תודה מראש, ניר
מרחק צפייה: 2.7 - פלזמה 50" - אפשרי? או עדיף 42"
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
פיטר כתב:לדעתי, אין דבר כזה גדול מדי![]()
אני יושב (באופן זמני) מול מסך 50" במרחק של 2 מטר ואני נהנה מכל רגע!
חבל שזה רק באופן זמני, ובעוד פחות מחודשיים המרחק יהיה 3.5 מטר....
תן לי לישון ולאכול על מסך "103 של Panasinic
The bigger the better
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
הבנתי, אז בתאכלס אתם אומרים ששווה לקחת כבר 50" להשקיע 
טוב עכשיו רק נראה כמה זה יעלה... אני חושב על דגמי LG החדשים ה- PG60ur
כי מבחינת תקציב יש לי לגרד 9k מקסימום!!! אני לא עובד אני מקבל משכורת צבאית רגילה אז 8k יש לי במזומן כבר רק אלף שקל אני מוכן לעשות בתשלומים נוחים של 10 חודשים או שנה.
למישהו יש משהו להמליץ לי? מקום קנייה? (יבואן רשמי בלבד) מישהו כבר קנה את אחד המסכים? בעיקרון אני חייב שיהיה כולל במחיר גם התקנה כי המסך יותקן בממ"ד עם בטון 40 ס"מ מזויין וצריך מקדחה דיי סוסה אז לא בא לי להתעסק עם זה לבד.
תודה מראש
כי מבחינת תקציב יש לי לגרד 9k מקסימום!!! אני לא עובד אני מקבל משכורת צבאית רגילה אז 8k יש לי במזומן כבר רק אלף שקל אני מוכן לעשות בתשלומים נוחים של 10 חודשים או שנה.
למישהו יש משהו להמליץ לי? מקום קנייה? (יבואן רשמי בלבד) מישהו כבר קנה את אחד המסכים? בעיקרון אני חייב שיהיה כולל במחיר גם התקנה כי המסך יותקן בממ"ד עם בטון 40 ס"מ מזויין וצריך מקדחה דיי סוסה אז לא בא לי להתעסק עם זה לבד.
תודה מראש
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה שאנחנו אומרים זה מה שטוב לנו , אתה תעשה ת'חישוב שלך , אם הגודל מתאים ויש לך תקציב אז אחלהRUJI כתב:הבנתי, אז בתאכלס אתם אומרים ששווה לקחת כבר 50" להשקיע
תודה מראש...
PG60RU מסך טוב , יש לך גם את ה Q91 המפורסם של
Saunsung
תבדוק את האתר הזה, לפיו 50" לא בעייתי ממרחק כזה.
http://www.hdtvorg.co.uk/guide/hdtv/buy_guide_size.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/guide/hdtv/buy_guide_size.htm
אני בטוח שהם לא הגיעו למסקנות האלה בצפיה באירכות הירודה של השידורים בארץ,הכל תלוי בתכנים שהוא משתמש.אם זה הרוב כבלים/לויין אז ב 50" הוא יראה יותר ברור את כל הכיווצים והרעשים ושאר הירקות...satawn כתב:תבדוק את האתר הזה, לפיו 50" לא בעייתי ממרחק כזה.
http://www.hdtvorg.co.uk/guide/hdtv/buy_guide_size.htm...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תמיד תוכל להשאר עם ה-CRT בגודל 29 אינץ' ממרחק 5 מטר ולא תתלונן אבל גודל זה כבר עניין יחסי ודי אישי שמדובר במסכים דקים. אני צופה ממרחק הקטן מ-3 מטרים במסך בגודל 46 אינץ' (ומתקרב לכדי פחות מ-2 מטרים בשימוש PS3) ולא הייתי מתנגד ל52 אינץ' לפחות - זו לדעתי חוויה אחרת לחלוטין.issue כתב:איך זה לא עושה לכם כאב עיניים או ראש??? מבחינתי זה כמו לשבת בקולנוע בשורה ראשונה....
דרך אגב לשבת בשורה הראשונה בקולנוע ביחס לגודל המסך אינה משתווה במאום לחדר סלון סטנדרטי (זה עניין יחסי) עם מסך בגודל 50 אינץ' (אולי אם תשב במרחק 40 ס"מ מהמסך