סיכום ביקור של היי ג'ק בחברת Syabas

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
יוני_א פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

היי ג'ק מ MPC היה אורח של חברת syabas במלזיה - ניתן לקרוא את סיכום הביקור כאן - http://www.mpcclub.com/dreamline/index.html

מעניין לקרוא את התוכניות העתידיות, על המוצרים הקרובים שזיו הציג (+ תמונה של ה A-110), מה משמעות השם syabas, ואיך היי ג'ק נראה :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

מעניין מאוד!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #3 

בתמונה שבקישור המצורף, TL LIM הינו האדם מאחורי ה Nick של popcornhour בסקייפ, הוא נשיא Syabas ומייסד החברה.
Peter Tiang הינו אחד הבחורים המרכזיים שאני מטריד אותו יומם וליל על תיקונים ושיפורים בשל תפקידו בחברה. הוא בעצם זה שמחליט איזה פיצ'ר חשוב ומכתיב לצוות הפיתוח על מה לעבוד כעת.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #4 

יוני_א כתב:היי ג'ק מ MPC היה אורח של חברת syabas במלזיה - ניתן לקרוא את סיכום הביקור כאן - http://www.mpcclub.com/dreamline/index.html

מעניין לקרוא את התוכניות העתידיות, על המוצרים הקרובים שזיו הציג (+ תמונה של ה A-110), מה משמעות השם syabas, ואיך היי ג'ק נראה :)
...
תודה, בהחלט מעניין.

זיו, איך לא הזמינו אותך?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

כמו שאתה יודע, הכל מסתכם ב $.
אתר MPC הינו אתר מסחרי אשר מארגן קניות קבוצתיות של מזרימי מדיה. החברות השונות תמיד ששות לקראת אתרים כאלו מכיוון שבדרך זו הם יכולים למכור כמות גדולה יחסית. בנוסף, האתר מתנהל בשפה האנגלית ולכן הוא מקבל חשיפה גלובלית ובעל מומנט רכישה גדול יותר מאשר האתר שלנו.
אתר MPC מפנה הרבה רוכשים ל Popcorn Hour ולכן יש עניין להחזיק אותם קרובים מאוד לליבם, לפיכך אחת המטרות העיקריות של קיום המפגש בין Syabas ל Hi-Jack הייתה להרחיב את העסקים בין 2 הצדדים.

אנחנו נוכל בעתיד הקרוב לצפות למספר רכישות מרוכזות של מוצרי Popcorn Hour תחת מטריית הניהול של MPC.

נ.ב
מישהו רוצה להצטרף איתי לניחושים לגבי הבחירות החודשיות הקרובות של Hi-Jack למזרימי המדיה המוצלחים ביותר?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 769#513769
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 979#537979

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #6 

זיו,

הסיכומים של HIJACK לא ממש מאוזנים בעיני. הוא בחור מאוד רגשי, כך שאם מישהו מרגיז אותו הוא יעניש אותו ואם משהו מרגש אותו (אפילו שזה לא מתקדם כמו דברים אחרים) הוא יקדם אותו לראש התור.

אני אדם אימפירי, אני רוצה לראות תוצאות בשטח ולא השערות, תקוות, אמונות או פוליטיקה/טובות הנאה. אין לי מושג אם זה המקרה שם, אבל הוא איבד בעיני את כל הקרדיביליות שלו.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6602
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

הוא איבד בעיני את כל הקרדיביליות שלו.
...
אני לגמרי מסכים איתך עפר. גם הוא וגם האתר שלו מוסחרו לחלוטין. מבחינתי הוא כבר איבד את האמינות שלו

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #8 

לדעתי שפכתם את המים עם התינוק..

כל אתר חב את קיומו למיסחור כזה או אחר.
רק לאחרונה ראיתי טוקבקים ב2 אתרי כלכלה גדולים שמאשימים את עורכי 2 האתרים הללו שמדווחים "מתוך פוזיציה" - כלומר כל אתר מדווח מתוך האינטרס הכלכלי של בעליו..

צריך להיות עניינים ולא רגשנים כמו שאמר עופר ובצדק.
לדעתי בסקירות שלו הוא ענייני ואמפירי בכל הנוגע לצדדים הטכניים הן מבחינת המפרט והן מנקודת ראותו של הלקוח - לגבי הסיכומים שלו זה כבר עניין אישי של הקורא, אתה יכול להסכים או לחלוק עליו אבל לפחות יש לך את מירב העובדות מונחות לפניך כדי להחליט עצמאית.

אגב הבחירה שלו ב EGREAT האלמוני ככה עוד לפני שראינו סקירה.. מתמיהה בלשון המעטה, אבל אחרי שראינו את הסקירה לי זה מתיישב דיי טוב..
מבחינת תמורה לדולר ודרישות המשתמש הוא בחר נכון.

ולעצם הסיקור/הביקור שלו ב SYBAS.. זה רק אני או שגם אתם קיבלתם את הרושם שאפשר לשכוח מפורמטי האודיו החדשים ?! :o

היו רמזים עבים מצד SYABAS שלא ניתן לבצע PASSTHROU עקב בעיות רישוי כמו ..
"יתכן וחברת דולבי לא תסכים לספק רישוי לאפשר לנגני מדיה את הפיצ'ר הזה בניגוד ליצרני נגני בלו-ריי... " - בוא לא נשכח הרי שנגני מדיה כמו הNMT משמשים לניגון RIPS מהורדות מהרשת.. (עניין החוקיות?)
בנוסף נרמז שעלויות הרישוי של פורמטי האודיו החדשים הם מעבר ליכולת של חברה בסדר גודל של SYABAS שוב בניגוד ליצרני ענק כמו PHILIPS, SONY וכו.. (ציטוט)

אם כך האם הHDMI 1.3 הופך למעשה למיותר..? :?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9 

הבעיה המרכזית עם הביקורות של MPC זה לא שהן בלתי מאוזנות אלא שהן בלתי ניתנות לביקורת היות והמטודולוגיה שהם משתמשים בה לבחינת ביצועים אינה מתועדת כלל או מוסברות באופן שטחי ולא בטוח בכלל שהיא עקבית בבחינת המוצרים.

אולי הם קרובים לצלחת של היצרנים ואולי זה סתם מזל אבל בהרבה מקרים הם המקור הראשון והיחיד לבקורת וחוות דעת של מוצר חדש, ראה TVIX 6500A לדוגמא. כך שהשילוב הלא בריא של בלעדיות בסקירות וביקורות שלא תמיד ניתן להבין מאיפה באו התוצאות, הוא דבר שגורם לי להרבה אי נוחות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #10 

SYABAS זאת לא הרשימה אותי בכלל, אלא להפך - טוב שמחיר ה-POPCORB הוא מצחיק למדי
מענין שאף חברה מערבית שמפתחת middleware ל-IPTV לא מפתחת משהו דומה.. (MICROSOFT לא נחשב)
(ברח לי השם, יש חברה אנגלית שנפגשתי איתם פעם.. )

הרי כולם בתחות - MOTOROLA, SIEMENS שביצעו מספר רכישות של חברת לא מזמן..

יוני_א פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #11 

michael123 כתב:SYABAS זאת לא הרשימה אותי בכלל, אלא להפך - טוב שמחיר ה-POPCORB הוא מצחיק למדי
...
אחרי כל הדיונים על עלויות הרישוי, ברור שהמוצר זול בין השאר מכיוון שויתרו על כל העלויות החיצוניות. כמו שהיי ג'ק מסכם -

I do ask myself though after all (...) is the NMT pricing really a breakthrough or just a normal fact after licensing for DVD (which obviously added a high cost to the previous DVD players loaded with Syabas middleware) has been removed?

וכמובן שמדובר בכל הרשיונות (כולל של האודיו) ולא רק ב DVD.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #12 

הטענה נשמעת לי מגוחת כי יש מלא DVD בסופר בגרושים מחברות סיניות לא מוכרות..
אז הם מדברים על licensing?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

ziv_r כתב:כמו שאתה יודע, הכל מסתכם ב $.
אתר MPC הינו אתר מסחרי אשר מארגן קניות קבוצתיות של מזרימי מדיה. החברות השונות תמיד ששות לקראת אתרים כאלו מכיוון שבדרך זו הם יכולים למכור כמות גדולה יחסית. בנוסף, האתר מתנהל בשפה האנגלית ולכן הוא מקבל חשיפה גלובלית ובעל מומנט רכישה גדול יותר מאשר האתר שלנו.
אתר MPC מפנה הרבה רוכשים ל Popcorn Hour ולכן יש עניין להחזיק אותם קרובים מאוד לליבם, לפיכך אחת המטרות העיקריות של קיום המפגש בין Syabas ל Hi-Jack הייתה להרחיב את העסקים בין 2 הצדדים.

אנחנו נוכל בעתיד הקרוב לצפות למספר רכישות מרוכזות של מוצרי Popcorn Hour תחת מטריית הניהול של MPC.

נ.ב
מישהו רוצה להצטרף איתי לניחושים לגבי הבחירות החודשיות הקרובות של Hi-Jack למזרימי המדיה המוצלחים ביותר?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 769#513769
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 979#537979
...
שלושת הגדולים לחודש מאי הם.... (תופים)
ISTAR 1.3
EGREAT (עבר שינוי חומרה פנימי כמו גם קוסמטי חיצוני)
HDX 900

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

dizingof,
אלו ההימורים שלך?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

ziv_r כתב:dizingof,
אלו ההימורים שלך?
...
לא שלי.. :)
הבחירה של הייג'ק
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=556

הפופוקורן נזרק החוצה מהשלישייה הפותחת.
למה? כי.. לHDX900 יש כפתור ON-OFF בחזית .. :roll:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #16 

אגב, הביקורת אשר נערכה ל eGreat ועדיין לא פורסמה נעשתה לגרסה החדשה של המזרימדיה, עם העיצוב החדש והשיפורים בחומרה.
יש ברשותי את 3 המכשירים והבחירה תמוהה מאוד, במיוחד כאשר גרסת הקושחה האחרונה לשלושת המכשירים הינה יחסית פרימיטיבית לעומת הגרסה האחרונה של ה A-100.
שום מילה על ה 6500? בהחלט בחירות אשר מעוררות פליאה.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

dizingof כתב:לדעתי שפכתם את המים עם התינוק..

כל אתר חב את קיומו למיסחור כזה או אחר.
רק לאחרונה ראיתי טוקבקים ב2 אתרי כלכלה גדולים שמאשימים את עורכי 2 האתרים הללו שמדווחים "מתוך פוזיציה" - כלומר כל אתר מדווח מתוך האינטרס הכלכלי של בעליו..

צריך להיות עניינים ולא רגשנים כמו שאמר עופר ובצדק.
לדעתי בסקירות שלו הוא ענייני ואמפירי בכל הנוגע לצדדים הטכניים הן מבחינת המפרט והן מנקודת ראותו של הלקוח - לגבי הסיכומים שלו זה כבר עניין אישי של הקורא, אתה יכול להסכים או לחלוק עליו אבל לפחות יש לך את מירב העובדות מונחות לפניך כדי להחליט עצמאית.

אגב הבחירה שלו ב EGREAT האלמוני ככה עוד לפני שראינו סקירה.. מתמיהה בלשון המעטה, אבל אחרי שראינו את הסקירה לי זה מתיישב דיי טוב..
מבחינת תמורה לדולר ודרישות המשתמש הוא בחר נכון.

ולעצם הסיקור/הביקור שלו ב SYBAS.. זה רק אני או שגם אתם קיבלתם את הרושם שאפשר לשכוח מפורמטי האודיו החדשים ?! :o

היו רמזים עבים מצד SYABAS שלא ניתן לבצע PASSTHROU עקב בעיות רישוי כמו ..
"יתכן וחברת דולבי לא תסכים לספק רישוי לאפשר לנגני מדיה את הפיצ'ר הזה בניגוד ליצרני נגני בלו-ריי... " - בוא לא נשכח הרי שנגני מדיה כמו הNMT משמשים לניגון RIPS מהורדות מהרשת.. (עניין החוקיות?)
בנוסף נרמז שעלויות הרישוי של פורמטי האודיו החדשים הם מעבר ליכולת של חברה בסדר גודל של SYABAS שוב בניגוד ליצרני ענק כמו PHILIPS, SONY וכו.. (ציטוט)

אם כך האם הHDMI 1.3 הופך למעשה למיותר..?
:?
...
?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #18 

חברת Syabas לא יכולה להרשות לעצמה כי המתחרים שלה יהיו בעלי יכולת Passthrough והם לא ולכן הם ישלמו כל סכום עבור רשיון אשר ידרש מהם (או שפשוט לא ישלמו ויאפשרו זאת עם כל הסיכונים הגלומים בדבר).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”