איזה שיטת הקרנה לבחור
מרחק הצפיה שלי הוא כ 5 מטרים. החיבור הוא לכבלים ואני צופה בעיקר בטלוויזיה ופחות DVD
כרגע אני צופה עם TOSHIBA ישנה 34 שימיה הטובים מאחוריה והחלטתי לעבור הלאה.
LCD FLAT SCREEN יורד מהפרק מסיבות מובנות.
זה משאיר אותי עם 3 אופציות.
CRT כאשר 34 אינצ' זה טיפה קטן למרחק 38 של טושיבה גדול יותר אבל לא הצלחתי לראות אותה בשום מקום)
פלזמה 42 אינצ' (PANASONIC PW7) שנראית טוב בחנות עם DVD שאחבר אותה לכבלים חוץ מזה לצפייה בטלויזיה 16:9 לא נותן שום עדיפות כרגע , ההיפך.
ואפשרות שצצה בימים האחרונים "מקרן אחורי" כאשר פה האיכות היא פחות טובה אבל הגודל ביחס למחיר הוא יתרון.
השאלה היא מה הגודל המינימלי למרחק הצפיה שלי (אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת)?
האם למישהו יש נסיון עם LG RT-52SZ31 ׁמקרן אחורי ואיפה אפשר לראות אותה?
שיקולים נוספים שלא לקחתי בחשבון?
סליחה על המגילה ותודה על העזרה?
כרגע אני צופה עם TOSHIBA ישנה 34 שימיה הטובים מאחוריה והחלטתי לעבור הלאה.
LCD FLAT SCREEN יורד מהפרק מסיבות מובנות.
זה משאיר אותי עם 3 אופציות.
CRT כאשר 34 אינצ' זה טיפה קטן למרחק 38 של טושיבה גדול יותר אבל לא הצלחתי לראות אותה בשום מקום)
פלזמה 42 אינצ' (PANASONIC PW7) שנראית טוב בחנות עם DVD שאחבר אותה לכבלים חוץ מזה לצפייה בטלויזיה 16:9 לא נותן שום עדיפות כרגע , ההיפך.
ואפשרות שצצה בימים האחרונים "מקרן אחורי" כאשר פה האיכות היא פחות טובה אבל הגודל ביחס למחיר הוא יתרון.
השאלה היא מה הגודל המינימלי למרחק הצפיה שלי (אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת)?
האם למישהו יש נסיון עם LG RT-52SZ31 ׁמקרן אחורי ואיפה אפשר לראות אותה?
שיקולים נוספים שלא לקחתי בחשבון?
סליחה על המגילה ותודה על העזרה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אני אישית חושב שטכנולוגית הקרנה אחורית (כולל הקרנה DLP) איננה מוצלחת במיוחד, אלא אם כן עוברים לסקאלת מחירים די גבוה.
מרחק הצפיה הוא גבוה, ולכן קל מאוד לעבור לתחום ה-50" ללא כל בעיה.
מה התקציב?
מרחק הצפיה הוא גבוה, ולכן קל מאוד לעבור לתחום ה-50" ללא כל בעיה.
מה התקציב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אותם חברות פחות או יותר, ההבדלים באיכות התמונה ב-50" הן פחות דרמטיות לדעתי, כך שאם תצליח להשיג מחיר טוב (נסה ליצור קשר עם החנויות באינדקס הקישורים שלנו ותגיד שהגעת דרך האתר - אולי תקבל מחירים טיפה יותר טובים).