קודם כל כמובן שה PW8 יותר טוב בעיקר מבחינת חיבורים, אבל הוא יעלה יותר יקר, האם צפית בפלזמה שאתה הולך לקנות ? עשית השוואות עם דגמים אחרים ? אם המקסימום של תקציבך זה בסביבות ה 10000 שח אז זה בהחלט מחיר טוב מאוד ושווה ללכת על פלזמה זו , תעשה חיפוש בפורומים לגבי הפלזמה ככה תוכל להבין את היתרונות והחסרונות.
תודה לירון דבר ראשון!
אמממ... עשיתי המון חיפושים בפורום יש אחלה חומר אבל....
עדיין לא ממש הצלחתי להבין מה טוב יותר בשביל VR5 או PW7 מאיזו אני אהנה יותר.
כי? למה דווקא PW7...
וראיתי את שתיהם בפעולה אחת לי השניה... והVR5 נראת לי איכותית יותר משום מה.
אוףףף נהייתי משוגע כבר
דרך אגב יש לי HOT, 80% TV
ו20% DVD.
קבלת מחיר מצויין. אין כל הצדקה להוסיף 3000 ש"ח על הנק.
השיפור אם קיים בכלל הוא זניח ביותר.
אתה יכול ללכת לישון בשקט.
אתה מקבל מסך מעולה בדיל מעולה.
נשמע כיאלו אני מוכר לך את המסך...
בלי שום קשר למחיר שקיבלת (מחיר מצוין ומדהים לדעתי) מסך הפאנאסוניק מעולה בהשוואה ל-NEC ובהשוואה למסכי EDTV אחרים.אין שום הצדקה לשלם סכום כסף נכבד נוסף תמורת ה-NEC.אתה יכול לישון בשקט ולהזמין מסך זה לא תמצא איכות ודיל כזה לגבי כל מסך.
kingshoko אומר בעצמו שהוא נהנה יותר מהנק ,לגבי ההפרש זו החלטה שלו אם זה מוצדק , הרי בסופו של דבר הוא יצטרך לחיות עם ההחלטה שלו, לי קרה פעם-פעמים שגם חשבתי שההפרש לא מוצדק במוצר מסוים למרות שהמוצר היקר היה טיפה יותר טוב לקחתי את היותר פשוט ותאמין לי שלא ישנתי טוב בלילה והצטערתי , לכן העניין פה הוא אישי , מה שנראה לך לא מוצדק לי יכול להראות הכי נכון.
ערב טוב
מקובל עליי מה שאתה עונה לגבי החלטת הקונה.לדעתי האישית אין שום הצדקה להוציא 3000 ש"ח על מסך ה-NEC הוא פשוט לא יותר טוב (אם בכלל) ב-3000 ש"ח יותר מהפאנאסוניק.אני מאמין שכמעט כל חברי האתר יסכימו איתי לגבי 2 דגמים אלה.
רגע....יכול להיות שאתה בעליו של מסך NEC?
רשמת בעצמך שזו דעתך האישית והרוב פה לא כל כך מעניין כי זה לא בחירות ויש לך את החופש להחליט מה אתה עושה עם כספך, יש אנשים שעל הבדל של פיפס ישלמו יותר ממה שאתה יכול לתאר רק כדי שתהיה להם ההרגשה שיש להם את הטוב ביותר ואני אחד מאלה ( כמובן במגבלות תקציב ) לכן אם ההפרש מוצדק או לא זה עניין אישי .
אין שום הצדקה להוסיף 3000 ש"ח. בסך הכל שני הדגמים נותנים ביצועים דומים עם יתרון קל לפנסוניק. זה לא שמדובר על שני דגמים שונים של אותו יצרן שהאחד מהם הוא בעל נתונים טובים יותר כך שלהפרשים במחיר יש סיבה.
כאן אנחנו מדברים על הבדלים מינוריים ביותר, למעט המחיר שמכריע את הכך לטובת הפנאסוניק.
תאמת גם אני חושב שההפרש לא מוצדקת כי באמת "פינקו" אותי במחיר
מה לגבי חיבורים לממיר DVD וכו'... לא תהיה לי בעיה עם ה PW7? המכשירים דומים מבחינת חיבורים?