איזה מקודדים להתקין על מחשב HTPC ?
אין צורך להתקין MPC, ה-Vista מגיע עם WMP11 שעושה את העבודה מצויין (כל עוד אין דרישות מוגזמות, ואז BSPlayer יכול לדאוג לעבודה). כל מה שצריך להתקין זה רק Halli + FFDShow. אם המחשב שלך חלש ומתקשה להריץ HD, תוסיף את CoreAVC. ואם יש לך בעיות בסאונד (SPDIF או משו בתחום) תתקין AC3Fiter.
בהצלחה
בהצלחה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
איך אתה רוצה שיהיה פתרון כשאין בעיה?Chura כתב:פעם האלו פה סוגייה, שכאשר מתקינים רק את הקודקים הנ"ל הVMC לא מזהה את תיקיית הסרטים עם תכני HD.
האם יש לזה פתרון ?...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לא יפה להשמיץ :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=578794
אבל לא ראיתי שעדכנו שם בנוגע לשינוי REG קטן, זה לא ניסיתי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=578794
אבל לא ראיתי שעדכנו שם בנוגע לשינוי REG קטן, זה לא ניסיתי.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ואם אגיד לך שאצלי ב 3 מחשבים הוא מזהה יפה מאוד קבצי MKV בלי להוסיף את המפתחות ב registry זה יגרום לך להרגיש יותר טוב או פחות טוב
?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני פתחתי את השרשור הנ"ל, לגבי אי זיהוי של VMC.
כמו שכתבתי בשרשור עצמו, זה נפתר ע"י הוספת קובץ AVI לאחת מאותן תיקייות המכילות MKV והוספה חוזרת של אותן תיקיות לרשימת ה Library בהגדרות של VMC. לפני כן ניסיתי גם להוסיף את הערך של mkv לרג'יסטרי (כמו שראיתי שהציעו בכמה מקומות ברשת), אבל ל זה לא עזר.
אני גם לא ממש יכול למצוא קשר בין התקנת המקודדים לבעיה, כיון שלא בדקתי את הנושא לפני התקנת המקודדים.
בגל מקרה, לא התקנתי שום חבילה.
כמו שכתבתי בשרשור עצמו, זה נפתר ע"י הוספת קובץ AVI לאחת מאותן תיקייות המכילות MKV והוספה חוזרת של אותן תיקיות לרשימת ה Library בהגדרות של VMC. לפני כן ניסיתי גם להוסיף את הערך של mkv לרג'יסטרי (כמו שראיתי שהציעו בכמה מקומות ברשת), אבל ל זה לא עזר.
אני גם לא ממש יכול למצוא קשר בין התקנת המקודדים לבעיה, כיון שלא בדקתי את הנושא לפני התקנת המקודדים.
בגל מקרה, לא התקנתי שום חבילה.