תמיכה בHD במסך פנאסוניק PWD8
PWD8
PWD8 הוא לדעתי HD-Compatible.
כלומר, הוא מסך EDTV, ולא HD-Ready, (ומכך משתמע כמובן שגם לא Full-HD..)
אם בכל זאת חשקה נפשך להציג סיגנאל של HDTV, ישנה אפשרות. צריך לוודא שקיים סלוט של HDMI ו\או קומפוננט. אם אין לך את הסלוט הנ"ל, ניתן לרכוש ולהחליף.
מאחורי המסכים מהסדרה הזאת של פנסוניק קיימים 2 או 3 סלוטים של חיבורים. (תלוי בגודל המסך..) וניתן להחליף סלוט קיים בסלוט חדש, בכדי לשנות את פאנל החיבורים.
אבל אני לא בטוח עד כמה תראה הבדל בתמונה ביחס לדי וי די טוב... מאחר והמסך לא יציג את הפרטים הנוספים...
כלומר, הוא מסך EDTV, ולא HD-Ready, (ומכך משתמע כמובן שגם לא Full-HD..)
אם בכל זאת חשקה נפשך להציג סיגנאל של HDTV, ישנה אפשרות. צריך לוודא שקיים סלוט של HDMI ו\או קומפוננט. אם אין לך את הסלוט הנ"ל, ניתן לרכוש ולהחליף.
מאחורי המסכים מהסדרה הזאת של פנסוניק קיימים 2 או 3 סלוטים של חיבורים. (תלוי בגודל המסך..) וניתן להחליף סלוט קיים בסלוט חדש, בכדי לשנות את פאנל החיבורים.
אבל אני לא בטוח עד כמה תראה הבדל בתמונה ביחס לדי וי די טוב... מאחר והמסך לא יציג את הפרטים הנוספים...
אתה צריך לקנות כרטיס HDMI
הוא יקבל סיגנל HD אך ימיר אותו לSTV
בשורה תחתונה -תתקבל תמונה הרבה יותר יפה ממה שאתה רגיל ולדעתי שווה הענין את ההשקעה
הוא יקבל סיגנל HD אך ימיר אותו לSTV
בשורה תחתונה -תתקבל תמונה הרבה יותר יפה ממה שאתה רגיל ולדעתי שווה הענין את ההשקעה
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 09/06/2008 8:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
052-4200610
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המסך הוא לא HD.
הוא אולי יידע לקבל סיגנל כזה (דרך כרטיס כזה) אבל זה לא יהפוך את השידור ל-HD.
אם תראה "יותר טוב" זה בגלל הסיגנל ולא בגלל שפתאום הפכת את המסך ל-HD.
אם יש לך כניסת קומפוננט, לא תראה הבדל בין כניסת הקומפוננט לכניסת HDMI דרך ה-SLOT.
לדעתי, לא שווה את ההשקעה בכלל. תחסוך למסך הבא.
אם יש לך כניסת קומפוננט, לא תראה הבדל בין כניסת הקומפוננט לכניסת HDMI דרך ה-SLOT.
לדעתי, לא שווה את ההשקעה בכלל. תחסוך למסך הבא.
מנסיון שלי עם מסך זה ומוניטורים אחרים של פנסוניק יש הבדל גדול מאוד בתמונה שמתקבבלת מממיר יס HD ביציאת קומפוננט ויציאת HDMIMartinHSabag כתב:המסך הוא לא HD.
לדעתי, לא שווה את ההשקעה בכלל. תחסוך למסך הבא....
הבדל בין אנלוגי לדיגיטלי....
ואף אחד לא אמר שיהיה קסם והתמונה תהפוך לHD
למרות שאני מוכן להעמיד 10 אנשים שאינם וידאופילים וספק אם יותר מחמישה יבחינו בהבדלים וגם זה בדוק -מנסיון אמיתי
052-4200610