כמה דברים מעצבנים במערכת HTPC שאני לא מצליח לפתור.
שלום לכולם.
יש לי מערכת HTPC,ויסטה 32 ולפי המלצתכם התקנתי רק FFDSHOW ו-Halli Media Splitter.
הכל עובד אצלי טוב חוץ מכמה דברים קטנים ומעצבנים:
1 יש לי כמה סרטים (הטרילוגיה של שר הטבעות) ב-HD כאשר בשונה לשאר הקבצים שלי דווקא הם בפורמט של AVI ולא MKV והבעיה היא שהתרגום שנפתח קטן מאוד.
עכשיו אם אני מגדיל אותו לגודל נורמלי אז בשאר קבצי ה-MKV הוא יהיה גדול מאוד.
2 יש לי סרט מסויים (השתולים ב-1080) שהתרגום פשוט לא נפתח לי,ניסיתי לקחת תרגום אחר מסרט אחר שאני יודע שהוא עובד טוב,שיניתי לו את השם כמו לסרט המסויים הזה וגם הוא לא נפתח,אגב השתולים הוא בקובץ MKV.
מה הבעיה ?
יש לי מערכת HTPC,ויסטה 32 ולפי המלצתכם התקנתי רק FFDSHOW ו-Halli Media Splitter.
הכל עובד אצלי טוב חוץ מכמה דברים קטנים ומעצבנים:
1 יש לי כמה סרטים (הטרילוגיה של שר הטבעות) ב-HD כאשר בשונה לשאר הקבצים שלי דווקא הם בפורמט של AVI ולא MKV והבעיה היא שהתרגום שנפתח קטן מאוד.
עכשיו אם אני מגדיל אותו לגודל נורמלי אז בשאר קבצי ה-MKV הוא יהיה גדול מאוד.
2 יש לי סרט מסויים (השתולים ב-1080) שהתרגום פשוט לא נפתח לי,ניסיתי לקחת תרגום אחר מסרט אחר שאני יודע שהוא עובד טוב,שיניתי לו את השם כמו לסרט המסויים הזה וגם הוא לא נפתח,אגב השתולים הוא בקובץ MKV.
מה הבעיה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. בחלון ה-Font של הגדרות ה-Subtitles של ה-FFDShow Video decoder configuration, יש לסמן את הריבוע Auto Size. זה יגרום לכתוביות להיות באותו גודל בכל סוגי הקבצים.
2. אין לי רעיון מה יכול לגרום לכתוביות לא להיפתח בכלל. האם אתה בטוח שהשם זהה לחלוטין? האם העתקת את שם הקובץ עם Copy-Paste ולא ידנית?
2. אין לי רעיון מה יכול לגרום לכתוביות לא להיפתח בכלל. האם אתה בטוח שהשם זהה לחלוטין? האם העתקת את שם הקובץ עם Copy-Paste ולא ידנית?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ולא דרסת במקרה את הסיומת של קובץ התרגום?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז תדאג להראות את הסיומת של הקבצים כי רק כך תוכל לדעת אם הם בפורמט שמטופל על ידי ffdshow.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.