לגבי LCD של פיליפס 9632.. אם יש פה מישהו בעל מסך כזה לעזור..
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
התרשמתי מאוד מהפיליפס 9632 שהאמת לא נכנסה לי בתקציב המקורי (עד 14) אבל מרוב שהתרשמתי ממנה נראה לי שאני יוכל למתוח אותו עוד קצת ולהוציא אותה ב 15.5...
הבעיה היא בכך שהיום חיפשתי בפורם מידע עליה ומצאתי בעיה בחיבור למחשב ובעיה במשחקים דבר שמאוד חשוב לי ב- LCD!
המרחק צפיה אצלי הוא בערך 2 מטר והייעוד של המסך הוא בערך 30 אחוז צפיה בטלויזיה רגילה, 35 אחוז או קצת יותר צפיה בתכנים של HD ודיוידי כלומר סרטים ובערך עוד 30 אחוז משחקים...
עכשיו השאלה אם הבעיות של הפיליפס נפתרו או עדיין קיימות כי במחירים כאלה אני לא אקח את הסיכון...
התרשמתי גם מהדגם של סוני ה- 100 הרץ נדמה לי שהדגם הוא V40 משהו... אבל אני לא בטוח שהוא שווה את ה-15 אלף...
השאלה מה אתם ממליצים לעשות? לבדוק עוד דגמים?
וכמה המנגנון של -100 הרץ חשוד בתכנים של HD ומשחקים?
יש גם את הדגם של סוני היותר זול שעולה סביב ה-13 שקוראים לו V3000 שהוא בהחלט מסך טוב למחיר שלו...
הבעיה היא בכך שהיום חיפשתי בפורם מידע עליה ומצאתי בעיה בחיבור למחשב ובעיה במשחקים דבר שמאוד חשוב לי ב- LCD!
המרחק צפיה אצלי הוא בערך 2 מטר והייעוד של המסך הוא בערך 30 אחוז צפיה בטלויזיה רגילה, 35 אחוז או קצת יותר צפיה בתכנים של HD ודיוידי כלומר סרטים ובערך עוד 30 אחוז משחקים...
עכשיו השאלה אם הבעיות של הפיליפס נפתרו או עדיין קיימות כי במחירים כאלה אני לא אקח את הסיכון...
התרשמתי גם מהדגם של סוני ה- 100 הרץ נדמה לי שהדגם הוא V40 משהו... אבל אני לא בטוח שהוא שווה את ה-15 אלף...
השאלה מה אתם ממליצים לעשות? לבדוק עוד דגמים?
וכמה המנגנון של -100 הרץ חשוד בתכנים של HD ומשחקים?
יש גם את הדגם של סוני היותר זול שעולה סביב ה-13 שקוראים לו V3000 שהוא בהחלט מסך טוב למחיר שלו...
נערך לאחרונה על ידי spiderrrman ב 12/06/2008 7:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב.
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב....
בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה "מחוייב" לקנות 100Hz? לדעתי האישית תוספת הכסף בין דגם טוב ללא 100Hz לדגם עם הפיצ'ר אינה כדאית - תראה זאת במו עיניך ותחליט. אתה יכול למצוא דגמים מעולים ב-10K ללא 100Hz.spiderrrman כתב:יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב....
בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?...
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

מחוייב בטח שלא, מה שכן רואים בטלויזיה עם 100 הרץ יותר חד אין מה לעשות...nils3373 כתב:אתה "מחוייב" לקנות 100Hz? לדעתי האישית תוספת הכסף בין דגם טוב ללא 100Hz לדגם עם הפיצ'ר אינה כדאית - תראה זאת במו עיניך ותחליט. אתה יכול למצוא דגמים מעולים ב-10K ללא 100Hz.spiderrrman כתב:יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב....
בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?......
לגבי ההבדל במחיר אתה צודק זה באמת משהו שאני מתלבט הרבה לגביו...
הייתי במספר חנויות וראיתי גם סמסונג היטאצ'י וסוני אבל לפי מה שראיתי רק הסוני והסמסונג שהם לא 100 הרץ שוות משהו והסמסונג כבר שקושי יש משום שמחליפים את הסדרה כרגע וגם הם כמו מראה משתקפים שזה מפריע...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
לגבי HD ה-100HZ משמעותי.
לגבי משחקים, אני ממליץ שלא לעשות בו שימוש, שכן הוא יוסיף LATENCY (כלומר יאיט זמן תגובה במשחקים מהירים).
כדאי לעדכן באופן שוטף את התוכנה של המסך באתר של פיליפס, עדכוני תוכנה מוסיפים יכולות חדשות כגון GAME MODE וכו' שהיו חסרים בעת הסקירה שאנחנו ערכנו למסך זה בזמנו.
לגבי משחקים, אני ממליץ שלא לעשות בו שימוש, שכן הוא יוסיף LATENCY (כלומר יאיט זמן תגובה במשחקים מהירים).
כדאי לעדכן באופן שוטף את התוכנה של המסך באתר של פיליפס, עדכוני תוכנה מוסיפים יכולות חדשות כגון GAME MODE וכו' שהיו חסרים בעת הסקירה שאנחנו ערכנו למסך זה בזמנו.
מבחינתי עדכוני תוכנה הוסיפו הרבה.למרות שהרבה אנשים לא הבחינו בבעיות לפניכן.מה שטוב בעדכוני תוכנה שאתה לא נשאר עם פאגם במסך והן נפטרות אחרי עדכון גרסה.מסך כזה נקרא מסך חכם.לגבי ה100 הרץ .לפי דעתי לא לוותר על האופציה הזאת כי זו חוויה בפני עצמה.spiderrrman כתב:יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב....
בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
איפה ניתן למצוא את המסך במחיר של 15000 שקל?
hassan כתב:רק ל 9632 .והעדכון משתלם[/quoteguy11 כתב:האם יש אפשרות לעשות עידכון תוכנה גם לדגם 7962 או שרק ל 9632 ?...
הסתכלתי בחוברת,ורשום שם שיש כזאת אפשרות דרך האתר או דרך שידורים דיגטלים שמסתובבים באוויר (רק בטח לא בישראל).מישהו ניסה לעדכן דרך האתר בדגם אחר של פיליפס? אני לא ממש יודע איך עושים את זה......
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

עוד חודש וחצי כנראה יגיע הדגם 9603 .כרגע הם עדיין לא יודעים את מחיר המסך.
כנראה ברגע שדגם זה יגיע אז ה9632 ירד קצת במחיר
כנראה ברגע שדגם זה יגיע אז ה9632 ירד קצת במחיר
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

מה המחיר הזול ביותר שניתן למצוא את ה9632 42"?
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

אבל המחיר של ה-9603 יהיה יותר יקר מהדגם של ה- 9632 היום לא?claudia5 כתב:עוד חודש וחצי כנראה יגיע הדגם 9603 .כרגע הם עדיין לא יודעים את מחיר המסך.
כנראה ברגע שדגם זה יגיע אז ה9632 ירד קצת במחיר...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

כנראה .יש גבול למחיר שניתן לתת למסך שגם באירופה מתומחר ב2000 Eאירו ומטה.
עדיין מה המחיר הזול ביותר שראיתם את ה9632 42 "?
עדיין מה המחיר הזול ביותר שראיתם את ה9632 42 "?
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

אני יכול להשיג אותו ב-15.5 אלף
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

ספידרמן תוכל להגיד לי איפה?כי אני מאוד מעוניין במסך הזה.