבל זה גם יכול להיות בגלל קבל צימוד קטן בערכו בכניסת המגבר (מצריך שינוי טכני לשפר).
אם תוכל להקליט עם שני המגברים דוגמה של קטע: התחל הקלטה כשהמחט למעלה כ-5 שניות, הנחתת המחט בסוף של רצועה #1, השמעה כוללת עד אחרי תחילת רצועה #2 כולל הרווח ביניהם (5הרווח של שניות בין הרצועות) אז אוכל גם לתת לך אינדיקציה על רמת הרעש של המגברים (זה יכול להצביע על רמת האיכות בבחירת הרכיבים והתכנון).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!