לאחר שיחה עם יועץ אקוסטי....

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
moshem74 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי.
היום שוחחתי ארוכות עם יועץ אקוסטי.
נאמר לי שהחלק הכי חשוב בחדר זוהי,כן חברים בוודאי לא תנחשו..... התיקרה, אם אני מכסה את כל התיקרה ביריעות סונקס פלאנו, למעשה כיסתי את כל החדר מבחינת אקוסטיקה ,בנוסף אם אוסיף יריעה או 2 בתור תמונה על כל קיר, כל זה בנוסף לתיקרה, זה יביא לתוצא מרשימה במיוחד ומקצועית ביותר.

בכללי זה מוזיל את כל העניין כי אני חשבתי כבר על וילונות,שטיחים...וכו....

אני לקחתי את זה צעד קדימה,אני קונה 30 יריעות מטר עשרים על 50 וסוגר את כל החדר מבחינת אקוסטיקה.

קל מאוד להדביק(מגיע עם דבק), קל משקל (שוקל כמו קלקר), פשוט כיף, ובלי כאב ראש של וילונות שטיחים ארונות וכל הבבל"ת ובכללי יצא גם יותר זול.

נקודה למחשבה.

3000 ש"ח + פרקט ב 1000 ש"ח PV4, וזהו בעצם!

4000 ש"ח ויש חדר אקוסטי מקצועי.

אגב,מדובר בחומר בין הטובים בעולם ,חומר גרמני ,מגיע בגימור חלק , כך שמבחינה ויזואלית זה טיפ טופ .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הוא הסביר למה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

moshem74 כתב:היי.
היום שוחחתי ארוכות עם יועץ אקוסטי.
נאמר לי שהחלק הכי חשוב בחדר זוהי,כן חברים בוודאי לא תנחשו..... התיקרה, אם אני מכסה את כל התיקרה ביריעות סונקס פלאנו, למעשה כיסתי את כל החדר מבחינת אקוסטיקה ,בנוסף אם אוסיף יריעה או 2 בתור תמונה על כל קיר, כל זה בנוסף לתיקרה, זה יביא לתוצא מרשימה במיוחד ומקצועית ביותר.

בכללי זה מוזיל את כל העניין כי אני חשבתי כבר על וילונות,שטיחים...וכו....

אני לקחתי את זה צעד קדימה,אני קונה 30 יריעות מטר עשרים על 50 וסוגר את כל החדר מבחינת אקוסטיקה.

קל מאוד להדביק(מגיע עם דבק), קל משקל (שוקל כמו קלקר), פשוט כיף, ובלי כאב ראש של וילונות שטיחים ארונות וכל הבבל"ת ובכללי יצא גם יותר זול.

נקודה למחשבה.

3000 ש"ח + פרקט ב 1000 ש"ח PV4, וזהו בעצם!

4000 ש"ח ויש חדר אקוסטי מקצועי.

אגב,מדובר בחומר בין הטובים בעולם ,חומר גרמני ,מגיע בגימור חלק , כך שמבחינה ויזואלית זה טיפ טופ .
...
יצא לך להיווכח שזה אכן משפר?
ואם תשקיע ובסוף לא תרגיש בשום שינוי?

אני פשוט מנסה להבין מה התנאים שאתה מאזין כיום שדרושה לך השקעה כזו.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #4 

יש לך קישור לחומר ולאיך הוא נראה ? מה המחיר למטר ?

בגדול גם כיסוי של 70% מהתיקרה בוואדי יספיק.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

http://www.oranim.com/16a.htm

אני כיסיתי בעזרתו את השליש האמצעי של התקרה - נק' ההחזר הראשונה שלה. אם אני זוכר נכון ריבוע של 60*60 בעובי 3 ס"מ עלה 65 ש"ח.
הייתי מציע לך לכסות רק חלק בשלב ראשון ולבחון את התוצאה - אני מאוד חששתי " להרוג " מידי את החדר, וגם עם רצועה במרכז ההבדל דרמטי. לצערי אין לי ציוד מדידה כדי לבחון באופן מדוייק את התוצאה. זכור שסונקס פלאנו לא יפתור בעיות בתחום תדרי הבאס ואני סבור ( ואינני מומחה בנושא ) שעדיף לטפל בצורה מאוזנת בכל מימדי החדר מאשר להתמקד בטיפול דרסטי ברק אחד מהם.
בהצלחה!

moshem74 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

he is very profeshional .

each piece is 120cm on 50 cm, 5 cm thick
it will cost 3000 ns for 30 pic's include the special glue, also its include tax.

the diffrens should be not less then imazing!

he told me to take 20 pic's just the roof, i dont need more,but i'll buy 30 pics and ill use them all, once for all finish with the acustic part.
i'll use them also for the front wall - back side of the stereo system.
also dont need rug or parket,but i'll do also a parket,

and its with warrenty that it will make my room to a proffeshional acustic room.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #7 

האים החומר הזה יעזור
לי בבעיית ההד שיש לי בסלון?אים כן
מי מוכר את החומרים האלה?

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #8 

יכול להיות שהיועץ מאוד מקצועי אבל גם היועץ שייעץ לי מאוד מקצועי והוא דווקא המליץ על תיקרה מחזירה וכל הטיפול בחדר לצערי לא הסתכם ב4000 ש"ח.
אולי הוא המליץ לעשות זאת בהתחשב בכך שאתה לא יכול לטפל בכל הקירות בחדר או לשים פתרונות קשים יותר ליישום מהדבקת ספוגים?

Sync
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 287
קיבל תודות: 20 פעמים

ייעוץ אקוסטי

שליחה #9 

רובנו רוצים להאמין כי לכל בעיה סבוכה יש פתרון פשוט. הצרה היא שלרוב לבעיה סבוכה יש פתרון סבוך לא פחות.
באקוסטיקה הפתרונות אינם תמיד מדוייקים ב100% ובוודאי ובוודאי לא תמיד פשוטים. תקרה אקוסטית לעיתים לא מזומנות תהיה פתרון הולם לחדר האזנה או קולנוע בייתי ובוודאי שלא הייתי מכנה חדר עם תקרה אקוסטית מכל חומר שיהיה בתוספת פרקט חדר "אקוסטי מקצועי".
פתרון אקוסטי נכון יתוכנן ויבוצע על סמך מדידות אקוסטיות ופיזיות בשטח או ניתוח תכניות אדריכליות תוך חישוב נתוני החדר הכוללים אורך-רוחב-גובה-נפח. רק כך אפשר לקבוע מאיזה מימד נובעת המגרעת הבסיסית של החדר - אותה מגרעת שתטופל ראשונה. ספיגה בתקרה לא תמיד הכרחית בחדרי האזנה ולעיתים רחוקות מאד נזדקק לספיגה רחבת תדר בכל שטח התקרה. החזרי תקרה רצפה הם בעיה בחלק מסויים של חדרים אבל לא בכולם בעוד החזרים מודליים הנובעים מיחסי השטח וצורת החדר קיימים כמעט בכל חדר ומטופלים ממשטחים אחרים כגון קירותו/או פינות כמו גם הטיפול בהחזרים מהירים הנובעים מקירות מקבילים ומכונים בשפת העם פלאטר אקו. בעת הטיפול ה"מייבש" אמורים נתוני הספיגה של חומר אקוסטי להנתן על ידי היועץ האקוסטי ולהיות תואמים לתחום התדרים שזוהה כבעייתי בחדר נתון. הנטיה כיום היא לזהות את מקור הבעיות בצורה מדוייקת ולטפל בהן בצורה מדוייקת מלכתחילה. עודף טיפול ובמיוחד עודף ספיגה שודד מהחדר את כל האנרגיה, מזיק לתוצאה הסופית הרצויה ועולה כסף רב ומיותר. סביבת האזנה בעלת אופי נייטראלי שבה מתקיימים זה לצד זה ספיגה סלקטיבית ופיזור אחיד היא הרבה יותר נעימה לאוזן מחדר בעל עודף ספיגה שירגיש מעייף ומעיק בצורה בלתי טבעית.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”