אני שמעתי על חברה בשם LEXUS, קודם כל איך החברה? ודבר שני איזה עוד חברות אתם יכולים להמליץ לי? ואיפה ניתן להשיג את החוטים הנ"ל שאתם מציעים?
תודה מראש

עמיתamitbak כתב:כבלים מצויינים באיכות של מונסטר ולמעלה.
עד היום לא הוכח בשום מקום שיש הבדל בין כבלים
אלא אים מישהו יוכיח לי אחרת....
מיכאל,michael123 כתב: מבחינתי, המותג מתחיל כאשר כמה ירחונים אנגלים ואמריקנים נותנים סקירות טובות למוצריהם - כלומר, מישהו בעל אוזן מנוסה בחן אותם
וההשוואה בין ירחונים שונים וגם ב-AUDIOREVIEW סותרת את סובייקטיביות..
אני גם מדבר על סקירות לאורך כמה שנים, לא הופעה חד-פעמית...
איכות בנייה מאוד ירודה והחומר שממנו עשויים הגידים מתפורר מהר.MartinHSabag כתב:אתה מתכוון לאיכות בניה (יש לך דוגמא?) או לאיכות סאונד/תמונה (איך בדקת?) ?הכבלים של לקסוס זולים אבל באיכות מאוד ירודה......

אצלי בכבל INTERCONNECT - ההלחמות באחד הפלאגים התפרקו , נוצר נתק לאורך הכבל עצמו.zeev78 כתב:הכבלים של לקסוס זולים אבל באיכות מאוד ירודה....

מעבר לאיכות הבניה, ה-look והבראנד, לכבל יש גם מספר פרמטרים פיזיקליים (אתה יכול להרחיב..)vitalyi כתב:מיכאל,michael123 כתב: מבחינתי, המותג מתחיל כאשר כמה ירחונים אנגלים ואמריקנים נותנים סקירות טובות למוצריהם - כלומר, מישהו בעל אוזן מנוסה בחן אותם
וההשוואה בין ירחונים שונים וגם ב-AUDIOREVIEW סותרת את סובייקטיביות..
אני גם מדבר על סקירות לאורך כמה שנים, לא הופעה חד-פעמית...
ממש לא (במיוחד בתחום הכבלים)... אתה מייחס חשיבות יתר למה שכותבים בסקירות. לכבל עצמו אין תכונות "מוסיקליות" - התאמתו של הכבל למערכת מאפשרת לה להיפתח ולהישמע במיטבה. וכבל שמשפר פלאים את הסאונד במערכת א', יכול להרוס אותו במערכת ב' – איך אפשר לסקור כזה דבר?
ובחזרה לשאלה של פותח השרשור: במקרה של מערכות ברמה סטנדרטית (לרכב או לבית) אין שום חשיבות לסוג הכבל, הוא רק צריך להיות תקין ועם מגעים טובים בפלגים....