חיבור אופטימלי של טושיבה A3500 ל-YES

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
roi777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לפורום הנכבד
קראתי כמה דברים פה שכולכם כתבתם והבנתי שיש פה אנשים ממש חכמים ולכן החלטתי להצטרף גם לפורום
אז ככה
אתמול הייתי בגני התערוכה בת"א ואחרי סיבוב קצרצר החלטתי לקנות lcd טושיבה 32 אינ'ץ דגם A3500 בסוף הביאו לי A3500E ובכלל מהרגע הראשון התאכזבתי מכל האיכויות תמונה שראיתי בכל הפלזמות ואל סי די שהיו שם אבל החלטתי שאני חייב לקנות אז קניתי.
השאלה הראשונה שלי היא כזאת: מה ההבדל בין A3500 שקניתי לבין A3500E שקיבלתי האות E בסוף אומרת משהו? קיבלתי משהו יותר טוב? או שרימו אותי?
שאלה שניה ויותר חשובה זה שהבנתי שלפחות אני יכול לשפר איכשהוא את איכות התמונה עם component שזה כביכול היציאת שידור שמשדרת הכי טוב(תקנו אותי אם אני טועה) כי זה מה שבעיקרון הבנתי.
ומכל מה שכתבתם בכל הפורום בנושא לא הצלחתי להבין דבר אחד מה הכי טוב או יותר טוב כבל שמצד אחד שלו יש scart שאני יוכל לחבר לממיר הYES שיש לי ומהצד השני של הכבל יש חיבורי COMPONENT או לקנות מתאם SCART TO COMPONENT ואז לקנות גם כבל COMPONENT ואז לחבר בין המתאם לטלויזיה???
וואי אני מה זה מצטער שכתבתי הרבה ועל כל השאלות אבל זה מה זה חשוב לי כי באמת קניתי 2 טלויזיות אחד לי אחד לאחי ואנחנו מה זה מאוכזבים מהאיכות כי למרות הכל הרי טושיבה זה טושיבה לא?
אני שוב מתנצל ובאמת יודה למי שיעזור לי ! ! !
נערך לאחרונה על ידי roi777 ב 09/06/2008 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. תתחדש ותהנה וברוך הבא.
2. אני מציע לך לערוך את הכותרת של ההודעה למשהו יותר אינפורמטיבי למשל, "חיבור אופטימלי של טושיבה A3500 ל-YES", זה משהו שיימשוך הרבה יותר אנשים וגם יסנן לך מראש אנשים שיש להם ניסיון בתחום הזה.
3. לא ניתן לחבר SCART לקומפוננט ישירות או ע"י כבל בלבד אלא צריך בדרך מכשיר קטן שנקרא טראנסקודר.

קרא את זה:

http://www.hometheater.co.il/article824.rotator
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roi777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה תודה תודה רבה על המידע קראתי את זה והבנתי שבשביל האיכות הכי טובה אני צריך את הטרנסקודר כבל SCART TO SCART וכבל COMPONENT
אבל לא הבנתי משהו אחד בכתבה מדובר על כבל קומפוננט אנאלוגי וכבל קומפוננט דיגטלי זה אותו דבר או שמה?
ומתנצל מראש אני פשוט בור ועם הארץ בכל הנושא הזה זה ממש חדש לי
עוד דבר שקראתי פה הודעה של בן אדם שהלך באמת על פי כל ההמלצות כאן שזה באמת כמו שאומרים כאן נותן כביכול את האיכות שידור הכי טובה אבל ברגע שהוא שילם כל כך הרבה כסף(כי תאכלס לפי חישובים שעשיתי זה עלות של 1000 ש"ח פלוס מינוס) אז פשוט זה היה לו בעיות והוא אמר שהוא העדיף לבסוף לראות אפילו עם הקומפוזיט
איך יודעים מה עושים

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

כבל קומפוננט הוא כבל קואקסיאלי עם עיכבה של 75 אוהם שבכל קצה שלו יש מחבר RCA. במקרה משתמשים באותו הכבל גם בשביל להעביר אודיו דיגיטאלי.

ולפני שתפזר הרבה כסף על דברים שאתה בעצמך מודה שאתה לא ממש מבין בהם, מדוע שלא תחבר את המסך שלך דרך s-video? ההפרש באיכות בין s-video ל RGB/Component די זניח בחיבור למסך 32 אינטש לבין ממיר של Yes. כבל SCART ל S-Video עולה פחות מ 100 שקל ותמיד תוכל לפזר יותר כסף בעתיד אם תרצה, באמת שלא נפריע לך ולא נעמוד בדרכך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #5 

מסכים עם Catskinner
נסה קודם כבל סקארט ל S-VIDEO .

roi777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

יש לי מעין מתאם כזה כאילו מחברים אותו ליציאת SCART של הממיר ומהצד השני שלו יש 4 יציאות כאילו 2 של אודיו (אדום ולבן) ואחד של וידאו(צהוב) ויציאה אחת של S-VIDEO אז חיברתי כבל SVIDEO מהדבר הזה לטלויזיה ועדיין האיכות נשארה אותה דבר
יש מצב שבכבל עם הSCART והצד השני שלו זה S-VIDEO רואים יותר טוב?

roi777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אפשר בבקשה את העזרה?

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”