חשבתי על קנית שארפ 37" WD1 במשך זמן מה עד שהבנתי מאחד הפוסטים פה שה-PX5 מחליף אותה. עם זאת ה- PX5 זולה משמעותית כ-1000 ש"ח פחות מה- WD1 וזה קצת מחשיד. יוצא שדווקא השארפ עם 10 שנים אחריות זול יותר מדגמי ההיטאצ'י והטושיבה המקבילים. איפה הקאץ'?
האם יש פה מישהו שרכש את הטלוויזיה או ראה אותה ויכול להמליץ עליה?
Sharp PX5M
היא מיוצרת במלזיה-שם הבעיה.
היבואנים של שארפ ובכלל רוצים מתח רווחים גדול ככל האפשר על כל מוצר. ומי שמקבל מוצרים ברמה נמוכה הם הלקוחות. למה אין בארץ טושיבה אשר מיוצרת ביפן? בגלל שליבואן יהיה מתח רווחים נמוך. את היבואנים ממש לא מעניין שתקבל מוצר באיכות גבוהה. וכל עוד אנשים קונים את המוצרים האלו בכמויות אז מבחינת היבואן המצב נפלא. אם אנשים היו מוכנים לקבל רק תוצרת יפן או גרמניה או אירופה המערבית-אז ליבואנים לא היתה ברירה. בנתיים כל קנייה שעשיתי בסין או במדינות הדומות הפכה לחלום בלהות.
תודה על המידע הזה
הבעיה היא שהיתי קצת פזיז וזכיתי בה בתן מחיר ב- ynet shops, עכשיו יש לי הרגשה לא טובה לגביה ואני חושב לבטל את זה
אם בכל זאת יש למישהו את הטלויזיה ויוכל לספר קצת על איכות התמונה שלה והאם יש איזושהי בעיה איתה אני אשמח
הבעיה היא שהיתי קצת פזיז וזכיתי בה בתן מחיר ב- ynet shops, עכשיו יש לי הרגשה לא טובה לגביה ואני חושב לבטל את זה
אם בכל זאת יש למישהו את הטלויזיה ויוכל לספר קצת על איכות התמונה שלה והאם יש איזושהי בעיה איתה אני אשמח