מנסה לעשות mount ל DVD שהועתק לכונן (לא ISO)
אהלן,
בעזרת alcohol120 אני עושה mount בצורה קלה מאוד לIMAGE של DVD...
אני רוצה לעשות אותו הדבר, אבל אם אין לי IMAGE, אלא את הקבצים עצמם.. מישהו יודע איך? אולי הדרך היחידה היא לעשות מהקבצים הללו IMAGE ואז MOUNT (אבל איך אני עושה מהקבצים האלו IMAGE? התוכנה ALCOHOL נותנת לעשות רק ל DVD, אני לא יכול לבחור מחיצה ב HD..)
בעזרת alcohol120 אני עושה mount בצורה קלה מאוד לIMAGE של DVD...
אני רוצה לעשות אותו הדבר, אבל אם אין לי IMAGE, אלא את הקבצים עצמם.. מישהו יודע איך? אולי הדרך היחידה היא לעשות מהקבצים הללו IMAGE ואז MOUNT (אבל איך אני עושה מהקבצים האלו IMAGE? התוכנה ALCOHOL נותנת לעשות רק ל DVD, אני לא יכול לבחור מחיצה ב HD..)
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא הבנתי את ההסבר שלך,
אם יש לך קובץ IMAGE ואתה לא רוצה לצרוב DVD/CD אלא לראות אותו ב-ALCOHOL, אתה חייב ראשית (לפני הכל) לומר לתוכנה ליצור לך כונן וירטואלי (ולעשות RESTART), אחרי כן, בדוק ב"מחשב שלי" שיש לך כונן של ALCOHOL.
אח"כ קח קובץ של IMAGE ו"זרוק" אותו לכונן שלהם ואם הקובץ VALID(לא תמיד!) תוכל להפעיל אותו ללא צריבה.
פרט את הבעיה אם זה לא מה שחיפשת.
אם יש לך קובץ IMAGE ואתה לא רוצה לצרוב DVD/CD אלא לראות אותו ב-ALCOHOL, אתה חייב ראשית (לפני הכל) לומר לתוכנה ליצור לך כונן וירטואלי (ולעשות RESTART), אחרי כן, בדוק ב"מחשב שלי" שיש לך כונן של ALCOHOL.
אח"כ קח קובץ של IMAGE ו"זרוק" אותו לכונן שלהם ואם הקובץ VALID(לא תמיד!) תוכל להפעיל אותו ללא צריבה.
פרט את הבעיה אם זה לא מה שחיפשת.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
באמת לא הבנת אותי... 
המצב הוא כזה.
העתקתי (יותר נכון הורדתי...) DVD למחשב, לא על ידי תוכנה שיוצרת IMAGE, אלא סתם גררתי את הקבצים לתיקיה על הכונן הקשיח... (כלומר יש גם את התיקיה המפורסמת VIDEO_TS מפורמט ה DVD)..
כעת אני רוצה לעשות לכל הקבצים הללו MOUNT.. כלומר ה SOURCE של הMOUNT שלי הוא לא קובץ IMAGE, אלא כל הקבצים כמו שהם הופיעו על ה DVD.
יותר ברור?
המצב הוא כזה.
העתקתי (יותר נכון הורדתי...) DVD למחשב, לא על ידי תוכנה שיוצרת IMAGE, אלא סתם גררתי את הקבצים לתיקיה על הכונן הקשיח... (כלומר יש גם את התיקיה המפורסמת VIDEO_TS מפורמט ה DVD)..
כעת אני רוצה לעשות לכל הקבצים הללו MOUNT.. כלומר ה SOURCE של הMOUNT שלי הוא לא קובץ IMAGE, אלא כל הקבצים כמו שהם הופיעו על ה DVD.
יותר ברור?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
השאלה שלך לא ממש ברורה, אני לא מבין מה המטרה שלך...
אם אתה פשוט רוצה לצפות בסרט - אז רוב תוכנות הניגון תומכות בפתיחת DVD מהדיסק או פתיחת DIRECTORY ואז הן מזהות לבד שזה DVD ומנגנות בהתאם.
אם אתה רוצה ליצור מקבצי ה-DVD קובץ IMAGE אז ב- ALCOHOL 120 יש WIZARD לזה.
גיא
אם אתה פשוט רוצה לצפות בסרט - אז רוב תוכנות הניגון תומכות בפתיחת DVD מהדיסק או פתיחת DIRECTORY ואז הן מזהות לבד שזה DVD ומנגנות בהתאם.
אם אתה רוצה ליצור מקבצי ה-DVD קובץ IMAGE אז ב- ALCOHOL 120 יש WIZARD לזה.
גיא
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אהה...boim כתב:
הבעיה היא שאני רוצה להשתמש ב MEDIA CENTER כדי לנגן... ושם אי אפשר לפתוח קבצים מהכונן (או לפחות לא מצאתי איפה..)...
אני לא מבין ב-MEDIA CENTER אבל נשמע לי מוזר, זו פעולה די בסיסית.
בהנחה שבאמת אי אפשר, אז תייצר IMAGE בעזרת אלכוהול ואחרי זה תעשה MOUNT
(בהנחה שאפשר להריץ אלכוהול ב- MEDIA CENTER...)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יש כלים נוספיםboim כתב:אבל זאת בדיוק השאלה המקורית, איך אני עושה IMAGE לקבצים האלו (הם כבר על הכונן הקשיח, לא ב DVD)
באלכוהול אין אפשרות לעשות IMAGE לקבצים מהכונן הקשיח, אלא רק מ DVD...
תבדוק WINIMAGE
DEAMON TOOLS