תודה לכל מי שעזר לי בתקופה הזו ותודה מיוחדת לחברי הקרובים ישראל ואלי מאניגמה שעזרו לי מאוד בהכל (והתוצאה היא מבחן הרסיברים
נשתמע בהמשך הדרך...
אבי.

פששש.........איזה פירגון.il62 כתב:לאבי
אני שראיתי מהצד את המסירות האינסופית שלך לאתר מאוד מאוד מעריך זאת
זה התחיל עוד בתערוכה הקודמת בה דאגת לחולצות לבעלי התפקידים ואפילו מיממנת מימון ראשוני מכספך
אחר כך בכל תחרות אפשרית עוד כשהיית חייל ...
כל מי שביקש עזרה באתר -אתה תמיד היית ראשון לעזור-ככה בעצם הכרנו ...כשאני הייתי אחראי קטגוריה ובאתי לביתך לעזור לך!זוכר ..מאז נהיינו חברים כאחים!מסלול החיים וחריצותך לקחו אותך למסלול לימודים ..כשבין לבין אתה גם עובד ב2-3 עבודות שונות בלילה וביום..
כל דקה פנויה אם היתה בילית באניגמה ולא למטרותיך האישיות אלא כדי לעשות סקירות לפורום כשהשיא הייה כשהקדשת חודש -כן חודש לסקירת הרסיברים האחרונה בחדר שלמעשה היה חדר העבודה הפרטיי שלך!בניאטרליות במקצועיות וללא משוא פנים..גם כשקיבלת מכתבים לא הוגנים ,הכפשות ועוד מחברה כלשהיא שמוצר שלה נבחן במבחן
שתקת והמשכת כמו גדול
כל המחמאות הם נטו לך ולא לאניגמה או לי או לאלי ...קטונו וכל עזרתנו היא לאתר הזה שהיה לנו פעם בית שני-ולך כמובן..
אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה
מאחל הצלחה למחליפך -אוליי אבי השני אשר מונה עוד בטרם עזיבתך...בזמן סקירת הרסיברים.
ומאחל לאתר שיהיו לו הרבה אנשים כמוך שהם קודם כל לב ענקואחר כך כל היתר -כי בזכות אנשים כמוך ודומים לך האתר ביצע את הזינוק הגדול שלו...
בכל אופן לכל שתפנה זכור את המשפט העליון המודגש למעלה ואל תהסס להיעזר בו..
![]()
ממני בהערכה...

il62 כתב: ..גם כשקיבלת מכתבים לא הוגנים ,הכפשות ועוד מחברה כלשהיא שמוצר שלה נבחן במבחן
שתקת והמשכת כמו גדול...
') javascript:emoticon('
')