כרטיס dvb-s, המלצות?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שמעתי המלצות על הכרטיסים של techno trend נסה לחפש ב ZAP
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
עוד לא החלטתי עם איזה גראבר לעבוד. יש את epgfromdvb, יש כמה עבור לינוקס, אשר קוד המקור שלהם פתוח, מה שיאפשר לי לקסטם אותם כאוות נפשי.zovirax כתב:האם אתה מתכוון לעבוד עם ה EPGFROMDVB?...
במבט ראשון נראה שברירת המחדל שלי תהיה להשתמש ביכולת המובנית של myth למשוך את ה-EPG ישירות מכרטיס DVB. עוד לא בדקתי איך התמיכה בעברית בפיצ'ר הזה.
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
http://www.satshop.co.il/technotrend.cfm
אין לי נסיון אישי עם הכרטיסים, אבל הם נחשבים מעולים, ויתנו לך גם קליטה של HD לווייני בעתיד.
אין לי נסיון אישי עם הכרטיסים, אבל הם נחשבים מעולים, ויתנו לך גם קליטה של HD לווייני בעתיד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Shed כתב:עוד לא החלטתי עם איזה גראבר לעבוד. יש את epgfromdvb, יש כמה עבור לינוקס, אשר קוד המקור שלהם פתוח, מה שיאפשר לי לקסטם אותם כאוות נפשי.zovirax כתב:האם אתה מתכוון לעבוד עם ה EPGFROMDVB?...
במבט ראשון נראה שברירת המחדל שלי תהיה להשתמש ביכולת המובנית של myth למשוך את ה-EPG ישירות מכרטיס DVB. עוד לא בדקתי איך התמיכה בעברית בפיצ'ר הזה....
כנראה ש technotrend נתמך ע"י EPGFROMDVB.
וגם יש את הקוד מקור שלו שככה תוכל לשנות אותו כרצונך.
בימים אלה אני עומד לשחרר את הגרסא החדשה של EPGFROMDVB. בגרסא הזאת יש שיפורים רבים:
1. הפרדה בין ה-GRABBER לבין ה-POSTPROCESSOR. ה-GRABBER עושה DUMP פשוט לכל המידע שנמצא ב-EPG כך שאם לא מרוצים מה-POSTPROCESSOR שאני מספק אפשר לכתוב אחד משלך. הקוד של שניהם (גם ה-GRABBER וגם ה-POSTPROCESSOR) פתוח וניתן לשינוים.
2. יש תמיכה בכרטיסי DVB-S שונים מ-TWINHAN, כולל TECHNOTREND.
מי שרוצה את הגירסא החדשה לבדיקה שיפנה אלי בפרטי.
1. הפרדה בין ה-GRABBER לבין ה-POSTPROCESSOR. ה-GRABBER עושה DUMP פשוט לכל המידע שנמצא ב-EPG כך שאם לא מרוצים מה-POSTPROCESSOR שאני מספק אפשר לכתוב אחד משלך. הקוד של שניהם (גם ה-GRABBER וגם ה-POSTPROCESSOR) פתוח וניתן לשינוים.
מי שרוצה את הגירסא החדשה לבדיקה שיפנה אלי בפרטי.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני מדבר על ה- 3200 S2. אם אני זוכר נכון ה- "מדיה סנטרס" למיניהם לא תומכים בו.Shed כתב:דווקא TT ידועים בתמיכה מהקופסא בלינוקס, לא צריך להתקין שום דריבר. כך לפחות הדור של ה-1500.aloni כתב:נחשבים נחשבים אבל כמעט לא נתמכים בלינוקס לדעתי......
HiFiMusic IL
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אני משתמש בגירסה החדשה והיא מצויינת!mpogr כתב:בימים אלה אני עומד לשחרר את הגרסא החדשה של EPGFROMDVB. בגרסא הזאת יש שיפורים רבים:
מי שרוצה את הגירסא החדשה לבדיקה שיפנה אלי בפרטי....
ובהזדמנות זאת צריך להודות ל mpogr שהביא את התוכנה לדיוק של 99% ואפס תקלות.
הוא חשב על הכל!
תודה!
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

צריך לראות אם הוא עובד עם EPGFROMDVBalvox כתב:ל-EPG אין צורך ב DVB-S2
לא יקר ובארץ: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3212...