עזרה לגבי מחירי דרייברים - אומגה אודיו

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם חברים וחג שמח..
שאלה לי אליכם.. האם מישהו רכש דרייברים מאומגה אודיו בחולון? ואיך הם? איך השירות?
ויותר מכך איך המחירים שלהם ביקרתי קצת באתר שלהם וראיתי את כל המוצרים שלהם אך מחירים כאמור אינם מציינים אשמח מאוד אם למישהו יש את "המחירון" לדרייברים שלהם או את טווח המחירים שלהם לערך.. תודה רבה לעוזרים וחג שמח

נ.ב שואל אני שאלות אלו משום שגם אני מתכנן פרוייקט DIY של רמקולים והתעניינתי במוצרים של אלו.. מאחר ולייבא מחו"ל דרייברים זו קצת טרחה מייגעת למען האמת.. אז שוב תודה

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

רכשתי מהם בעיקר רמקולים שלמים (יש לי 5 שלהם, והיו לי בעבר עוד 2). אך יצא לי לרכוש גם זוג טוויטרים. מעבר לזה, חבר שלי רכש אצלם מספר אלמנטים לרמקולים שהוא בנה.

מחירים שלהם לא גבוהים בכלל לדעתי. משמעותית זולים יותר מ-renaudio.com שמוכרים בעיקר את אותם האלמנטים בשם אחר. לדעתי קפוץ לשם ותדבר עם לוי. מעבר למחירים הוא יוכל גם לייעץ לך קצת מה מתאים לך ומה לא.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #3 

מה בדיוק טרחה מייגעת? אתה מקבל את החלקים עד הבית....

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

קודם כל תודרה רבה על העזרה..אנטולי לפי דבריך התרשמתי שזו חברה די טובה ורצינית גם על פי דעות אחרות וכ'ו פשוט הייתי רוצה לדעת ממש מבחינה מספרית מהו טווח מחירם.. קצת לפני שהגיע לשם ואדבר עם אנשי המקום כלומר ארצה לקבל אינפורמציה מוקדמת לגבי טווח מחירהם..
ויאיר אין אמרתי שהמשלוח לא יגיע או משהו כזה.. אך באמת אעדיף לא להזמין מיחו"ל מכל מיני סיבות ובשל כך שאלתי לגבי מחיריהם.. ושוב אני פונה לאלו שאולי רכשו שם.. סתם לכדי אינדיקציה לדוגמא הוופר הזה (מהאתר שלהם) VIFA Woofer 8'' W20 CR
מהו מחירו מישהו יודע? תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #5 

אני לא יודע מהו המחיר של הוופרים של ויפא. אבל אני חושב שהטוויטרים שלהם מתחילים מאיזור ה-200-250 שקלים. לצערי, אני ממש לא סגור על זה, לכן ייתכן וכדאי שתחכה לתגובה ממישהו נוסף בעניין.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

אם אתה נעול על אלמנטים דווקא שלהם, אפשר לחשוב שיש מחבר של חברות פה...בכל אופן, כנס ליד 2 וקנה רמקולים רצפתיים שלהם או מדפיים בכמה גרושים, והינה לך אלמנטים ברבע מחיר.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #7 

תשווה ל-MADISOUND ותחליט אם זה כדאי, הם ישלחו לך ב-FEDEX וזה יגיע כעבור יומיים לארץ. תוסיף עלות משלוח של קצת יותר מ-100$ ועלות מיסוי של 30%. אני עדיין חושב שזה יהיה עדיף...

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

ראשית תודה לכל אלו שעזרו.. ויאיר אני באמת ינסה להשוות זאת גם בשביל הפרוטוקול..אך בכל אופן לא נראה לי שזה אכן יצא יותר זול.. בקיצור ממש תודה לכולכם..

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”