מחיר של AVR235 Harman-Kardon
-
ae_y
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Yehuda Aharon-Ezer
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני הבחור החדש באתר.
יש לי אפשרות לרכוש את המגבר הנ"ל HK-AVR235 ב 2200 ש"ח. המגבר חדש כמובן ועם אחריות. אני צריך להחזיר תשובה בהקדם האפשרי, עניין של ימים ספורים. שאלתי היא האם המחיר הזה אטרקטיבי (לפי השוואות ב ZAP נראה שכן אבל לא בררתי ממש בחנויות).
חשוב לי להדגיש שאין לי עדיין רמקולים ואני לא "משוגע" מוזיקה מושבע שמחפש את הצליל הטהור והצלול ביותר, רק חשוב לי שלא יהיה משהו ירוד.
אני תמיד יכול לרכוש מגברים אחרים באותו סכום אבל בואו נתמקד במגבר הזה ספציפי, 2200 ש"ח, כן או לא?
תודה רבה מראש.
אני הבחור החדש באתר.
יש לי אפשרות לרכוש את המגבר הנ"ל HK-AVR235 ב 2200 ש"ח. המגבר חדש כמובן ועם אחריות. אני צריך להחזיר תשובה בהקדם האפשרי, עניין של ימים ספורים. שאלתי היא האם המחיר הזה אטרקטיבי (לפי השוואות ב ZAP נראה שכן אבל לא בררתי ממש בחנויות).
חשוב לי להדגיש שאין לי עדיין רמקולים ואני לא "משוגע" מוזיקה מושבע שמחפש את הצליל הטהור והצלול ביותר, רק חשוב לי שלא יהיה משהו ירוד.
אני תמיד יכול לרכוש מגברים אחרים באותו סכום אבל בואו נתמקד במגבר הזה ספציפי, 2200 ש"ח, כן או לא?
תודה רבה מראש.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כן, המחיר נראה טוב.
השאלה היא, למה רסיבר? לשמיעת מוזיקה? או סרטים?
או לשניהם?
לאיזה רמקולים אתה אמור לחבר אותם?
מעבר לזה, רסיברים של Harman-Kardon טובים יותר במוזיקה.פחות בסרטים.
או לשניהם?
לאיזה רמקולים אתה אמור לחבר אותם?
מעבר לזה, רסיברים של Harman-Kardon טובים יותר במוזיקה.פחות בסרטים.
כן.ae_y כתב:אני תמיד יכול לרכוש מגברים אחרים באותו סכום אבל בואו נתמקד במגבר הזה ספציפי, 2200 ש"ח, כן או לא?
תודה רבה מראש....
המחיר נראה טוב מאוד
לפני כמה שבועות גם אני חיפשתי מגבר/רסיבר יחד עם רמקולים והמחיר הכי טוב שמצאתי לרסיבר הנ"ל היה 2500 ש"ח.
אבל גם אני כקודמיי ממליץ לך לשמוע רסיברים נוספים באותו סדר גודל של מחיר ואפילו כדאי לשקול משומשים....
אבל גם אני כקודמיי ממליץ לך לשמוע רסיברים נוספים באותו סדר גודל של מחיר ואפילו כדאי לשקול משומשים....
צחי ניצני
ברוך הבא,horngad כתב:אים אתה אוהב הרמן קרדון למה לרדת לרמה של קולנוע ביתי שהם לא מוצלחים במיוחד אין להם שום איזון במוזיקה אים אתה לא חייב לקנות קולנוע ביתי אז תקנה מגבר סטריאו בסכום הזה שיישמע יותר טוב...
מאוד לא מקצועי לטעון טענות כלליות כגון "החברה מוצלחת / לא מוצלחת": אם יש לך ניסיון ספציפי עם מוצר כזה או אחר נשמח לשמוע עליו.
ליאור
Re: הרמן
צוות האתר, לתשומת לבכם:haim כתב:שמעת את הרסיבר בהשוואה לאחרים?
נכון שביקשת לא להתייחס לרסיברים אחרים אבל אי אפשר! החיים הם בחירה בין אלטרנטיבות
לדעתי- במחיר זה יש אלטרנטיבות טובות יותר...
לא אני כתבתי את ההודעה למרות שהיא בכינוי ובחשבון שלי.
אין לי בעיה עם התוכן אבל איך זה קורה?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם מישהו שם לב שהשרשור הזה המשיך אחרי שנה ושלושה חודשים ??
שואל השאלה כבר קנה את המגבר, מכר אותו, ירד מהארץ, התחתן עם שוודית, נסע איתה ביחד למונגוליה, שם עשו ילד, חזרו איתו לארץ, אך שלטונות ההגירה חשבו שהם עובדים זרים ולא נתנו להם להכנס, אז הם נסעו לאנטארקטיקה לחיות עם הפיגווינים, אבל בדרך היתה סערה והרפסודה שלהם התפרקה, ולמזלם אספה אותם ספינה, שבה היתה מכולה, המכילה משלוח של רסיברים של הרמן קרדון, ועכשיו הם יושבים במכולה עם הרסיברים בדרך לחנויות הסטריאו במוזמביק.
שואל השאלה כבר קנה את המגבר, מכר אותו, ירד מהארץ, התחתן עם שוודית, נסע איתה ביחד למונגוליה, שם עשו ילד, חזרו איתו לארץ, אך שלטונות ההגירה חשבו שהם עובדים זרים ולא נתנו להם להכנס, אז הם נסעו לאנטארקטיקה לחיות עם הפיגווינים, אבל בדרך היתה סערה והרפסודה שלהם התפרקה, ולמזלם אספה אותם ספינה, שבה היתה מכולה, המכילה משלוח של רסיברים של הרמן קרדון, ועכשיו הם יושבים במכולה עם הרסיברים בדרך לחנויות הסטריאו במוזמביק.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
logankungfu כתב:האם מישהו שם לב שהשרשור הזה המשיך אחרי שנה ושלושה חודשים ??
שואל השאלה כבר קנה את המגבר, מכר אותו, ירד מהארץ, התחתן עם שוודית, נסע איתה ביחד למונגוליה, שם עשו ילד, חזרו איתו לארץ, אך שלטונות ההגירה חשבו שהם עובדים זרים ולא נתנו להם להכנס, אז הם נסעו לאנטארקטיקה לחיות עם הפיגווינים, אבל בדרך היתה סערה והרפסודה שלהם התפרקה, ולמזלם אספה אותם ספינה, שבה היתה מכולה, המכילה משלוח של רסיברים של הרמן קרדון, ועכשיו הם יושבים במכולה עם הרסיברים בדרך לחנויות הסטריאו במוזמביק....
ומכל זה- הכי חשוב שהוא התחתן עם שוודית ועשה לה ילד....