מחפש טלוויזיה 42 אינצ' עד 7000שח
אני מחפש טלויזיה שתיהיה בסלון די גדול (מרחק של 3-4 מטר).
הצרכים הם 70% לשידורי כבלים ו30% סרטים כרגע מDVD רגיל אבל השדרוג לסרטים ממקור HD לא יאחר להגיע, כמו כן כנראה שגם יחובר אליו XBOX360 בעתיד הקרוב.
אני לא ממש מבין בכל נושא וכל האשכולות פה כבר בילבלו אותי לכן העדפתי לפתוח אחד חדש.
LCD או פלסמה אתם תגידו לי כי כמו שהזכרתי אני לא ממש מבין בנושא.
תודה לעוזרים.
הצרכים הם 70% לשידורי כבלים ו30% סרטים כרגע מDVD רגיל אבל השדרוג לסרטים ממקור HD לא יאחר להגיע, כמו כן כנראה שגם יחובר אליו XBOX360 בעתיד הקרוב.
אני לא ממש מבין בכל נושא וכל האשכולות פה כבר בילבלו אותי לכן העדפתי לפתוח אחד חדש.
תודה לעוזרים.
ע"פ תמהיל הצפייה שלך,
מומלצת פלזמה.
במחיר הנ"ל תוכל לרכוש את ה-Q91 של סמסונג.
http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 9E1B41F%7D
מומלצת פלזמה.
במחיר הנ"ל תוכל לרכוש את ה-Q91 של סמסונג.
http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 9E1B41F%7D
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
קודם כל שיהיה חג שמחAdir88 כתב:אני מחפש טלויזיה שתיהיה בסלון די גדול (מרחק של 3-4 מטר).
תודה לעוזרים....
אם מדובר במרחק הגדול מ-3.5 מטרים הייתי ממליץ לך למתוח את תקציבך (אם זה אפשרי כמובן) לסביבות ה-10K ולרכוש את ה50Q91 של סמסונג (50 אינץ') מפני שה-42 תיהיה קטנה למרחק צפייה שכזה ועוד שהיא תתאים לך יותר ל-Xbox מבחינת תכני HD.
למה אתה מעדיף את הסמסונג על ה LG?nils3373 כתב:קודם כל שיהיה חג שמחAdir88 כתב:אני מחפש טלויזיה שתיהיה בסלון די גדול (מרחק של 3-4 מטר).
תודה לעוזרים....![]()
אם מדובר במרחק הגדול מ-3.5 מטרים הייתי ממליץ לך למתוח את תקציבך (אם זה אפשרי כמובן) לסביבות ה-10K ולרכוש את ה50Q91 של סמסונג (50 אינץ') מפני שה-42 תיהיה קטנה למרחק צפייה שכזה ועוד שהיא תתאים לך יותר ל-Xbox מבחינת תכני HD....
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שני המכשירים מומלצים , רק העין שלך תחליט , פשוט גש לראות.roeish כתב:למה אתה מעדיף את הסמסונג על ה LG?nils3373 כתב:קודם כל שיהיה חג שמחAdir88 כתב:אני מחפש טלויזיה שתיהיה בסלון די גדול (מרחק של 3-4 מטר).
תודה לעוזרים....![]()
אם מדובר במרחק הגדול מ-3.5 מטרים הייתי ממליץ לך למתוח את תקציבך (אם זה אפשרי כמובן) לסביבות ה-10K ולרכוש את ה50Q91 של סמסונג (50 אינץ') מפני שה-42 תיהיה קטנה למרחק צפייה שכזה ועוד שהיא תתאים לך יותר ל-Xbox מבחינת תכני HD.......
השיקולים שלי היוroeish כתב:למה אתה מעדיף את הסמסונג על ה LG?nils3373 כתב:קודם כל שיהיה חג שמחAdir88 כתב:אני מחפש טלויזיה שתיהיה בסלון די גדול (מרחק של 3-4 מטר).
תודה לעוזרים....![]()
אם מדובר במרחק הגדול מ-3.5 מטרים הייתי ממליץ לך למתוח את תקציבך (אם זה אפשרי כמובן) לסביבות ה-10K ולרכוש את ה50Q91 של סמסונג (50 אינץ') מפני שה-42 תיהיה קטנה למרחק צפייה שכזה ועוד שהיא תתאים לך יותר ל-Xbox מבחינת תכני HD.......
1.אחריות 3 שנים (ל-LG שנתיים )
2.לדעתי סמסונג היא חברה אמינה יותר
3.Q91 הוא דגם מאוד פופולרי גם בחו"ל שזכה לביקורת חיובית מאוד ועל הסידרה החדשה של-LG בקושי יש מידע באינטרנט . לא מצאתי שום סקירה אליו
4.למרות כל ''החידושים'' של LG עדיין אהבתי יותר תתמונה של סמסונג