הכונן הקשיח עם כל ההקלטות שעשיתי עד היום קרס אתמול. מאות שעות הקלטה אם לא למעלה מכך הלכו לטמיון . אני בשלבים לשחזור המידע שלא יסולא בפז.
אני יודע, זאת היתה ממש אווילות משרישה לא לשמור גיבויים.
אני מקווה שיוכלו לשחזר לי את המידע. הבעיה כנראה פשוטה יחסית והיא כנראה בעיה ב-INTERFACE האלקטרוני שמקצר את הספק של 12V-.
על עצמי. לי. מקווה ל
למדתי לקח, מעכשיו גיבוי לכל הקלטה ולכל עבודה.
העיקר שיהיה לכם חג שמח.
נערך לאחרונה על ידי chalmh ב 08/06/2008 21:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
אני כבר בקשר עם 2 גורמים.
השיטה תהיה לשמור כל תקליט על DVD שיכיל את ההקלטה RAW SIGNAL ואת התוצאה הסופית בפורמט הרחב ביותר. אבל בראש וראשונה חשוב לשמור את ה-RAW SIGNAL.
חנן,
תחי המחרשה !!!
הבעיה היא שחלק מהתקליטים שהקלטתי הם לא מהאוסף שלי אלא של חברים וצריך ללקטם שוב אם מלאכת השחזור לא תצלח. אבל אני אופטימי.
דרך אגב גם קרה לי משהו משמח היום כקונטרה. קיבלתי דוגמיות רכיבים חדשים דנדשים מהתנור לבדיקה על הבונבוניירה שלי שהגיעו ישירות מ-NATIONAL SEMICONDUCTOR סינגפור. אני נמצא אתם בשיתוף פעולה ראשוני של בדיקה של הרכיבים שלהם. אולי יצא משהו טוב מהבונבוניירה. אני מנסה לשכנע אותם לייצר איזה EVALUATION BOARD לפונו סטייג' אודיופילי כך שאם זה יצא לפועל אני מניח שכולם יוכלו ליהנות מהפרי.
אפתח אשכול נפרד בנושא בהמשך היום.
חנן,
תחי המחרשה !!!
איזה שיטטטטטטטטטטטטטט .....
יואוו פשוט זה תמיד מפתיע בזמנים לא צפויים וללא אזהרה כמה חבל...
יש אפשרות עד כמה שאני יודע לשחזר ע"י תוכנות " ריקובריי " כמו זו :
היום בצהריים קיבלתי את הדיסק החדש עם החומר המשוחזר במלואו. איזה כיף זה היה להאזין שוב לחומר שנשאר חי וקיים. אני כרגע בשלב של התקנות של כל התוכנות במחשב. מקווה לחזור ל"עבודה" מהר.
והעיקר - הלקח נלמד: גיבוי, גיבוי, גיבוי.
שבת שלום.
חנן,
תחי המחרשה !!!
אני לא נוטה לעשות "פרסומת" לבתי עסק. אבל אם שאלת...
יש לי חבר בעל חנות מחשבים ומעבדה למחשבים בעפולה RCC אלקטרוניקה ומחשבים. הם בעלי תודעת שירות בלתי רגילה והחבר הוא אדם מאוד מיוחד כאדם וכבעל מקצוע ובעל עסק. הוא ממש הרגיע אותי לפני שבוע והבטיח שהכול יהיה בסדר והוא אישית פותר לי את הבעיה. ואכן כך היה. התקלה היתה פשוטה יחסית והתבטאה ב-SUPRESSOR תקול על אספקת ה-12V לדיסק מה שקיצר את הספק של המחשב (הדיסק מקצר). הייתי יכול לתקן את הבעיה בעצמי כי בעצם הגעתי לדיאגנוזה באופן עצמאי. מכיוון שהדיסק היה עדיין במסגרת האחריות העדפתי שהמעבדה תבצע את המשימה.
העיקר שהכול חזר למקומו.
חנן,
תחי המחרשה !!!