חיבור הנייד למחשב ומידע על מקורות HD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yaniv_r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
רכשתי בשעה טובה טלוויזיית LCD של טושיבה , 46 אינץ' מדגם: XF350.

ברשותי מס' שאלות ואודה לכל העונים:
1. יש לי לפטופ עם חיבור HDMI. אם אני אוריד סרטים למחשב ואראה בטלוויזיה , האם זה יהיה סרט בפורמט HD ? או שסרטי HD הם בפורמט אחר (אני מוריד כרגע AVI).

2. חיבור מחשב לטלויזיה. ראיתי אצל חבר מחשב מידה שמחובר לטלויזיה. יש לי מס' שאלות בנוגע לדבר. א. למעשה, שאלה דומה לזו ב1, אם אני מוריד סרט אני רואה אותו כHD ? ב. האם אפשר לחבר את המחשב לממיר ככה שהוא למעשה יוכל להקליט תוכניות מהממיר ? (של הוט). ג. איזה מחשב כדאי ? האם כדאי מחשב שמותאם אישית או שכל מחשב שאני אבנה וכרטיס מסך עם חיבור HDMI יתאים למשימה ? ג. בהנחה שאפשר להקליט תוכניות, איך המחשב מתחבר לטלוויזיה בדיוק ? האם זה מתבצע בעזרת כרטיס טלוויזיה או אופצייה אחרת שאני לא מכיר ?

תודה לעונים !
.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

yaniv_r כתב:שלום לכולם,
רכשתי בשעה טובה טלוויזיית LCD של טושיבה , 46 אינץ' מדגם: XF350.

ברשותי מס' שאלות ואודה לכל העונים:
1. יש לי לפטופ עם חיבור HDMI. אם אני אוריד סרטים למחשב ואראה בטלוויזיה , האם זה יהיה סרט בפורמט HD ? או שסרטי HD הם בפורמט אחר (אני מוריד כרגע AVI).

2. חיבור מחשב לטלויזיה. ראיתי אצל חבר מחשב מידה שמחובר לטלויזיה. יש לי מס' שאלות בנוגע לדבר. א. למעשה, שאלה דומה לזו ב1, אם אני מוריד סרט אני רואה אותו כHD ? ב. האם אפשר לחבר את המחשב לממיר ככה שהוא למעשה יוכל להקליט תוכניות מהממיר ? (של הוט). ג. איזה מחשב כדאי ? האם כדאי מחשב שמותאם אישית או שכל מחשב שאני אבנה וכרטיס מסך עם חיבור HDMI יתאים למשימה ? ג. בהנחה שאפשר להקליט תוכניות, איך המחשב מתחבר לטלוויזיה בדיוק ? האם זה מתבצע בעזרת כרטיס טלוויזיה או אופצייה אחרת שאני לא מכיר ?

תודה לעונים !
.
...
אם קיים לך כרטיס מסך חזק דיו תוכל להציג סרטי HD על המסך החדש שלך באמצעות HDMI. אני מאמין שאין לך קורא BLU-RAY במחשב הנייד אז יש לך אפשרויות אחרות.

godmoney
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

סרטי HD מגיעים בד"כ בפורמט MKV

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”