מחיר של AVR235 Harman-Kardon

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ae_y פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Yehuda Aharon-Ezer
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני הבחור החדש באתר.

יש לי אפשרות לרכוש את המגבר הנ"ל HK-AVR235 ב 2200 ש"ח. המגבר חדש כמובן ועם אחריות. אני צריך להחזיר תשובה בהקדם האפשרי, עניין של ימים ספורים. שאלתי היא האם המחיר הזה אטרקטיבי (לפי השוואות ב ZAP נראה שכן אבל לא בררתי ממש בחנויות).

חשוב לי להדגיש שאין לי עדיין רמקולים ואני לא "משוגע" מוזיקה מושבע שמחפש את הצליל הטהור והצלול ביותר, רק חשוב לי שלא יהיה משהו ירוד.

אני תמיד יכול לרכוש מגברים אחרים באותו סכום אבל בואו נתמקד במגבר הזה ספציפי, 2200 ש"ח, כן או לא?

תודה רבה מראש.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

כן, המחיר נראה טוב.

שליחה #2 

השאלה היא, למה רסיבר? לשמיעת מוזיקה? או סרטים?
או לשניהם?

לאיזה רמקולים אתה אמור לחבר אותם?

מעבר לזה, רסיברים של Harman-Kardon טובים יותר במוזיקה.פחות בסרטים.
:קפה:

haim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

הרמן

שליחה #3 

שמעת את הרסיבר בהשוואה לאחרים?
נכון שביקשת לא להתייחס לרסיברים אחרים אבל אי אפשר! החיים הם בחירה בין אלטרנטיבות
לדעתי- במחיר זה יש אלטרנטיבות טובות יותר

luchy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
יצירת קשר:

שליחה #4 

ae_y כתב:אני תמיד יכול לרכוש מגברים אחרים באותו סכום אבל בואו נתמקד במגבר הזה ספציפי, 2200 ש"ח, כן או לא?

תודה רבה מראש.
...
כן.

tnitzani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

המחיר נראה טוב מאוד

שליחה #5 

לפני כמה שבועות גם אני חיפשתי מגבר/רסיבר יחד עם רמקולים והמחיר הכי טוב שמצאתי לרסיבר הנ"ל היה 2500 ש"ח.
אבל גם אני כקודמיי ממליץ לך לשמוע רסיברים נוספים באותו סדר גודל של מחיר ואפילו כדאי לשקול משומשים....
צחי ניצני

horngad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

אים אתה אוהב הרמן קרדון למה לרדת לרמה של קולנוע ביתי שהם לא מוצלחים במיוחד אין להם שום איזון במוזיקה אים אתה לא חייב לקנות קולנוע ביתי אז תקנה מגבר סטריאו בסכום הזה שיישמע יותר טוב

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #7 

horngad כתב:אים אתה אוהב הרמן קרדון למה לרדת לרמה של קולנוע ביתי שהם לא מוצלחים במיוחד אין להם שום איזון במוזיקה אים אתה לא חייב לקנות קולנוע ביתי אז תקנה מגבר סטריאו בסכום הזה שיישמע יותר טוב
...
ברוך הבא,

מאוד לא מקצועי לטעון טענות כלליות כגון "החברה מוצלחת / לא מוצלחת": אם יש לך ניסיון ספציפי עם מוצר כזה או אחר נשמח לשמוע עליו.
ליאור

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #8 

מחיר טוב , לדעתי תמורה לא רעה למחיר .
יש לי אותו גם והוא לא רע , רק רח בחשבון שאין לו שום עיבודי וידאו(אלא אם כן קוראים להורדת COMPONENT ל COMPOSITE עיבוד ווידאו :roll: )

haim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

Re: הרמן

שליחה #9 

haim כתב:שמעת את הרסיבר בהשוואה לאחרים?
נכון שביקשת לא להתייחס לרסיברים אחרים אבל אי אפשר! החיים הם בחירה בין אלטרנטיבות
לדעתי- במחיר זה יש אלטרנטיבות טובות יותר
...
צוות האתר, לתשומת לבכם:
לא אני כתבתי את ההודעה למרות שהיא בכינוי ובחשבון שלי.
אין לי בעיה עם התוכן אבל איך זה קורה? (i)

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #10 

האם מישהו שם לב שהשרשור הזה המשיך אחרי שנה ושלושה חודשים ??

שואל השאלה כבר קנה את המגבר, מכר אותו, ירד מהארץ, התחתן עם שוודית, נסע איתה ביחד למונגוליה, שם עשו ילד, חזרו איתו לארץ, אך שלטונות ההגירה חשבו שהם עובדים זרים ולא נתנו להם להכנס, אז הם נסעו לאנטארקטיקה לחיות עם הפיגווינים, אבל בדרך היתה סערה והרפסודה שלהם התפרקה, ולמזלם אספה אותם ספינה, שבה היתה מכולה, המכילה משלוח של רסיברים של הרמן קרדון, ועכשיו הם יושבים במכולה עם הרסיברים בדרך לחנויות הסטריאו במוזמביק.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #11 

logankungfu כתב:האם מישהו שם לב שהשרשור הזה המשיך אחרי שנה ושלושה חודשים ??

שואל השאלה כבר קנה את המגבר, מכר אותו, ירד מהארץ, התחתן עם שוודית, נסע איתה ביחד למונגוליה, שם עשו ילד, חזרו איתו לארץ, אך שלטונות ההגירה חשבו שהם עובדים זרים ולא נתנו להם להכנס, אז הם נסעו לאנטארקטיקה לחיות עם הפיגווינים, אבל בדרך היתה סערה והרפסודה שלהם התפרקה, ולמזלם אספה אותם ספינה, שבה היתה מכולה, המכילה משלוח של רסיברים של הרמן קרדון, ועכשיו הם יושבים במכולה עם הרסיברים בדרך לחנויות הסטריאו במוזמביק.
...
:lol: :lol: :lol:

ומכל זה- הכי חשוב שהוא התחתן עם שוודית ועשה לה ילד.... :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”