לגבי LCD של פיליפס 9632.. אם יש פה מישהו בעל מסך כזה לעזור..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

התרשמתי מאוד מהפיליפס 9632 שהאמת לא נכנסה לי בתקציב המקורי (עד 14) אבל מרוב שהתרשמתי ממנה נראה לי שאני יוכל למתוח אותו עוד קצת ולהוציא אותה ב 15.5...

הבעיה היא בכך שהיום חיפשתי בפורם מידע עליה ומצאתי בעיה בחיבור למחשב ובעיה במשחקים דבר שמאוד חשוב לי ב- LCD!

המרחק צפיה אצלי הוא בערך 2 מטר והייעוד של המסך הוא בערך 30 אחוז צפיה בטלויזיה רגילה, 35 אחוז או קצת יותר צפיה בתכנים של HD ודיוידי כלומר סרטים ובערך עוד 30 אחוז משחקים...

עכשיו השאלה אם הבעיות של הפיליפס נפתרו או עדיין קיימות כי במחירים כאלה אני לא אקח את הסיכון...

התרשמתי גם מהדגם של סוני ה- 100 הרץ נדמה לי שהדגם הוא V40 משהו... אבל אני לא בטוח שהוא שווה את ה-15 אלף...
השאלה מה אתם ממליצים לעשות? לבדוק עוד דגמים?
וכמה המנגנון של -100 הרץ חשוד בתכנים של HD ומשחקים?
יש גם את הדגם של סוני היותר זול שעולה סביב ה-13 שקוראים לו V3000 שהוא בהחלט מסך טוב למחיר שלו...
נערך לאחרונה על ידי spiderrrman ב 12/06/2008 7:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #3 

תבדוק גם את הדגם 40D3550 של סוני שהוא זהה למעשה ל-V (מלבד לחיבור HDMI נוסף וזהו פחות או יותר) אך זול ממנו בצורה ממשית.

toto1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 414
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

nils3373 כתב:תבדוק גם את הדגם 40D3550 של סוני שהוא זהה למעשה ל-V (מלבד לחיבור HDMI נוסף וזהו פחות או יותר) אך זול ממנו בצורה ממשית.
...
הסוני זה ליגה אחרת מהפילפס (Y)

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב.
...
יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?

בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #6 

spiderrrman כתב:
guy11 כתב:ה 100 הרץ של סוני זה דגם ה X.לפיליפס אכן יש בעיה בחיבור למחשב בדגם הזה.הבנתי שהבעיות נפתרו,אבל בדגמים היותר חדשים.לא חושב שזה אמור להשפיע במשחקים או סרטים מהמחשב,זו יותר בעיה בגלישה באינטרנט וכאלה.היה פה לפני כמה ימים שרשור עם קישור ליו-טיוב ויש שם סירטונים שמראים את הבעיה.תחפש אותו.תמיד טוב לבדוק עוד דגמים ורק אז להחליט מה הכי אהבת במסגרת התקציב.
...
יש פה מישהו שיש לו אולי את המסף ויכול לומר חד משמעית עם הבעיות לאחר העידכונים עדיין קיימות או לא?

בנוסף לגבי הסוני הם בהחלט טובות אך קצת יקרות LCD 40 שיש לה 100 הרץ עולה 15 אלף מישהו מכיר מקום יותר זול?
...
אתה "מחוייב" לקנות 100Hz? לדעתי האישית תוספת הכסף בין דגם טוב ללא 100Hz לדגם עם הפיצ'ר אינה כדאית - תראה זאת במו עיניך ותחליט. אתה יכול למצוא דגמים מעולים ב-10K ללא 100Hz.

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

nils3373 כתב:
spiderrrman כתב:
...

...
אתה "מחוייב" לקנות 100Hz? לדעתי האישית תוספת הכסף בין דגם טוב ללא 100Hz לדגם עם הפיצ'ר אינה כדאית - תראה זאת במו עיניך ותחליט. אתה יכול למצוא דגמים מעולים ב-10K ללא 100Hz.
...
מחוייב בטח שלא, מה שכן רואים בטלויזיה עם 100 הרץ יותר חד אין מה לעשות...
לגבי ההבדל במחיר אתה צודק זה באמת משהו שאני מתלבט הרבה לגביו...

הייתי במספר חנויות וראיתי גם סמסונג היטאצ'י וסוני אבל לפי מה שראיתי רק הסוני והסמסונג שהם לא 100 הרץ שוות משהו והסמסונג כבר שקושי יש משום שמחליפים את הסדרה כרגע וגם הם כמו מראה משתקפים שזה מפריע...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #8 

לגבי HD ה-100HZ משמעותי.

לגבי משחקים, אני ממליץ שלא לעשות בו שימוש, שכן הוא יוסיף LATENCY (כלומר יאיט זמן תגובה במשחקים מהירים).

כדאי לעדכן באופן שוטף את התוכנה של המסך באתר של פיליפס, עדכוני תוכנה מוסיפים יכולות חדשות כגון GAME MODE וכו' שהיו חסרים בעת הסקירה שאנחנו ערכנו למסך זה בזמנו.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

האם יש אפשרות לעשות עידכון תוכנה גם לדגם 7962 או שרק ל 9632 ?

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

guy11 כתב:האם יש אפשרות לעשות עידכון תוכנה גם לדגם 7962 או שרק ל 9632 ?
...
רק ל 9632 .והעדכון משתלם

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #11 

spiderrrman כתב:
...

...
מבחינתי עדכוני תוכנה הוסיפו הרבה.למרות שהרבה אנשים לא הבחינו בבעיות לפניכן.מה שטוב בעדכוני תוכנה שאתה לא נשאר עם פאגם במסך והן נפטרות אחרי עדכון גרסה.מסך כזה נקרא מסך חכם.לגבי ה100 הרץ .לפי דעתי לא לוותר על האופציה הזאת כי זו חוויה בפני עצמה.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #12 

איפה ניתן למצוא את המסך במחיר של 15000 שקל?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

hassan כתב:
guy11 כתב:האם יש אפשרות לעשות עידכון תוכנה גם לדגם 7962 או שרק ל 9632 ?
...
רק ל 9632 .והעדכון משתלם[/quote

הסתכלתי בחוברת,ורשום שם שיש כזאת אפשרות דרך האתר או דרך שידורים דיגטלים שמסתובבים באוויר (רק בטח לא בישראל).מישהו ניסה לעדכן דרך האתר בדגם אחר של פיליפס? אני לא ממש יודע איך עושים את זה...
...

ilyab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

כל הבעיות שהיו ב-9632 עדיין קיימות ולא נפתרו בשידרוג גרסה.
אם אתה מתכוון לחבר מסך למחשב או למשחקים, זו לא תיהיה קנייה טובה.
בחו"ל יצא דגם חדש שמחליף את 9632. הדגם הוא 9603.
דבר עם טופ אודיו ותבדוק מתי מסך יהיה בארץ.
בהצלחה

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

עוד חודש וחצי כנראה יגיע הדגם 9603 .כרגע הם עדיין לא יודעים את מחיר המסך.
כנראה ברגע שדגם זה יגיע אז ה9632 ירד קצת במחיר

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

מה המחיר הזול ביותר שניתן למצוא את ה9632 42"?

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

claudia5 כתב:עוד חודש וחצי כנראה יגיע הדגם 9603 .כרגע הם עדיין לא יודעים את מחיר המסך.
כנראה ברגע שדגם זה יגיע אז ה9632 ירד קצת במחיר
...
אבל המחיר של ה-9603 יהיה יותר יקר מהדגם של ה- 9632 היום לא?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

כנראה .יש גבול למחיר שניתן לתת למסך שגם באירופה מתומחר ב2000 Eאירו ומטה.
עדיין מה המחיר הזול ביותר שראיתם את ה9632 42 "?

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

אני יכול להשיג אותו ב-15.5 אלף

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

ספידרמן תוכל להגיד לי איפה?כי אני מאוד מעוניין במסך הזה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”