ממש לפני קניה, התלבטות בין 5 מסכים
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 451
שלושת המסכים הם:
טושיבה AV500
טושיבה C3502PG עם סקארט
LCD פיליפס 5322
פלזמה LG דגם 200
פלזמה סמסטנג Q91
רשמתי פה כבר כמה פעמים, השימושים שלי הם 50% כבלים, 25% פלייסטישן, 25% סרטים מהמחשב.
ממה שאני מבין בשידורי HD יש יתרון ל LCD, כך גם בחיבור למחשב ופלייסטישן (בשל עניין הרזולוציה), יש ל LCD גם יתרון שאין בו את החשש מצריבות ואת בעיית ההשתקפות (יש לי חלון מטר אלכסונית מהמסך וזה מפחיד אותי שזה יפריע), מול כל היתרונות הללו יש יתרון לפלסמה בשידורי כבלים רגילים, כמו שאני רואה את זה בשנים הקרובות יהיו יותר ויותר ערוצי HD כך שהיתרון הזה של הפלסמה יתגמד, אני צודק? על מה אתם ממליצים לי ללכת?
טושיבה AV500
טושיבה C3502PG עם סקארט
LCD פיליפס 5322
פלזמה LG דגם 200
פלזמה סמסטנג Q91
רשמתי פה כבר כמה פעמים, השימושים שלי הם 50% כבלים, 25% פלייסטישן, 25% סרטים מהמחשב.
ממה שאני מבין בשידורי HD יש יתרון ל LCD, כך גם בחיבור למחשב ופלייסטישן (בשל עניין הרזולוציה), יש ל LCD גם יתרון שאין בו את החשש מצריבות ואת בעיית ההשתקפות (יש לי חלון מטר אלכסונית מהמסך וזה מפחיד אותי שזה יפריע), מול כל היתרונות הללו יש יתרון לפלסמה בשידורי כבלים רגילים, כמו שאני רואה את זה בשנים הקרובות יהיו יותר ויותר ערוצי HD כך שהיתרון הזה של הפלסמה יתגמד, אני צודק? על מה אתם ממליצים לי ללכת?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
roeish,
מה התקציב הסופי שלך ומרחק הצפיה (ואם הוא קבוע או משתנה - אני לדוגמא מתקרב למסך כאשר אני משתמש ב-PS3)?
מה התקציב הסופי שלך ומרחק הצפיה (ואם הוא קבוע או משתנה - אני לדוגמא מתקרב למסך כאשר אני משתמש ב-PS3)?
- dhermann
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
רק pioneer שום טלויזיה אחרת לא תתן לך את מה שתקבל ממנה.
מה התקציב?
מה התקציב?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני מהמר שלפי הרשימה לא מדובר בתקציב המתאים לרכישת פיוניר - אבל זה רק ניחוש...dhermann כתב:רק pioneer שום טלויזיה אחרת לא תתן לך את מה שתקבל ממנה.
מה התקציב?...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
מי אמר ש "רק פיוניר"dhermann כתב:רק pioneer שום טלויזיה אחרת לא תתן לך את מה שתקבל ממנה.
מה התקציב?...
יש מספר לא מבוטל של אנשים שנהנים ממסכים אחרים , ושאפילו לא ירגישו בהבדל בין פיוניר LG או סמסונג,
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

התקציב 7.5K כולל התקנה והמסביב.
מרחק הצפיה 2.8 מ'
ובקשר ללמה יש יתרון ל LCD בשידורי HD, זה מה שהבנתי, כי הרזולוציה של ה LCD עדיפה ולכן היא חדה יותר, לא?
מרחק הצפיה 2.8 מ'
ובקשר ללמה יש יתרון ל LCD בשידורי HD, זה מה שהבנתי, כי הרזולוציה של ה LCD עדיפה ולכן היא חדה יותר, לא?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לא מדוייק. יש מסכי FHD (כלומר בעלי רזולוציית 1920X1080) בתור LCD וגם לפלאזמות אך תכני HD מוצגים ב-LCD בצורה קצת יותר חדה וזה בגדול בגלל מבנה הפיקסלים.roeish כתב:התקציב 7.5K כולל התקנה והמסביב.
מרחק הצפיה 2.8 מ'
ובקשר ללמה יש יתרון ל LCD בשידורי HD, זה מה שהבנתי, כי הרזולוציה של ה LCD עדיפה ולכן היא חדה יותר, לא?...
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אז מה לקנות?!
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
ע"פ התמהיל שלך למרות שאני חסיד LCD
נראה שה-Q עם טרנסקודר הכי מתאים לך.
ראית את המסכים האחרים?
ראית את המסכים האחרים?
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי את ה C3502ironman כתב:ע"פ התמהיל שלך למרות שאני חסיד LCD![]()
ראית את המסכים האחרים?...
ואת הסמסונג
הטושיבה לא רעה, וכל הזמן התלבטתי בינה לבין הסמסונג, אבל עכשיו נהיתה לי תחושת בטן דווקא על הפיליפס, מה אתה אומר?
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אגב ראיתי עכשיו שיש לפיליפס פאנל TFT , זה פאנל נחות מ IPS או שזה לא קשור?
- ironman
-
- חבר ותיק

דגם בינוני- של פיליפס לא יכול להמליץ עליו .
מדוע ה-Q לא מספק אותך?
יש עליו ביקורות נפלאות והוא BEST VALUE במחיר.
מדוע ה-Q לא מספק אותך?
יש עליו ביקורות נפלאות והוא BEST VALUE במחיר.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

כי אני מפחד מצריבות, ויש לי גם חלון מ' אלכסונית מהמסך אז אני מפחד מהשתקפויות, וגם אני מתבאס מזה שיראו פחות טוב בשידורי HD ובפלייסטישן.ironman כתב:דגם בינוני- של פיליפס לא יכול להמליץ עליו .
מדוע ה-Q לא מספק אותך?
יש עליו ביקורות נפלאות והוא BEST VALUE במחיר....
- ironman
-
- חבר ותיק

לא חושב שתראה פחות טוב ב-HD לגבי השתקפויות . אכן בפלזמות ההשתקפות היא פקטור ברכישה. אך לעניות דעתי ב-Q יש מנגנון להורדת ההשתקפות, מסנן בהירות Ultra Filter Bright לתמונה איכותית ללא תלות בתאורת הסביבה. לא ברור כמה הוא משפיע אבל תבדוק את המסך בחנות מתמחה ותחליט.
כל החבר'ה של פיוניר עם הפלזמות לא התלוננו בפורום על בעיית השתקפות נוראה, מן הסתם שהגורם הוא לא משמעותי כ"כ.
כל החבר'ה של פיוניר עם הפלזמות לא התלוננו בפורום על בעיית השתקפות נוראה, מן הסתם שהגורם הוא לא משמעותי כ"כ.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי בחנות שרואים אפילו את המנורות של החנות, ממש השתקפות חזקה, אגב אם כבר פלסמה אני חושב שהייתי הולך על ה LG200 כי גם יש סקארט וגם היא 100 הרץ, לא עדיף לדעתך?ironman כתב:לא חושב שתראה פחות טוב ב-HD לגבי השתקפויות . אכן בפלזמות ההשתקפות היא פקטור ברכישה. אך לעניות דעתי ב-Q יש מנגנון להורדת ההשתקפות, מסנן בהירות Ultra Filter Bright לתמונה איכותית ללא תלות בתאורת הסביבה. לא ברור כמה הוא משפיע אבל תבדוק את המסך בחנות מתמחה ותחליט.
כל החבר'ה של פיוניר עם הפלזמות לא התלוננו בפורום על בעיית השתקפות נוראה, מן הסתם שהגורם הוא לא משמעותי כ"כ....
- ironman
-
- חבר ותיק

טרם ראיתיו בסמוך ל-Q קשה לי להביע דעה אובייקטיבית.
שנית, נראה לי שאין לו סקארט.
על פניו הנתונים שלו נראים מצויינים.
על פניו הנתונים שלו נראים מצויינים.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

ל LG יש, השאלה אם יש לו גם מנגנון הורדת השתקפותironman כתב:טרם ראיתיו בסמוך ל-Q קשה לי להביע דעה אובייקטיבית.
על פניו הנתונים שלו נראים מצויינים....
- ironman
-
- חבר ותיק

אכן לפי ח.י יש לו
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
ויש לו גם מנגנון כזה Super Bright Panel - מסך יחודיי המספק בהירות ומבטל השתקפויות אופטיות לתמונה בהירה ועשירה
ויש לו גם מנגנון כזה Super Bright Panel - מסך יחודיי המספק בהירות ומבטל השתקפויות אופטיות לתמונה בהירה ועשירה
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אבל עוד מעט הכל יהפוך ל HD ויראו ב LCD טוב יותר, לא?ironman כתב:אכן לפי ח.י יש לו
ויש לו גם מנגנון כזה Super Bright Panel - מסך יחודיי המספק בהירות ומבטל השתקפויות אופטיות לתמונה בהירה ועשירה...