דרושה טלויזיה, 2000 שקל, לפי פרמטרים
אהלן, ערב טוב, וחג גבינה שמח לכולם.
אני זקוק להמלצה לטלויזיה לבית, לא משנה לי שק"ק (CRT), LCD או פלאסמה, העיקר שהגובה שלה לא יעלה על 50 סנטימטר, והרוחב שלה לא יעלה על 80 סנטימטר, כי אלו הרהיטים שיש לנו בבית שבהם צריכה להכנס הטלויזיה החדשה.
יש לנו כבר מגבר ורמקולי סטריאו מדפיים מעולים, ולכן אם אפשר מסך ללא רמקולים אבל טוב יותר (=מנצל טוב יותר את התקציב), עדיף. מותר לחרוג ב-500-400 שקל, אבל רצוי שלא כי התקציב גם ככה נמצא בקושי.
בתודה,
אורן.
נ.ב,
אה, אני די חדש פה, ככה שאם עברתי על חוק, אני מוכן לתקן.
אני זקוק להמלצה לטלויזיה לבית, לא משנה לי שק"ק (CRT), LCD או פלאסמה, העיקר שהגובה שלה לא יעלה על 50 סנטימטר, והרוחב שלה לא יעלה על 80 סנטימטר, כי אלו הרהיטים שיש לנו בבית שבהם צריכה להכנס הטלויזיה החדשה.
יש לנו כבר מגבר ורמקולי סטריאו מדפיים מעולים, ולכן אם אפשר מסך ללא רמקולים אבל טוב יותר (=מנצל טוב יותר את התקציב), עדיף. מותר לחרוג ב-500-400 שקל, אבל רצוי שלא כי התקציב גם ככה נמצא בקושי.
בתודה,
אורן.
נ.ב,
אה, אני די חדש פה, ככה שאם עברתי על חוק, אני מוכן לתקן.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
חג שמח!
לפי התקציב והמימדים אתה יכול לקנות רק LCD בגודל 27/26 אינץ' יד שניה או להוסיף כ-1000 לחדשה. במקרה ותוכל לדחוס עד 81 -83 ס"מ ברוחב תיהיה לך האפשרות התאורטית לרכוש 32 אינץ' אבל זה כבר כפול מתקציבך. סתם בשביל הסקרנות - מה מרחק הצפיה שלכם?
לפי התקציב והמימדים אתה יכול לקנות רק LCD בגודל 27/26 אינץ' יד שניה או להוסיף כ-1000 לחדשה. במקרה ותוכל לדחוס עד 81 -83 ס"מ ברוחב תיהיה לך האפשרות התאורטית לרכוש 32 אינץ' אבל זה כבר כפול מתקציבך. סתם בשביל הסקרנות - מה מרחק הצפיה שלכם?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה יכול למצוא טלויזיות CRT טובות ומשומשות במחיר הקטן משמעותית מהתקציב הנ"ל - אין טעם לדעתי לקנות CRT חדשה פשוט חבל על הכסף.ORENSTC כתב:אין אפשרות לאיזה טלויזיה שהיא לא LCD, למשל, CRT? או שק"ק, בעברית? התקציב הונמך, דרך אגב, ל-1500 שקל ומטה, שמסתבר שההורים שלי גם ככה מתקשים להוציא....