כפי שכתבתי קודם קניתי פטיפון פצצה MARANTZ TT15 אני צריך דחוף מכסה אבק
מה אתם ממליצים (נכון ניתן לקנות בחו"ל) אך במחיר של דמי המשלוח אני יכול לקנות 2 פטיפונים חדשים של PROJECT
כמה שיותר המלצות אודה לכם מקרב לב
הפטיפון הפצצה מצורף בתמונה
לא צריך לחבר, אפשר לעשות משטחים קטנים בפינות שיהיו מונחים על משטח הפטיפון.
פנה ל"פוליקריל" ברח' שוקן ו"מרזבית פלסטיקה" בא.ת סגולה, אחד מהם ודאי יסכים לעשות לך כזה.
שלי הגיע עם מכסה ומונח על המשטח של הפטיפון ואני לא מרוצה בכלל כי עדיין נכנס המון אבק.
אני רוצה להזמין מחברה שמתעסקת בפרספקס לייצר לי מכסה גדול יותר שייכסה את כל הפטיפון ויהיה מונח על השולחן עצמו, ככה לא ייכנס שום אבק ובמיוחד לא מתחת לפטיפון, שלשם קשה להגיע....
dragon צודק 200%.
אם מחרשת פלסטיק שעולה 1/10 ממחיר פטפון יוקרתי ואולי אף פחות מכך מגיעה עם כיסוי, אז כנראה שאנחנו פריירים בתור צרכנים. לדעתי הם לא מספקים מכסה כי במשך הזמן הפרספקס נשרט ומתבלה וזה לא מוסיף "כבוד" ליצירת הפאר. אני לא יכול לחשוב על שום סיבה אחרת. ואולי אני לא מבין מספיק?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
dragon כתב:אני לא רוצה לכתוב מה אני חושב על מי שקונה פטיפון ב-6K ומוכן לקבלו ללא מכסה, אז לא אכתוב.
...
להיפך, כמעט כל הפטפונים היקרים מגיעים בלי מכסה.
...
זה בדיוק העניין; הכוונה היתה לא לכך שעבדו על אדם כזה או אחר ומכרו לו את הפטיפון ללא מכסה, אלא לכך שיצרן אשר מעז לבקש מחיר כזה עבור המוצר שלו - וגם לא לספק מכסה פלסטי שמחירו זניח לגמרי אבל חשיבותו למשתמש הביתי גבוהה - יצרן כזה פשוט לא שם על לקוחותיו - אלה שהוא חי מהם, להזכירך. זה כמו שמרצדס רוצים 500,000 שקל על מכונית אבל דורשים עוד 2,500 תוספת בעבור צבע מטלי.
לסיכום: פטיפון יקר שאינו כולל מכסה - לא שווה קנייה. נקודה.
לסיכום סופ סופי הישראלים כנראה פראיירים חוץ מהאשם תמיד שהוא לא פראייר של אף אחד !
או שפשוט אוהבים לדפוק אותנו כי אנחנו ישראלים זו דעתי בכל אופן ...אני לא יודע אם ניסת להזמין ישירות מחו"ל K .........לדעתי עדיף ואם הוא משם אז פשוט תמיד דופקים את הישראלים רק בגלל שהם כאילו ישראלים פראיירים......