שלום לכולם
קניתי HTPC חדש.
לאחר סיום ההתקנה + התקנה של MEGAEGP הכל נראה סביר.
בחיפוש אחר מוזיקה הכל עובד (שיר, מלחין, מבצע וכו').
כאשר אני מנסה לחפש במדריך השידורים - המערכת מודיעה שהיא צריכה להוריד את לוח השידורים. לאחר שהיא כביכול מבצעת את ההורדה - מוציאה הודעת "לוח השידורים הורד בהצלחה" המערכת לא קופצת לחיפוש.
גם לאחר ביצוע הורדת לוח השידורים, כל נסיון נוסף לחיפוש המערכת מבקשת להוריד את לוח השידורים ולא עוברת למצב חיפוש. לסיכום אני לא יכול לבצע חיפוש בלוח השידורים בכלל.
בדקתי את המשימה המתוזמנת של הורדת לוח השידורים והכל עובד כמו שצריך.
רעיונות לעזרה,
תודה
רוני
בעייה בחיפוש במדריך השידורים - מדיה סנטר ויסטה - צריך עזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לחיפוש מגיעים מהתפריט הראשי (לא מתוך לוח המשדרים), בשורה של TV + Video, נמצא בצד ימין של השורה.
לא ממש הבנתי מה קרה אצלך. האם את לוח המשדרים עצמו אתה מצליח לראות? יש אפשרות לתת screen shot?
לא ממש הבנתי מה קרה אצלך. האם את לוח המשדרים עצמו אתה מצליח לראות? יש אפשרות לתת screen shot?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
את לוח המשדרים אני רואה בסדר גמור.
גם שאני מבצע עדכון הכל נראה טוב.
שאני מנסה לבצע חיפוש - בשורה של TV + Video אני מקבל הודעה שהמערכת צריכה להוריד את הלוח המשדרים המעודכן.
לאחר שהמערכת מורידה את הלוח, אני עדיין לא יכול לבצע חיפוש, אלא המערכת מבקשת שוב להוריד את לוח המשדרים שאני מנסה לעשות חיפוש
.
תודה
רוני
גם שאני מבצע עדכון הכל נראה טוב.
שאני מנסה לבצע חיפוש - בשורה של TV + Video אני מקבל הודעה שהמערכת צריכה להוריד את הלוח המשדרים המעודכן.
לאחר שהמערכת מורידה את הלוח, אני עדיין לא יכול לבצע חיפוש, אלא המערכת מבקשת שוב להוריד את לוח המשדרים שאני מנסה לעשות חיפוש
תודה
רוני
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נשמע לי ממש מוזר, כמו איזה באג במדיה סנטר שנוצר כתוצאה מקינפוג ספציפי שלך (ולא בהכרח קינפוג לא נכון, אלא סתם משהו שהמדיה סנטר נתפס עליו). אולי שווה לשלוח על זה אימייל לתמיכה של מיקרוסופט...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"