חיבור 2 VMC בבית
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
נואשתי, חיפשתי ב-MS ואני לא מוצא (פרט ל-EXTENDERS) איך אפשר לחבר 2 VMC, שאפשר שכל אחד מהם יראה מה יש בשני.
איך ניתן ליצור מצב שבוא (כמו עם SAGE ו-SAGE CLEINT) שבוא כל מחשב רואה את השני לגמרי, וניתן להתחיל לראות סרט במחשב אחד ולהמשיך בשני?
נואשתי, חיפשתי ב-MS ואני לא מוצא (פרט ל-EXTENDERS) איך אפשר לחבר 2 VMC, שאפשר שכל אחד מהם יראה מה יש בשני.
איך ניתן ליצור מצב שבוא (כמו עם SAGE ו-SAGE CLEINT) שבוא כל מחשב רואה את השני לגמרי, וניתן להתחיל לראות סרט במחשב אחד ולהמשיך בשני?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ידוע לי כיום על אפשרות לאקסטנדר על מחשב רגיל.
אבל מה שאתה כן יכול לעשות זה לעשות התקנה מלאה של מדיה סנטר בכל מחשב, ופשוט להגדיר בכל מחשב את התיקיות שבהן מאוחסנות ההקלטות שלך מהטלוויזיה והסרטים שאתה מוריד כתיקיות Share ברשת הביתית שלך, ואז תוכל לנגן כל קובץ מכל מחשב.
אבל מה שאתה כן יכול לעשות זה לעשות התקנה מלאה של מדיה סנטר בכל מחשב, ופשוט להגדיר בכל מחשב את התיקיות שבהן מאוחסנות ההקלטות שלך מהטלוויזיה והסרטים שאתה מוריד כתיקיות Share ברשת הביתית שלך, ואז תוכל לנגן כל קובץ מכל מחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
דורון,
בלתי אפשרי נקודה. הפתרון של pixies הוא הדבר היחיד שאתה יכול להשיג
בלתי אפשרי נקודה. הפתרון של pixies הוא הדבר היחיד שאתה יכול להשיג
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

זה נורא! יש תוכנות בשוק שנים שעושות את זה, איך הם לא חשבו על זה...
אם אני עושה SHARE זה יוצא עקום ואין אפשרות להתחיל במקום מסויים לראות סרט ולהמשיך במקום אחר.
תודה חברים
אם אני עושה SHARE זה יוצא עקום ואין אפשרות להתחיל במקום מסויים לראות סרט ולהמשיך במקום אחר.
תודה חברים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש אלטרנטיבות. אם אתה לא עושה הקלטות באחד מהמחשבים, אז אפשר להריץ עליו אלטרנטיבות חינמיות דוגמת המדיה פורטל וה-XBMC ל-Windows, שזוכרים נקודה אחרונה של ניגון כל סרט.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

שלום PIXIES,
אני אפרט, במחשב אחד מותקנים מספר כרטיסי האפאג ומספר זהה של ממירים שמשם אני מקליט תוכניות (מחשב עיקרי)
ישנו עוד מחשב חדש בחדר עבודה ששם אני רוצה לראות מה מוקלט ולראות (וגם להמשיך לראות אם התחלתי במקום אחר), אבל כרטיסיהאפאג וכן הקלטות נעשות כרגע רק ממחשב אחד.
מה אתה מציע?
אני אפרט, במחשב אחד מותקנים מספר כרטיסי האפאג ומספר זהה של ממירים שמשם אני מקליט תוכניות (מחשב עיקרי)
ישנו עוד מחשב חדש בחדר עבודה ששם אני רוצה לראות מה מוקלט ולראות (וגם להמשיך לראות אם התחלתי במקום אחר), אבל כרטיסיהאפאג וכן הקלטות נעשות כרגע רק ממחשב אחד.
מה אתה מציע?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה בהחלט יכול להתקין על המחשב החדש תוכנה חינמית דוגמת אלה שהזכרתי. במחשב המדיה סנטר שלך תגדיר את התיקייה C:\Users\Public\Recorded TV כפתוחה לרשת, ואז במחשב החדש הוסף את התיקייה הזו כאחת התיקיות שבהן יש חומר לצפייה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רפי, רעיון מצויין! התוכנה עובדת באופן שקוף לחלוטין מול המדיה סנטר.
החסרון היחיד שלה שזוהי תוכנה שלא מיועדת להרצה עם שלט רחוק, אלא לעכבר ומקלדת + אינטרנט אקספלורר.
מצד שני, דורון ציין שמדובר במחשב בחדר העבודה, אז זהו למעשה פתרון מצויין בשבילו.
דורון, מה דעתך?
החסרון היחיד שלה שזוהי תוכנה שלא מיועדת להרצה עם שלט רחוק, אלא לעכבר ומקלדת + אינטרנט אקספלורר.
מצד שני, דורון ציין שמדובר במחשב בחדר העבודה, אז זהו למעשה פתרון מצויין בשבילו.
דורון, מה דעתך?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

נראית טוב,
אני אתקין אותה ואעדכן אתכם.
אני אתקין אותה ואעדכן אתכם.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
doron_amedey,
אגב, מיקרוסופט מודעים לבעיה המרכזית הזו וצפה לבשורות בעתיד הרחוק (דגש על רחוק)
אגב, מיקרוסופט מודעים לבעיה המרכזית הזו וצפה לבשורות בעתיד הרחוק (דגש על רחוק)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

יש להם הסבר? הרי זה לא קשה או מיוחד או בלתי אפשרי, ישנם תוכנות כאלו בשוק.
מעניין מה הקושי, או שפשוט זה לא מעניין אותם חיבוריות ותקשורת..
מעניין מה הקושי, או שפשוט זה לא מעניין אותם חיבוריות ותקשורת..
PC EXTENDER יפגע בשוק של media extenders שמיקרוסופט מעונינת בו מאוד (זה כולל גם כיוון של HomeServer). וקודם תוכנה דומה לPC היתה פוגעת במכירות של XBOX.doron_amedey כתב:יש להם הסבר? הרי זה לא קשה או מיוחד או בלתי אפשרי, ישנם תוכנות כאלו בשוק.
מעניין מה הקושי, או שפשוט זה לא מעניין אותם חיבוריות ותקשורת.....
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שרק חברה כמו MS יכולה להרשות לעצמה, בעידן של תקשורת להוציא תוכנה בלי תמיכה מובנית בקישוריות מלאה.
אני בדרך כלל תומך נלהב של MS ולתרומתה, אבל לעיתים אי אפשר שלא להשתהות על החלטות מטומטמות כאלו בעיני.
אני בדרך כלל תומך נלהב של MS ולתרומתה, אבל לעיתים אי אפשר שלא להשתהות על החלטות מטומטמות כאלו בעיני.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אבל אתה צריך להבין שחברה כזו עם כזו השפעה בעידן של רשתות, שהיא מחליטה שתוציא כסף על FEATURE פשוט אתה צריך להוציא וזה הבעיה.
זה לא משהו מיוחד, אלא משהו שקיים בתוכנות מתחרות כבר שנים (ראה SAGE), ופה זה לא ברור.
זה לא משהו מיוחד, אלא משהו שקיים בתוכנות מתחרות כבר שנים (ראה SAGE), ופה זה לא ברור.
אם תקח את המקרה של SAGETV - הם נותנים למשתמשים להחליט מה הם רוצים - קליינט בתוכנה או אקסטנדר HD תחת ה-BRAND NAME של SAGETV שהם עצמם "מייצרים" ומשווקים.digest כתב:לא חושב שזה מטומטם. אם אתה רוצה להקים ענף חדש (extenders), אתה מוותר על משהו לזכות האיסטרטגיה החדשה. מיקרוסופט היא כזו מפלצת שכל החלטה משפיעה על הרבה מאוד שחקנים....
אורן.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תומך בכל מילה, רק חבל ש-MS לא תשנה כלום.
מדהים אותי החשיבה מציגים את VISTA מערכת הפעלה שבנו במשך 5 שנים על כמעט טהרת הרשת, ובגלל אינטרס של EXTENDERS (וגם XBOX) לא נותנים FEATURE פשוט שידעו שידרך ונתמך על ידי הרבה חברות אחרות.
בואו נחכה שאיזה חברה ו\או פריק ירשום תוכנה שעושה את זה ולא עם פתרון של ממשק של EXPLORER כפי שאני עובד היום (ממש עצוב).
מדהים אותי החשיבה מציגים את VISTA מערכת הפעלה שבנו במשך 5 שנים על כמעט טהרת הרשת, ובגלל אינטרס של EXTENDERS (וגם XBOX) לא נותנים FEATURE פשוט שידעו שידרך ונתמך על ידי הרבה חברות אחרות.
בואו נחכה שאיזה חברה ו\או פריק ירשום תוכנה שעושה את זה ולא עם פתרון של ממשק של EXPLORER כפי שאני עובד היום (ממש עצוב).
יש הרבה תוכנות בעולם, VISTA לא עושה ולא תעשה הכול. ההחלטות מתקבלות מסיבות שונות ולא כולן ברורות לנו.doron_amedey כתב:אבל אתה צריך להבין שחברה כזו עם כזו השפעה בעידן של רשתות, שהיא מחליטה שתוציא כסף על FEATURE פשוט אתה צריך להוציא וזה הבעיה.
זה לא משהו מיוחד, אלא משהו שקיים בתוכנות מתחרות כבר שנים (ראה SAGE), ופה זה לא ברור....
בזמנו לא הצלחתי להבין למה לכל הרוחות מיקרוסופט לא מספקת קודק MPEG2 בMCE2005. זה היה כ"כ ברור, היה פוטר אלפי בעיות ללקוחות, תוכנה אחת קטנה! אבל אחרי שקיבלתי הסבר מצאתי בו הרבה היגיון.
ברור לך למה אין אנטי וירוס בVISTA? למה אני צריך לקנות תוכנה חיצונית FEATURE שהוא MUST.
האמת לא רציתי להשמע כפרקליט השטן