Optoma HD65 או BenQ W500 + מסך
שלום חברי
אני רוצה לקנות את המקרן הראשון שלי.
לאחר דפדוף בפורומים ואתרי בנושא אני ראיתי שבתחום 720p, ברמת מחירים נמוכה מומלצים בין היתר שני מקרנים: Optoma HD65 ו BenQ W500.
ה BenQ W500 הוא 3LCD עם הקונטרסט 5000:1, מעבד HQV.
האם הפרמטרים אלה אכן מפשפרים את התמונה?
ובסופו של דבר איזה מבין שני מקרנים אלה אתם ממליצים?
(אני ראיתי את שני המרנים בebay ב800$, משלוח+מסים לפי mustop כ300$).
(המקרן מיועד להתקנה בסלון שבו כל החלונות סגורים, צפיה ממחק של כ3.5 מטר).
בתודה מראש
יאן
אני רוצה לקנות את המקרן הראשון שלי.
לאחר דפדוף בפורומים ואתרי בנושא אני ראיתי שבתחום 720p, ברמת מחירים נמוכה מומלצים בין היתר שני מקרנים: Optoma HD65 ו BenQ W500.
ה BenQ W500 הוא 3LCD עם הקונטרסט 5000:1, מעבד HQV.
האם הפרמטרים אלה אכן מפשפרים את התמונה?
ובסופו של דבר איזה מבין שני מקרנים אלה אתם ממליצים?
(אני ראיתי את שני המרנים בebay ב800$, משלוח+מסים לפי mustop כ300$).
(המקרן מיועד להתקנה בסלון שבו כל החלונות סגורים, צפיה ממחק של כ3.5 מטר).
בתודה מראש
יאן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי מחקר שעשיתי (אני חושב שטחנתי את כל המקרנים) הגעתי למסקנה השגויה ש W500 הוא הכי טוב (בגלל ה HQV).
חבר שלי הזמין את המקרן ולמען האמת - ראו יפה מאוד. (הוא לא הכי מרוצה כי המקרן מרעיש, קי-סטון דפוק ועוד....)
כשאני הזמנתי מקרן, בחרתי ללכת על מה שהמומחים מליצים. AX200 של פנסוניק. שהוא גם 720P אבל יקר יותר באיזה 1000 שקל.
ההבדל - שמיים וארץ. אז אני לא מכיר את האחרים אבל ה W500 חמוד אבל פה זה נגמר.
ה AX200 פשוט חד, בהיר, שקט מוות (לא שומעים אותו גם בלי סאונד ברקע ואני רגיש רצח לרעשים)
חבר שלי הזמין את המקרן ולמען האמת - ראו יפה מאוד. (הוא לא הכי מרוצה כי המקרן מרעיש, קי-סטון דפוק ועוד....)
כשאני הזמנתי מקרן, בחרתי ללכת על מה שהמומחים מליצים. AX200 של פנסוניק. שהוא גם 720P אבל יקר יותר באיזה 1000 שקל.
ה AX200 פשוט חד, בהיר, שקט מוות (לא שומעים אותו גם בלי סאונד ברקע ואני רגיש רצח לרעשים)
מאיפה הזמנת?eitanrn כתב:אחרי מחקר שעשיתי (אני חושב שטחנתי את כל המקרנים) הגעתי למסקנה השגויה ש W500 הוא הכי טוב (בגלל ה HQV).
ה AX200 פשוט חד, בהיר, שקט מוות (לא שומעים אותו גם בלי סאונד ברקע ואני רגיש רצח לרעשים)...
כמה עלה וכמה מיסים שילמת?
גם את ה BENQ W500 וגם את הפנסוניק הבאנו מניו יורק עם חברים במזוודה.
רכשנו ב B&H (היהודים בני יורק) והמחיר היה מאוד זול בעקבות הדולר.
ב 2 המקרים המקרן עלה 4500 (בנקיו נרכש מזמן ופנסוניק עכשיו) - שניהם כוללים כבל HDMI 15 מטר.
זאת העלות.............
ב 2 המקרים המקרן עלה 4500 (בנקיו נרכש מזמן ופנסוניק עכשיו) - שניהם כוללים כבל HDMI 15 מטר.
זאת העלות.............
הבנתיeitanrn כתב:גם את ה BENQ W500 וגם את הפנסוניק הבאנו מניו יורק עם חברים במזוודה.
זאת העלות................
אז הרווחת שלא שילמת מיסים
עשיתי חשבון פחות או יותר עם מיסים זה יוצא 6000 שח