NZXT DUET, מארז HTPC, למישהו יש נסיון איתו?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

בעקרון המערכת שאני בונה היא חצי HTPC, המחשב מחובר לLCD 32 וישמש לצפייה בסרטי HD, אך גם ישמש להפעלת משחקים כבדים ותוכנות ברקע...
ראיתי את המארז DUET והתאהבתי בו, בגלל שזה מארז HTPC אז הוא צר יותר ממארז רגיל, אבל לפי הביקורות שקראתי עליו אין שום בעיה להתקין לו לוח סטנדרטי, כרטיס מסך עוצמתי וכו' וכו', המגבלה היחידה אולי היא שיש קירורים למעבד שלא יכנסו אבל יש גם מספיק שכן.

השאלה שלי, האם למישהו יש נסיון עם המארז הזה? הוא מגיע עם שני מאווררים 80מ"מ מאחורה שצמודים אחד לשני, זה לא מרעיש? כמו כן הספק יושב מקדימה ואני מתכוון להוסיף גם שני מאווררים 120 מ"מ מצד שמאל וצד ימין, לדעתכם כל הסיפור הזה ירעיש יותר מדי?

אני חייב לציין שחשבתי בהתחלה שמארז כזה יתחמם יותר מדי, אבל הביקורות שראיתי משבחות את הסירקולציה שלו ואומרות שעם קירור נכון הוא יקרר טוב יותר מהרבה מארזים גדולים.

ותמונה לשטוף את העיניים:
תמונה

orik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יש לי את המארז הזה,
הבעיה איתו היא מקום לדיסקים קשיחים יש בעיקרון מקום לדיסק אחד עם 2 מאווררים של 120
כמו שכתבת שאתה רוצה לשים או במקום המאווררים עוד 2 דיסקים - סה"כ 3. אפשר בעיקרון לשים עוד הארד דיסק במקום שמוגדר כ-external ונמצא מתחת ל-cd-rom אז סה"כ-4 דיסקים-שזה די מכובד למארז שמיועד ל-HTPC.
אני לא יוכל לייעץ לך ב100% כי אני עובד עם 3 דיסקים זאת אומרת בלי המאווררים ודי צפוף שם בפנים - המעבד שלי - AMD 5200 - המאוורר המקורי שלו לא מספיק לו והוא עובד על מעל 60 מעלות מה שגם תורם לרעש כי המאוורר במהירות מירבית
במקרה שלך עם 2 מאוררי 120 אני חושב שתהיה סירקולציה טובה יותר - תדאג גם לקירור שקט למעבד ויהיה בסדר אבל אל תצפה למארז שקט במיוחד.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אוקיי בעיקרון רציתי לקנות את הכרטיס HD 4850 שאמור לצאת עוד שבועיים אבל אמרו לי שהוא לא יכנס לי במארז הנ"ל :(
נורא חבל, בכל מקרה יש לי רק שני דיסקים אז אין בעיה ובמילא אני מחליף את הקירור סטוק לקירור איכותי, אבל הכרטיס מסך מבאס אותי...זה בעייתי...
אם לא את הDUET אז חשבתי על הTT MOZART שהוא גם לטעמי, לא כל כך יקר וניראה יותר מרווח.

orik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אני בכל מקרה, אם המחשב לא מיועד להיות בסלון, היתי קונה מארז איכותי "רגיל" למחשב שיהיה ברובו למשחקים ותכנות כבדות בגלל הגמישות שבחומרה הסירקולציה והבידוד רעש.

orik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני בכל מקרה, אם המחשב לא מיועד להיות בסלון, היתי קונה מארז איכותי "רגיל" למחשב שיהיה ברובו למשחקים ותכנות כבדות בגלל הגמישות שבחומרה הסירקולציה והבידוד רעש.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לא, החלטתי כבר שאני רוצה מארז HTPC, השאלה עכשיו היא איזה...
וזה לא מיועד לסלון, אבל עדיין אני מעוניין בHTPC ולא מארז רגיל. :roll:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”