שלטים חדשים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

פרצו לי הביתה :עצוב: וגנבו לי כל מיני דברים :(

גנבו לי את המסך בסלון :oops: אז אחליף אותו. אבל גם גנבו לי את השלט של המגבר. המגבר נשאר, אבל השלט שלו נעלם. מדובר במגבר הרמן קרדן מדגם DPR 2005, שהוא חביב ביותר, אבל בלי שלט הוא בעייתי לתפעול. חוץ מזה גנבו לי גם את השלט ל-DVD המקליט של סוני שהיה לי (נדמה לי שהדגם שלו הוא RDR160GB).

אני צריך שלטים חדשים! מי היבואן של Harman בארץ, שאנג'ס להם שידאגו לי לשלט חדש?

ואם כבר מדברים, אם אקנה במקום שני השלטים האלה שלט אוניברסלי, מישהו יודע אם תהיה לי האפשרות לגרום לו לחקות את השלטים הותיקים שלי באמצעות הזנת קודים בלבד?

זה מאד מעצבן שפורצים וגונבים. מזל שיש ביטוח, ועוד יותר מזל שכבר לפני חודש ומשהו החלטתי שצריך לשדרג לפיוניר 60 אינץ', ורק התעצלתי. היא תגיע ביום שישי :mrgreen:

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

תנחומיי על הפריצה.

בקשר לשלטים--- תקנה שלט אוניברסלי טוב של חב' הרמוני, מספיק לה רק השם של הדגם והיא כבר שולטת עליו.

ומזל"ט על 60 אינץ (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

היבואן של HARMAN KARDON זה ניופאן.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

תודה לשניכם. ניופאן היו יעילים מאד, והשלט יגיע אלי בשאיפה לפני סוף השבוע. לישפאר יקח שבועיים שלושה, אבל זה הרבה פחות דחוף.

הביטוח מכסה את עלות השלטים החלופיים, לכן העדפתי אותם (שלט אוניברסלי הוא רעיון טוב בכל מקרה, הרמוני, אתה אומר?)

אני מקווה שהטלוויזיה תותקן באמת בימים הקרובים, ואז, אחרי שאוכל להתרחק ממנה קצת, בטח אשלח הודעה עם הרבה סמיילים משתפכים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”