חפש מסך LCD 37 אינץ' FULL HD לצורך ניגון סרטי בלו ריי עד 15K
מחפש המלצה למסך LCD בגודל 37 אינץ' FULL HD
המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך
חיבור ממיר לויני (בעתיד ממיר HD)
עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר.
הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר.
התקציב הוא עד 15K
כמובן שלא צריך לנצל עד הסוף את התקציב אשמח אם ישאר קצת כסף לפיצוחים ליורו
מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?
המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך
חיבור ממיר לויני (בעתיד ממיר HD)
עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר.
הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר.
התקציב הוא עד 15K
כמובן שלא צריך לנצל עד הסוף את התקציב אשמח אם ישאר קצת כסף לפיצוחים ליורו
מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תבדוק את הסדרות הגבוהות של סוני וסמסונג ב-40 אינץ' (סמסונג 40F81 וסוני 40X3500) - בתקציב שלך תוכל לרכוש מסך ברמה הגבוה ביותר - 40 יתאים לך יותר מהמרחק הנ"ל. בנוסף החברות המובילות אינן מייצרות מסכים איכותיים בגודל ה-37 - הן משקיעות במסכים 40 אינץ' ומעלה (אני מדבר כמובן על מסכי LCD בלבד).As-21 כתב:המסך הוא לא FULL HD . תודה בכל זאת על ההמלצה....
אחלה אם אתה ממליץ על 40 אינץ' סבבה ראיתי רק את המסך הזה מהסדרה של סמסונגnils3373 כתב:תבדוק את הסדרות הגבוהות של סוני וסמסונג ב-40 אינץ' (סמסונג 40F81 וסוני 40X3500) - בתקציב שלך תוכל לרכוש מסך ברמה הגבוה ביותר - 40 יתאים לך יותר מהמרחק הנ"ל. בנוסף החברות המובילות אינן מייצרות מסכים איכותיים בגודל ה-37 - הן משקיעות במסכים 40 אינץ' ומעלה (אני מדבר כמובן על מסכי LCD בלבד).As-21 כתב:המסך הוא לא FULL HD . תודה בכל זאת על ההמלצה.......
האתר של מיניליין יבואנית סמסונג
LA40F81B
אגב כמה עולה המסך בערך ?
נראה טוב אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותו
נ.ב אשמח להמלצות ספציפיות .
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
שלחתי לך בפרטי.As-21 כתב:אחלה אם אתה ממליץ על 40 אינץ' סבבה ראיתי רק את המסך הזה מהסדרה של סמסונגnils3373 כתב:תבדוק את הסדרות הגבוהות של סוני וסמסונג ב-40 אינץ' (סמסונג 40F81 וסוני 40X3500) - בתקציב שלך תוכל לרכוש מסך ברמה הגבוה ביותר - 40 יתאים לך יותר מהמרחק הנ"ל. בנוסף החברות המובילות אינן מייצרות מסכים איכותיים בגודל ה-37 - הן משקיעות במסכים 40 אינץ' ומעלה (אני מדבר כמובן על מסכי LCD בלבד).As-21 כתב:המסך הוא לא FULL HD . תודה בכל זאת על ההמלצה.......
האתר של מיניליין יבואנית סמסונג
LA40F81B
אגב כמה עולה המסך בערך ?
נראה טוב אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותו
נ.ב אשמח להמלצות ספציפיות ....
ב37 אינץ' אכן לא תמצא LCD של החברות הגדולות, חפש 40-42
בסקאלה העליונה של התקציב (14 וחצי) יש לך את הסוני V3000, יש לי אותה ואני מרוצה... משתמש בעיקר ל PS3 ותכנים ב720P,1080P
איכות תצוגת שידורי הטלוויזיה שלה גם סבירה
קצת פחות מזה יש את הסמסונג TULIP (ב42 אינץ') מצויינת בFULL HD, איכות שידורי טלוויזיה על הפנים (צריך לראות כדי להבין עד כמה התמונה נראת גרוע)
אני גם לא מת על זה שהמסך של הסמסונג הוא GLOSSY
שמעתי דברים טובים על פליפס עם התאורה האחורית (Ambilight) (אבל אני חושב שהם מעבר לתקציב)
שים לב שלפיליס יש מסך שמפורסם כFHD (שהוא כן בתקציב שלך) אבל לא יכול לקבל סיגנל 1080P, אז תבדוק טוב
בסקאלה העליונה של התקציב (14 וחצי) יש לך את הסוני V3000, יש לי אותה ואני מרוצה... משתמש בעיקר ל PS3 ותכנים ב720P,1080P
איכות תצוגת שידורי הטלוויזיה שלה גם סבירה
קצת פחות מזה יש את הסמסונג TULIP (ב42 אינץ') מצויינת בFULL HD, איכות שידורי טלוויזיה על הפנים (צריך לראות כדי להבין עד כמה התמונה נראת גרוע)
אני גם לא מת על זה שהמסך של הסמסונג הוא GLOSSY
שמעתי דברים טובים על פליפס עם התאורה האחורית (Ambilight) (אבל אני חושב שהם מעבר לתקציב)
שים לב שלפיליס יש מסך שמפורסם כFHD (שהוא כן בתקציב שלך) אבל לא יכול לקבל סיגנל 1080P, אז תבדוק טוב